Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Wat is de Option -toets op een Mac Book Pro
De eerste Apple computers had twee toetsen om acties te wijzigen - ? Een open appel en een gesloten appel . Met de 1984 debuut van de Macintosh , de lay-out van het toetsenbord van de computer veranderd . De Apple-toets nog steeds verschijnt , maar heet nu de Command-toets . Dit is de primaire modifier , handelt net als Control-toets van een PC . De gesloten appel sleutel gaf manier om de Option-toets . Het ligt op dezelfde plaats als Alt-toets van de pc , maar werkt anders . Als een product van de Macintosh- computer lijn , de MacBook Pro maakt gebruik van de optie -toets . Trigger voor Symbolen

Apple markten Macintosh-computers als een gemakkelijker te gebruiken alternatief voor Windows - gebruikte computers . De optie -toets bevordert dit gebruiksgemak . De optie -toets fungeert als een brug naar symbolen en ASCII-tekst gebruikt in Windows . Bijvoorbeeld Windows gebruikers moeten gebruik maken van de Tekens en symbolen systeem aanvraag of het toetsenbord combinatie van de ALT-toets en 0149 te maken een kogel verschijnen . Op een MacBook Pro , kunnen gebruikers op Option en 8 voor een kogel . Een en-streepje , of - , kan worden gecreëerd door pers optie en dash . Een em-streepje , of --- wordt aangemaakt door op commando , optie en - . Op een PC , moet men de tekens of typ ALT en 0149 of ALT en 0150 , respectievelijk gebruiken .
Trigger voor Accenten

Typen buitenlandse accenten op de PC vereist het gebruik van de tekens , dat wordt gevonden door te gaan naar het menu Start , Programma's en System . Om accent e , zoals in een cafe of de naam Jose , een MacBook Pro gebruiker zou Option en de E-toets twee keer geraakt . Om een staart te zetten op ac , zoals in Ça va ? , Zou een gebruiker de optie -toets ingedrukt en druk op C.
Modifikatie voor Programma
p Er zijn een aantal standaard snelkoppelingen die over te steken van toepassing tot toepassing . Zo Command - S is de trigger voor opslaan van een document in de meeste , zo niet alle programma's . Gebruikers die de noodzaak om de naam van een document te wijzigen vinden kunt naar het menu Bestand en kies " opslaan als ... " of gebruik de sneltoets Command - Option - S .
Option als Helper Key

Bij het navigeren door de tekst in de tekstverwerker of grafische vormgeving programma's , kunnen gebruikers stopoptie en gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om van woord naar woord . Optie omhoog en omlaag kan de gebruiker te nemen van paragraaf tot paragraaf . In Adobe -producten , zoals Photoshop of InDesign , houdt de optie -toets ingedrukt terwijl u op de linker muisknop kan dupliceren het object geselecteerd .
Als System Controller

Wanneer een MacBook Pro gaat naar de prullenbak legen , wordt de gebruiker gevraagd of ze wil lege prullenbak - een ingebouwde veiligheidsmaatregel . Om de prompt overslaan , kan de gebruiker houdt de optie -toets . De optie -toets zal ook fungeren als een duplicator . Bij het vasthouden van de Option-toets en een bestand of map te selecteren , kan de gebruiker een kopie van een bestand te maken door te slepen en neer te zetten .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Mijn MacBook Pro Kan niet leze…
·Hoe te weten of uw Powerbook G…
·Imac G4 17 inch Specs 
·Hoe je het moederbord vervange…
·Heeft mijn MacBook al een Opti…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Mijn Macbook duurt lang om in …
·Hoe te converteren een MP3 naa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een Copier Printer repareren…
·Hoe te vergelijken grafische kaart Bench…
·Hoe maak je een laptop goed schoon 
·Hoe maak je een interne harde schijf con…
·Wat OCR Programma doet Lexmark X7675 geb…
·Hoe snelheid van Dial -Up op een DSL - 5…
·Welke soorten Lines Heeft BIOS beheren ?…
·Hoe weet ik of ik een laptop batterij is…
·Hoe maak je een iMac Core 2 Duo 2,33 GHz…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com