Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een goedkope gebruikte laptop Online kopen
Een laptop kan een verstandige investering zijn , maar soms heb je gewoon niet genoeg geld om te kunnen een gloednieuwe , state - of-the - art laptop te kopen hebben . Als dit het geval is voor u , het kopen van een goedkope gebruikte laptop online kan een goed alternatief zijn. Hoewel veel mensen terughoudend of zelfs bang voor de aankoop van een big - ticket item zoals een laptop online , het proces is zeer veilig en gemakkelijk als je een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

Doe wat onderzoek naar de aard van de laptop die u wilt beslissen . Het is misschien een goed idee om serieus te overwegen het kopen van een merk dat bekend is dat onderdeelnummers op alles te zetten , zoals Dell , dus het zal gemakkelijker zijn om een vervangend onderdeel voor de laptop te vinden in de toekomst indien nodig .
< Br > 2

Bepaal waar u wilt om de laptop aan te schaffen. Veel laptop fabrikanten zoals Dell , Hewlett - Packard en Apple bieden gerenoveerde laptops te koop direct op hun websites . Dit kan een goede keuze zijn, omdat vaak deze laptops wordt geleverd met een garantie inbegrepen. Echter , een aantal andere goede opties van derden voor het kopen van een gebruikte laptop online zijn ebay.com , amazon.com en overstock.com . Zorg dat u uw onderzoek te doen om te bepalen welke site het type laptops u geïnteresseerd bent in voor de goedkoopste prijzen in uw assortiment heeft , en kijk ook op reviews van die site om ervoor te zorgen dat ze zijn gerenommeerde .
3

Vraag de verkoper alle vragen die u kan hebben . Het is zeer belangrijk bij het kopen van een gebruikte laptop om zoveel mogelijk informatie over te krijgen als mogelijk . Zorg ervoor dat u vinden belangrijke informatie, zoals de leeftijd van de laptop , de staat en de reden waarom het wordt verkocht na gebruik . Dit is een goed moment om te lezen al de kleine lettertjes over het terugkeerbeleid en garanties ook.
4

Koop de laptop . De details van hoe de laptop te kopen zal afhangen van welke site je besluit om te gebruiken , maar het is gebruikelijk om een knop die u zal toestaan ​​om het item toe te voegen aan een online hebben "winkelwagen ", en dan wordt u gevraagd om in te voeren uw naam , adres en factuurgegevens . Bij het kopen van online , is het altijd een goed idee om een ​​creditcard of online service zoals PayPal , dat u de mogelijkheid van het indienen van een geschil zal geven als de verkoper niet hun einde van uw overeenkomst in stand te gebruiken .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe maak je een ToughBook 18 H…
·Hoe te gebruiken Symantec Rest…
·Hoe je laptop gebruiken in Ita…
·Dell Inspiron VGA naar TV 
·Hoe maak je een CCFL Vervang 
·Hoe verander ik de Windows Sne…
·Hoe krijg ik geluid op mijn De…
·Hoe maak je een ASUS Eee PC ha…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Iomega externe harde schi…
·Hoe kan ik een dvd- drive installeren in…
·Hoe werkt een Wireless Projector werk? 
·Hoe maak je verbinding een N64 -controll…
·Hoe te gebruiken CrashFree BIOS 
·Opslag Tips voor inktcartridges 
·Wat zijn DVD- R -schijven gebruikt voor …
·Dell 924 Printer Handleiding 
·Hoe te testen of de CMOS-batterij is sle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com