Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik e-books van de ene iPad naar de andere ?
Uw vermogen om elektronische boeken van de ene iPad naar de andere afhankelijk van de digitale rechten in verband met het boek . In het algemeen , als je het bewegen van je content van een oude iPad naar een nieuwe met dezelfde iTunes-account , moet je geen problemen met de overdracht van uw e - boeken hebben . De specifieke reader app die uw boeken , zoals iBooks , Stanza of Kindle , slaat kan ook invloed hebben op uw vermogen om inhoud over te brengen . Digital Rights

Elektronische boeken
onderworpen zijn aan het beheer van digitale rechten . Zoals gedrukte boeken , de uitgever moet ervoor zorgen dat elk verkocht exemplaar is in overeenstemming met het auteursrecht en dat de uitgever , auteur en alle andere personen die betrokken zijn bij de productie van boeken krijg adequaat betaald . De DRM- contracten kunnen variëren tussen de uitgevers en distributeurs , zoals de Kindle eBook winkel of iBooks , maar in het algemeen , zolang de overdracht is voor uw eigen persoonlijk gebruik , het boek niet te delen met iemand anders iPad , uw transfer is zowel mogelijk met de software iPad en juridisch volgens DRM- wetten .
Features applicatie - specifieke

als u uw elektronische bibliotheek boek delen reeds in meer dan een apparaat , zoals uw iPad , iPhone en computer , kan uw e - reader app beperken hoeveel apparaten je het boek met u delen . Bijvoorbeeld , iBooks kunt u uw boeken delen met alle iPads , iPhones of iPod touch -apparaten die zijn aangemeld bij hetzelfde iTunes-account waarmee je het boek gekocht . De Amazon Kindle Store kun je je boeken delen met maximaal zes apparaten geregistreerd zijn om je enkel Amazon-account , en het maakt niet uit of deze apparaten zijn meer dan een iPad .
Hoe Transfer

Reader apps op de iPad te slaan uw e - books binnen de app , in plaats van in externe mappen zoals op een computer . De apps en hun inhoud een back-up naar iTunes wanneer u uw iPad met uw computer synchroniseert . Om uw iPad inhoud overbrengen naar een nieuwe iPad , gewoon een back-up en het synchroniseren van uw originele apparaat en synchroniseer de nieuwe iPad op dezelfde computer met dezelfde iTunes-account . Uw reader app en al uw boek aankopen zullen overgaan naar de nieuwe iPad .
Wireless Transfer

Schakel automatisch downloads in de Instellingen-app van uw iPad om iBooks aankopen automatisch downloaden naar een compatibel apparaat geregistreerd zijn om je iTunes-account . Dit werkt alleen voor aankopen die u na het inschakelen van de functie . Echter , met de release van iOS 5 in de herfst van 2011 , zul je ook in staat om draadloos een back-up en synchroniseer je iBooks en andere aankopen e - boek onder uw Apple-apparaten . De Kindle iPad-app laat je ook draadloos synchroniseren uw bibliotheek over meerdere apparaten . Het enige wat u hoeft te doen is het downloaden van de Kindle app op je nieuwe iPad en meld je aan met dezelfde Amazon -ID u gebruikt op de originele iPad . Deze technologie zal ook je voortgang bij te houden door middel van een boek , zodat u kunt beginnen met het lezen op een iPad of een ander apparaat , en als je naar dat boek op de tweede iPad , zal het te openen naar de pagina waar je het laatst gebleven was .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik een afspeellijst ma…
·Specs van de Apple iPad 2 
·Hoe een PDF voor iPad Creëren…
·De beste producten te reinigen…
·Kunt u afdrukken Iets Van de i…
·Mijn iPad Zal niet Come On 
·Apple iPad Features 
·Hoe je zakgeld synchroniseren …
·Hoe kan ik spellen downloaden …
  Related Articles
Hoe om muziek te iPads 
Hoe je cd's overzetten naar de iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe maak je een IPA Transfer naar een iP…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een niet- HDMI Sound Device …
·Welke apps Kom Standard op een iPad ? 
·Hoe om te achterhalen waarom mijn comput…
·DVD is Slow in een laptop 
·Hoe vindt u het serienummer van een SD -…
·Hoe maak je een D2680 printer in XP Prob…
·Hoe de BIOS chip vervangen op een moeder…
·Hoe te Refill de Samsung ML - 1250 toner…
·Definitie van een Mac -computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com