Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP Pavilion ZE200 Specificaties
De HP Pavilion ZE2000 , soms geïdentificeerd als de ZE200 , is een notebook personal computer die in 2005 werd geproduceerd . De Pavilion ZE200 werd vervaardigd door Hewlett - Packard Corp als een entry - level laptop ontworpen om te worden gekocht door prijsbewuste consumenten . Het besturingssysteem op deze notebook is Microsoft Windows XP Professional en Microsoft Works en Microsoft Money 2004 werden gratis opgenomen . Verwerking

De HP Pavilion ZE2000 maakt gebruik van een Intel Dothan Pentium - M ( Pentium Mobile ) processor met 2 megabyte cache geheugen en een verwerkingssnelheid van 1,5 gigahertz ( GHz ) . De voorzijde bus , die de snelheid waarmee de processor kan communiceren met hardware componenten bepaalt , is 400 megahertz ( MHz ) . De Pavilion ZE200 geleverd met 512 megabyte ( MB ) van random access memory ( RAM ) standaard, die uitbreidbaar is tot 1 GB (gigabyte ) . Deze laptop maakt gebruik van 200 , 266 of 333 MHz double data rate ( DDR ) geheugen .
Beeldscherm

De HP Pavilion ZE2000 laptop maakt gebruik van een 15 - inch LCD-scherm ( LCD ) scherm, die een TFT actieve matrix kenmerkt . Actieve matrix schermen bieden verbeterde helderheid en duidelijkheid , in tegenstelling tot passieve schermen . De maximale resolutie van het LCD -scherm is 1024 bij 768 pixels . Deze HP laptop is voorzien van een geïntegreerde Intel Extreme Graphics 2 -kaart , die niet over 3D-compatibiliteit .
Connections

Een HP Pavilion ZE200 gebruiker kan invoeropdrachten gebruik een ingebouwde touchpad muis als een toetsenbord . Gebruikers kunnen verbinding maken met het internet met een ingebouwde Ethernet -kaart of een plug - in USB-modem . De HP Pavilion ZE2000 beschikt over drie hoge snelheid Universal Serial Bus ( USB ) stekkers , een Ethernet- stekker , een modemaansluiting en een VGA-aansluiting voor het aansluiten van een externe monitor op het notebook . Gebruikers kunnen dvd-films met behulp van de LG 8x DVD - ROM drive te spelen , terwijl dit hetzelfde station beschikt ook over de mogelijkheid om te herschrijven compact discs .
Grootte

De HP Pavilion ZE2000 is een mid - size laptop die £ 6,5 weegt . De breedte van deze notebook is 14,3 inch , het is 11,2 centimeter diep met 1,2 cm hoog . De lithium-ion batterij maakt gebruik van zes cellen met een geteste 194 minuten van de actieve levensduur van de batterij . Eigenaren kunnen een 12 - cel batterij die twee keer de levensduur van de voorraad batterij heeft te schaffen . De harde schijf capaciteit van de Pavilion ZE2000 varieert van tussen de 40 en 80 GB .
Sound

The Pavilion ZE2000 beschikt over twee 16 - bit Harmon Kardon interne luidsprekers die compatibel zijn met Sound Blaster Pro . Deze HP laptop heeft ook een koptelefoon en microfoon aansluiting zodat externe luidsprekers of headsets kunnen worden gebruikt .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de geheugenkaart vervangen…
·Problemen met een Toshiba Sate…
·T43 Geheugen Specs 
·Hoe Hook Up een monitor aanslu…
·Mijn Dell Batterij nog steeds …
·Hoe je het deksel Panel verwij…
·Laptops zijn krachtiger dan oo…
·Acer Aspire 3610 Specs 
·Hoe je het besturingssysteem o…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik inkt in een Lexmark printer 
·Bereiding van suspensiekweek in Plant Ti…
·Hoe om uw eigen laptop Decal ontwerp 
·Kenmerken van de Compaq NC4010 
·De specificaties van een Intel Quad Core…
·Hoe maak je een Bootable Flash Drive Maa…
·Waarom is snelheid van een computer geme…
·Hoe te Postkaarten Print goedkoop 
·Processor Architecture for Embedded Syst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com