Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een LCD verwijderen van een Compaq V4000
De Compaq V4000 laptop beschikt over een 15,4 in TFT active-matrix breedbeeldscherm met een resolutie van 1.280 x 800 pixels . Hoewel laptops zijn ontworpen om sommige misbruik te weerstaan ​​, kan het LCD- scherm schade door vallen en lichamelijke mishandeling lijden . Als het scherm op je V4000 is beschadigd of niet meer werkt , kunt u een vervangende scherm te kopen en te installeren op de computer in ongeveer een uur . Wat je nodig hebt
handdoeken of soortgelijke padding ontwerpen, Kleine , kruiskopschroevendraaier ( magnetische indien mogelijk ) op Kleine , platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereid de computer voor de procedure af te sluiten , dan is het loskoppelen van alle randapparatuur zoals de netadapter , externe muis en LAN-kabel . kopen van 2

Sluit beeldscherm van de computer en plaats het gezicht naar beneden op een tafel . Gebruik een handdoek krassen op de tafel en de behuizing van de computer te voorkomen . Met de voorkant van de computer die het dichtst bij u , schuif de batterijvergrendeling naar links om het te ontgrendelen . Op hetzelfde moment , til de voorkant van de batterij tot het te draaien uit het batterijcompartiment.
3

Zet de computer met u op zoek bent naar de achterkant van de computer . Verwijder de drie schroeven uit schakelaar aan de achterkant van de computer . Er zijn twee rechts van het batterijcompartiment en een links . Draai de computer om en klap het beeldscherm zo haar liggen bijna plat op de tafel . Plaats een opgerolde handdoek of iets dergelijks onder het scherm om spanning te voorkomen op de scharniersamenstellen . Druk op de toets " Insert " en houd het als je een platte schroevendraaier in te voegen in de uitsparing achter de sleutel en wrikken de rechterrand van het afdekplaatje . Draai het deksel omhoog en naar links om deze uit de computer te verwijderen .
4

Verwijder de vier toetsenbord schroeven die worden onthuld zodra je de schakelaar te verwijderen . Til de achterkant van het toetsenbord en draai deze om zodat het rust face-down . Til de nul insteekkracht ( ZIF ) connector en schuif het toetsenbord lintkabel naar rechts om het los te maken . Verwijder het toetsenbord van de computer .
5

u bent geaard door een van de metalen connectoren aan de computers geval als de VGA-connector . Dit voorkomt elektrostatische ontlading die de delicate geheugenmodules kunnen beschadigen .
6

Sluit het beeldscherm en zet de computer op . Draai de drie schroeven van de geheugenmodule los en verwijder deze . Til de twee antennekabels uit hun stekker berichten en verwijder ze uit hun metal routing clips . Verwijder het beeldscherm schroef uit elke achterhoek van de computerbehuizing . Draai de computer om en open het beeldscherm . Maak de antennekabels van hun routing clips langs de bovenklep . Til het beeldscherm kabel ZIF connector om deze te ontgrendelen en schuif de lintkabel naar rechts om het te verwijderen . Verwijder de twee kruiskopschroeven van elke scharnier montage en til het display uit de computer.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een IBM laptop moe…
·Hoe om Laat uw laptop op een t…
·Hoe maak je een Touchpad dat G…
·Problemen met een HP Pavilion …
·Verschillen tussen de Toshiba …
·Hoe je naar System Recovery Me…
·Het doel van de Laptop Inverte…
·Thinkpad X40 Specs 
·Hoe kan ik een laptop Close Zo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Dcs - 950G draadloze camera gebru…
·Hoe maak je een Bad SD -kaart te herstel…
·Mijn Verizon FiOS kan geen toegang tot d…
·Hoe om te achterhalen hoeveel geheugen L…
·Problemen met het geheugen uitbreiden 
·Hoe te updaten met een BIOS Revision 
·Hoe te verwijderen en vervangen van de C…
·Hoe je iPad Games kopen 
·Hoe zou u weten wanneer uw inkt -of tone…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com