Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je HP Laptop Vervangende onderdelen kopen
Basic HP Laptop onderhoud is relatief eenvoudig . HP Laptops hebben een handige voorgeïnstalleerde " Total Care Advisor " programma om te helpen met automatische software-updates en vitale gegevens over de computer , wat jammer genoeg stopt kort van jullie helpen met geavanceerde problemen zoals hardware storing deze automatische ondersteuning . Als uw laptop heeft een gebroken onderdeel aan vervanging toe , dan moet je een vervangend onderdeel bestellen . Gelukkig heeft HP een nuttig online databank te helpen bij het stroomlijnen van het proces , waardoor het makkelijker om uw hardware te vervangen als je de juiste stappen te volgen . Instructies

Look 1 voor het modelnummer van uw HP laptop . Dit nummer bevindt zich aan de onderkant van uw laptop op een sticker met het HP-logo , er zal ook een sticker met een logo van Windows die u kunt negeren wel kopen van 2

Ga naar de Hewlett Packard Parts Store . ( zie bronnen ) voor online bestellen . Als uw laptop is zo zwaar beschadigd , dat u niet in staat om online te krijgen zijn , kunt u ook bellen met 1-800-227-8164 te delen via de telefoon te bestellen . Volgens de Hewlett Packard Parts Store , het call center is geopend van maandag tot vrijdag 7:00-07:00 , Central Standard Time .

Type 3 het modelnummer in de " Search op modelnummer ' leeg op uw scherm , of gewoon het nummer te lezen aan de exploitant als u bestellen van onderdelen via de telefoon .
4

Klik op het onderdeel dat u nodig hebt van de lijst van onderdelen op je scherm . Als u bestellen via telefoon , eenvoudig uit te leggen je onderdelen nodig heeft om de medewerker van de klantenservice .
5

Plaats uw creditcardnummer door het volgen van de aanwijzingen op het scherm of het verstrekken van het callcenter associëren met de gevraagde informatie . Als u uw bestelling plaatsen via online of telefonisch kassa , wordt u verteld hoe lang de scheepvaart zal duren . Verzendkosten varieert op basis van het type onderdeel dat u nodig hebt . Na de transactie voltooien , moet uw deel in de mail aankomt na de aangegeven verzendkosten periode .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de verhoogde toetsen Clean…
·Hoe te Turn Off Screen Dimmen …
·Hoe kan ik een Eee PC 2G Surf …
·Hoe je RAM te installeren op e…
·Mijn Dell D810 batterij wordt …
·Hoe kan ik een LCD verwijderen…
·Specs voor Fujitsu LifeBook C …
·Hoe maak je een oplaadbare bat…
·Hoe maak je een gaming laptop …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de betekenis van de Floppy Drive …
·Toegang tot een video-ingang poort op ee…
·Hoe maak je een harde schijf That Was Bi…
·Aanwijzingen over hoe om inkt vervangen …
·Android Toegankelijkheid werkt niet 
·Mijn E Drive gaat niet open 
·Hoe informatie over hoeveel RAM My Compu…
·Wat is Dell Printer Error 0502 ? 
·Hoe een HP Pavilion A265C Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com