Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Opslag Tips voor inktcartridges
Het is altijd een goed idee om meerdere inkjet cartridges hebben in de opslag , vooral voor die het runnen van een kantoor aan huis of een klein bedrijf . Printer cartridges altijd lijken te lopen op de meest ongelegen moment , dus het hebben van een back-up kan een redder in nood . Echter , er zijn manieren om een inkjet cartridge die het product volkomen nutteloos kan maken wanneer het tijd is om het te gebruiken en andere manieren van opslag waarop het veilig houden van de elementen te slaan . Houd Binnen het pakket

Het is altijd een goed idee om de inktcartridge te houden binnenkant van het pakket dat het kwam inch Dit zal helpen voorkomen dat elementen van buitenaf , zoals stof , haren en ander vuil uit het bevestigen zich aan de cassette en verstopping het op, die zal voorkomen dat de cartridge wordt gebruikt op volle capaciteit .
Keep Out of the Sun

Neem de inkjet cartridge ( nog in het pakket ) en plaats het uit elke vorm van zonlicht , direct of indirect . Zonlicht kan uitdrogen van de inkt die zij bijna nutteloos zal maken . Indien, om welke reden werd de inkjet achtergelaten in zonlicht gedurende een korte tijd en lijkt niet te reageren wanneer deze is geïnstalleerd in de printer , is het mogelijk te reactiveren bevochtigen een cue tip en draait het over de rand van de cartridge . Dit zal helpen verzachten en verwijder de gedroogde inkt . Echter, als de patroon is zitten in de zon voor een tijdje , kan het zijn dat schade die niet kan worden teruggedraaid veroorzaakt .
Bewaren bij of beneden Temperatuur Kamer

het is belangrijk om de cartridge koele , alsmede uit direct zonlicht houden . Overmatige warmte zal precies wat direct zonlicht zou doen . Als de kamer of kantoor heeft een constante temperatuur in de lage jaren '70 , dat is prima , maar iets hoger zal beginnen om uitdrogen van de cartridge . Als er geen plaats is donker en koel rond , het is perfect mogelijk om de cartridge te plaatsen in een koelkast . Dit zal zowel donker en koud . Echter , zorg ervoor dat het product voldoende tijd heeft om op te warmen tot kamertemperatuur voordat u in de printer . Het plastic zal uitzetten en krimpen in het cool om warmteoverdracht , en zetten het onmiddellijk gebruik kan ertoe leiden dat de cartridge lekken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Samsung Toner ML2510 Re…
·Hoe maak je een gedeelde print…
·Hoe maak je een CX5400 Head Re…
·Hoe te Cartridges Demonteer in…
·De beltoon van Koppel op een X…
·Hoe kan ik een inktcartridge v…
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
·Hoe te Black Print Gebruik all…
·My Canon I990 Zal niet Power O…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
iPad Tips 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Thinkpad starten vanaf de SD -kaa…
·Hoe maak je een Asus Bios Password Reset…
·Panasonic KX P2023 24 Pin matrix printer…
·Gateway Solo Specs 
·Problemen met een SuperMicro MBD - X7DWE…
·Hoe de iPod Mini Hard Drive Format 
·Hoe maak je een 9800 GX2 videokaart inst…
·Hoe om te upgraden van de T3085 Nvidia G…
·Hoe verander ik een harde schijf op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com