Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat doet C7 Controle
? Simatic C7 controlesystemen van Siemens worden gebruikt in geautomatiseerde fabrieken en faciliteiten die programmeerbare zware commerciële machines te gebruiken . De C7 omvatten een programmeerbare besturing en een bedieningspaneel dat kan functioneren in een verscheidenheid van extreme omstandigheden, zoals in industriële omgevingen waar sterke elektromagneten worden toegepast , waar de arbeidsomstandigheden kan oplopen tot 122 graden Fahrenheit stijgen en indien machines hebben een hoog van schokken of trillingen tijdens het hardlopen. Identificatie

C7
is een bedieningspaneel aangesloten op een apparaat dat gegevens verkregen uit een draaiende machine geeft en controleert het proces toestanden van de machine . Een C7 bestaat uit een vierkante behuizing met een digitaal display , toetsenbord membraan , centrale verwerkingseenheid of CPU en RAM . De processor van de C7 detecteert en leest de machine data en toont een werkwijze beeld invoertabel of PII , die wordt gebruikt door een fabrieksarbeider om de status van de machine te controleren . C7 is in staat om met behulp van op maat gemaakte STEP 7 programmering fabriek machines, zoals robots of automatische sproeiarmen in een auto- fabriek draaien . C7 bedieningspanelen gebruikt door constructeurs een reeks machines maken . Ze worden ook gebruikt om controle en toezicht gespecialiseerde voedsel - productie van machines , en die worden gebruikt in kunststoffen en textiel -en houtbewerking industrie .
HMI -functies

The human interface , of HMI , functies van het bedieningspaneel van de C7 stelt gebruikers in staat om commando's operationele berichten te voeren , te beheren en te verwerken en controleren display fout codes . Hoge prioriteit of kritische machine voorwaarden wordt eerst getoond door de C7 om werknemers te helpen beheren van de machines en ongevallen te voorkomen in de werkplaats . Daarnaast kunnen 255 verschillende recepten of partijen van een product in de C7 opgenomen en beheerd gelijktijdig op verschillende machines . Voedselverwerkende bedrijven en kunststof - en theefaciliteiten zijn twee plaatsen waar specifieke recepten worden gebruikt om de kwaliteit van het product wordt gemaakt garanderen .
Programmeren

C7 is geconfigureerd en geprogrammeerd met de STEP 7-software en een Micro Memory Card . Een MMC winkels gebruikersprogramma's en configuratie-instellingen . Werkingsmodi , proces waarden en storingen of fouten kunnen worden geprogrammeerd om weer te geven op de C7 . Het membraan toetsenbord wordt gebruikt om de standaard functies zoals operator input voor werktuigmachines . Deze zijn ingesteld door de STEP 7 programmering . Configuratie van HMI- functies omvat het instellen van foutmeldingen , informatie tekstberichten , meertalige operator vraagt ​​, verschillende gebruikersgroepen schermen en operationele berichten . Storingsmeldingen zijn berichten die worden weergegeven wanneer een kritieke of gevaarlijke machine toestand optreedt tijdens de productie .
Hoe het werkt

De C7 is op een vlakke wand of in een gemonteerde behuizing en verbonden met de sensoren en actuatoren in de fabriek machines die het zal beheersen . Dit is de AS - i , kort voor actuator - sensor -interface genoemd . De AS - i is een netwerk van binaire sensoren en actuatoren die gegevensuitwisseling met de C7 CPU . De C7 programma stuurt verzoeken aan de binaire sensoren voor gegevensinvoer en onmiddellijk of opdracht een actuator die de functies van de machine regelt . Deze commando's worden gedefinieerd door de STEP 7 programmering die wordt gedownload naar de C7 door een operator . De gegevens worden weergegeven in een raster of grafiek die wordt gelezen door een operator , zoals een fabriek ingenieur , en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de machine werkt op top efficiency .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Toegang tot een mini- SD -kaar…
·Hoe zet ik een computer om tot…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Penti…
·Hoe te Self Test uitschakelen …
·Hoe het verhogen van Cluster S…
·Hoe maak je 64 - bit Intel-pro…
·Hoe to Wire een Molex Connecto…
·Hoe je instellingen in een AT …
·Hoe te Humming Sound Fix in ee…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Hoe de iPad Is Revolutionaire 
·Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
·Hoe maak je meer ruimte op een bureau vo…
·Hoe Vista drivers te installeren voor ee…
·Hoe de Wi - Fi-kaart van een ZV5000 wijz…
·Hoe maak je Refill een Lexmark 29A 
·Hoe te Fingerprint Software Uitschakelen…
·Hoe maak je een SATA data Enclosure Gebr…
·Problemen HP 7350 printers installeren o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com