Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een Toshiba L300D Fan
De Toshiba L300D laptop koelventilator ligt direct aan de top van de processor . De ventilator zorgt ervoor dat de processor oververhit raakt . Als de ventilator niet meer werkt , kan de processor oververhit raken en veroorzaken aanzienlijke schade aan het moederbord van de laptop . In zeldzame gevallen kan de motor van de laptop fan's uitbranden. Reparatie van het probleem zelf door de ontmanteling van de ventilator van de laptop te openen en de motor vervangen . Deze reparatie vervalt de actieve garantie op de ventilator van de laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
De ventilator verwijderen
1 < p > Schakel de Toshiba laptop . Koppel het netsnoer van de laptop . Koppel alle randapparaten los van de laptop . Sluit het beeldscherm en draai de laptop over . Plaats de laptop met de voorste opening rand naar u toe . Verwijder de batterij uit het compartiment langs de bovenrand van de laptop onderkant behuizing . Kopen van 2

Verwijder de drive deksel moeilijk vak en haar twee behoud Phillips - schroeven uit de linker benedenhoek van de laptop . Schuif de vaste schijf naar links om los te koppelen van de connectoren in het compartiment . Pak de zwarte pull - tab uitsteken van de schijf . Til de vaste schijf uit het compartiment en zet het opzij .
3

Verwijder het deksel geheugen compartiment en zijn twee behoud Phillips - schroeven van het centrum van de laptop . Verwijder beide geheugenmodules uit de sleuven in het compartiment . Elke module is om zijn individuele slot beveiligd door twee plastic klemmetjes .
4

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de cd /dvd-station aan de linkerkant van de laptop vastmaakt . Steek de schroevendraaier in de vacante schroefgat . Duw op de achterkant van de drive om hem uit zijn compartiment . Verwijder de cd /dvd-station van de laptop .
5

Verwijder alle schroeven uit de laptop onderste behuizing . Plaats de laptop open , en open het beeldscherm zo ver mogelijk . Gebruik een platte schroevendraaier om de kleine , plastic toetsenbord strip boven het toetsenbord montage wrikken . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord vast op de laptop . Kantel het toetsenbord omhoog vanaf de bovenrand van het toetsenbord . Koppel de grote lintkabel zich vanaf onderzijde van het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
6

Koppel alle kabels op het moederbord van de bovenklep van de laptop . Steek een dun , plectrum in het gat langs de buitenrand van de behuizing van de laptop . Deze kloof scheidt de bovenste deksel van de laptop onderste behuizing . Werk je een weg rond de gehele omtrek van de laptop totdat de bovenklep volledig is gescheiden van de basis van de laptop . Verwijder de bovenklep van de laptop naar de bovenkant van het moederbord te onthullen .
7

Koppel alle zichtbare kabels uit het moederbord . Kennis te nemen van hoe en waar ze zijn aangesloten . Verwijder alle resterende Phillips - kop schroeven waarmee het moederbord te bevestigen aan de basis van de laptop . Til het hele moederbord voorzichtig uit de laptop . Flip het moederbord op . Plaats het op een schone , vlakke ondergrond .
8

Zoek de CPU-ventilator in de rechterbovenhoek van de onderkant van het moederbord . Ontkoppel kabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder de vier Phillips - kop schroeven waarmee de ventilator op het moederbord . Til de gehele ventilator uit het moederbord .
Demontage van de ventilator

Plaats 9 van de ventilator met het label sticker naar boven op een vlakke ondergrond . Gebruik een dunne , platte schroevendraaier om afpellen het label sticker van de ventilator .
10

Gebruik de platte schroevendraaier te wrikken uit de rubberen plug onthuld door het label sticker . Dit proces blijkt een gat dat toegang tot de lagers van de ventilator motor biedt .
11

Gebruik een platte schroevendraaier om voorzichtig te verwijderen van de metalen ring die stelt de ventilatorbladen op de as van de ventilator . Schuif de ventilatorbladen van de as van de koelventilator 's . Dit proces bloot en biedt gratis toegang tot de interne motor van de ventilator .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je de harde schijf wijzige…
·Hoe te kalibreren MacBook 
·Hoe te Reboot mijn Dell Laptop…
·Hoe Memory installeren in een …
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe maak je een E1705 Processo…
·Informatie over Toshiba Tecra …
·Hoe je Extra Padding In een Za…
·Instructies om een ​​Dell Lati…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Heeft de Samsung SCX - 4100 tonercartrid…
·Hoe te bespoedigen een eMachines T3410 
·Hoe te Smearing & Too Much Toner Fix op …
·Hoe te openen De Maxtor External Drive C…
·Het plannen en installeren van de IBM eS…
·Hoe te 5.25 Floppy Disk Data ophalen 
·Hoe een Boot CD Bereid 
·Hoe de frequentie van een CPU Bereken 
·Veel voorkomende problemen met een HP Sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com