Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Problemen met een pc- geluidskaart
Voor de meeste computergebruikers , geluid is een essentieel onderdeel van de computerervaring . Of kijken naar een film of het spelen van een spel , zonder geluid de ervaring heel saai zou zijn . De hardware dat geluid in pc drijft is een geluidskaart , die ofwel een apart stuk hardware , of een chip die is ingebouwd in het moederbord genoemd . Zoals met de meeste computer reparaties , geluid oplossen van problemen in een PC begint met de basics . Sluit de luidsprekers

Lijkt voor de hand , toch? Dit gebeurt vaker dan je zou denken . Bijvoorbeeld , kan de eenvoudige handeling van het verplaatsen van een monitor van de ene kant van het bureau naar het andere leiden verwarde kabels en de voedingen van unplugged.Make geworden of de luidsprekers zijn aangesloten op de juiste kleurgecodeerde aansluitingen op de achterkant van de computer , en de voeding is aangesloten op een stroombron . Is het lampje aan ? Zo niet, controleer nogmaals de kabels om te controleren of ze zijn aangesloten op de juiste ports.Non - versterkte luidsprekers beschikken niet over een netsnoer , en sommige oudere types van pc -luidsprekers werken op batterijen . Als ze dat doen , vervang de batterijen door nieuwe , of beter nog , koop een nieuwere , krachtigere set luidsprekers .
Enable System Sound

Zodra de luidsprekers macht en zijn ingeschakeld , zet de volumeknop tot ongeveer 60 procent . Als u een hoofdtelefoon aangesloten , koppelt hen. In de meeste gevallen , wanneer een hoofdtelefoon is aangesloten , wordt het geluid gedempt door de speakers.Is geluid ingeschakeld in uw besturingssysteem ? Is het volume omhoog ? De meeste besturingssystemen hebben een kleine "speaker " of een andere audio- icoon voor het type gelegen aan de hoofdstraat taakbalk . Als het pictogram heeft een rode "X" op het, de geluidskaart is gedempt . Dubbelklik op het pictogram om het geluid bedieningspaneel te openen , dan aanpassingen aan het volume als necessary.If audio-ondersteuning is ingebouwd in het moederbord , zorg ervoor dat het ingeschakeld in het BIOS . Als u hebben een ingebouwde audio plus een extra geluidskaart , schakelt het apparaat dat u niet gebruikt om conflicten te vermijden . De meeste computer handleidingen detail hoe in te voeren , te configureren en BIOS- instellingen voor elke specifieke model .
Opnieuw installeren of bijwerken Drivers

Geluidskaart drivers
soms beschadigd raken of conflicten hebben na een update voor het besturingssysteem , of als extra hardware is geïnstalleerd . Als je een nieuwe geluidskaart hebt , installeert u het stuurprogramma dat bij het apparaat . Als audio-ondersteuning is ingebouwd in het moederbord of de geluidskaart is niet een nieuwer model , te downloaden en na het installeren van extra hardware installeer de nieuwste drivers van website.If systeem conflicten van de fabrikant voordoen , probeer dan het verwijderen van de geluidskaart drivers , herstart de computer een paar keer , installeer dan de stuurprogramma's again.If uw besturingssysteem heeft een systeem functie te herstellen , probeer dan het herstellen van de computer naar een van de herstelpunten wanneer de geluidskaart werkte .
Open de computer

PC componenten
werken soms los als de computer is vaak verhuisd . Als laatste redmiddel, open uw computer zaak en zorg ervoor dat de geluidskaart goed zit op het moederbord . Het is een beetje eng om een computer te openen voor de eerste keer , maar als u de aanwijzingen in de handleiding van uw computer , het is eigenlijk een gemakkelijke process.Put in een cd , of speel een van uw favoriete MP3's op uw geluidskaart te testen . Als er nog steeds geen geluid is , moet u mogelijk nieuwe luidsprekers kopen of koop een nieuwe geluidskaart .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart k…
·Hoe te Sluit een externe USB- …
·Hoe je geluidskaart drivers Fi…
·Hoe maak je een geluidskaart d…
·Hoe maak je een USB geluidskaa…
·Hoe maak je een geluidskaart t…
·Hoe je Guitar Rig 3 Gebruik me…
·Wat is een geluidskaart op een…
·Hoe kan ik zien of mijn comput…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
  Hardware Articles
·Hoe te Touchpad Fix die niet werkt op de…
·Hoe maak je een Video importeren van een…
·Hoe je foto's overzetten op een Flash Dr…
·Hoe je BIOS resetten op Dell Optiplex GX…
·Hoe te lokaliseren een Acer CMOS-batteri…
·Hoe de Microtek Scanner S400 Problemen 
·Hoe te Cool Down een AMD laptop 
·Hoe maak je een Windows-besturingssystee…
·Hoe je meerdere bestandstypen afdrukken …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com