Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe te updaten met een BIOS Revision
DE BIOS ( Basic Input /Output System ) is de eerste software waarmee uw computer na het inschakelen het op . Het BIOS bevat alle van de hardware-instellingen voor uw computer , evenals datum en tijd informatie en boot voorkeuren . BIOS-instellingen te bepalen welke hardware en parameters het besturingssysteem van uw computer gebruikt met elk apparaat in de PC.If uw computer is het hebben van problemen die het gevolg zijn van hardware conflicten , het bijwerken van de computer met het nieuwe BIOS-versie kan helpen . Een bijgewerkt BIOS helpt oplossen veel hardware problemen met de compatibiliteit en maakt de machine meer compatibel met de nieuwe hardware componenten . Wat je nodig hebt
update BIOS revisie en update- utility software ( door de computer of moederbord fabrikant ) op Twitter Floppy drive of USB-stick ( voor oudere computers ) op Floppy disk ( optioneel ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
controleren van uw computer huidige BIOS- versie
1

Sluit de computer af en start deze opnieuw . Wacht op de eerste boot scherm weer te geven op uw monitor . Druk op de " Pause /Break " -toets , zodra je het ziet . Kopen van 2

Zoek het moederbord modelnummer en BIOS-versie op het scherm . Het bevindt zich meestal op de tweede of derde regel tekst onder de Energy Star of fabrikant logo in de rechterbovenhoek van het scherm .

Record 3 moederbord het modelnummer en de BIOS-revisie gegevens. Als er een release datum voor de BIOS , record dat ook.
Zoek en Download nieuwe BIOS Revision Files

Point 4 uw webbrowser naar de site van de fabrikant van het moederbord van uw computer .
5

Bladeren om het "Support " of " Downloads " gedeelte van de website van de fabrikant. Voer het modelnummer van uw moederbord in het zoekvak als de site heeft er een. Als alternatief , bladeren door de lijst met producten van het bedrijf in de "Support " of " Downloads "-gebied totdat u uw specifieke moederbord model te vinden . Klik op de link die je naar de BIOS- updates en hulpprogramma's download pagina .
6

Blader door de lijst met beschikbare BIOS- updates om te zien of nieuwer zijn dan degene die op uw computer is geïnstalleerd . Als er een nieuwere versie van de BIOS- software bestaat , dubbelklikt u op de release notes tekstbestand om het te openen en de gemelde problemen en de veranderingen die de update .
7

Download de nieuwste versie van het BIOS bestand als aanbevolen door de fabrikant van de hardware compatibiliteitsproblemen verbeteren of uitbreiden van ondersteuning voor nieuwe typen hardware . Zorg ervoor dat u de BIOS- installatieprogramma dat moet worden op dezelfde pagina als de herziening update te downloaden .
Installeer de nieuwe BIOS Revision
8

Open de map op uw computer waar u het nieuwe BIOS-bestand en setup-programma opgeslagen .
9

Dubbelklik op de BIOS-update hulpprogramma bestand om de toepassing te starten . Kies de " Backup " optie om uw huidige BIOS-bestand en de instellingen op te slaan voor het geval u nodig hebt om ze te herstellen in de toekomst .
10

Volg de instructies in het hulpprogramma voor het laden van de nieuwe BIOS- update in het programma , klik vervolgens op de " Flash ", " overschrijven " of " optie update" in het hulpprogramma om de BIOS- chip met de nieuwe firmware te herprogrammeren . Volg de instructies op het scherm voor het uitvoeren van de update zorgvuldig . Start de computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd of u de update van de BIOS te voltooien .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS updaten Eeepc 901 
·Hoe te M810lr BIOS updaten 
·Hoe je naar BIOS op een Compaq…
·Hoe je BIOS resetten op een Ga…
·Hoe de verhouding Lock Verwijd…
·Hoe een BIOS Wipe 
·Hoe maak je een P4B533 BIOS Re…
·Hoe de BIOS resetten op de Pre…
·Hoe toegang Vista Startup BIOS…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba L300…
·Hoe te openen een PDF op een Kindle 
·Hoe de BIOS ontgrendelen op een Toshiba …
·Socket 478 en Socket 479 Differences 
·Hoe maak je een harde schijf installeren…
·Wat doet C7 Controle 
·Specificaties van een Compaq M700 
·Zo plaatst u een envelop in een printer 
·Hoe maak je een Lexmark 3100 Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com