Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe om uw eigen laptop Decal ontwerp
Sommige laptops zien er cool uit en sommige zijn gewoon en saai . U hoeft geen genoegen te nemen met een dat is niet cool . Maak je eigen sticker op uw laptop een aangepaste look te geven . Er is een doe-het - zelf-methode voor het maken van een, of u kunt een aangepaste sticker van je eigen ontwerp , gemaakt door een bedrijf dat de laptop skins en stickers maakt bestellen. Wat je
Window Need vastklampen sticker vellen
of
internettoegang en wijze van online betaling
Toon Meer Aanwijzingen
Maak je eigen Decal
1

Kopen duidelijk raamstickers . U kunt deze vinden in ambachtelijke winkels en kantoor aanbod winkels , in de buurt van de etiketten en andere producten gemaakt voor gebruik met een inkjetprinter . Dit zijn duidelijke sheets u kunt afdrukken over het gebruik van de computer printer . Kopen van 2

Lees de instructies over hoe u het venster sticker vellen gebruiken . Zorg ervoor dat u het juiste type printer .
3

Meet uw laptop . Dan ook de eventuele bestaande logo en meten hun positie . Het logo zal tonen door , tenzij u een ontwerp dat een effen kleur heeft op de top van de locatie te maken , dus dit in gedachten te houden bij het maken van uw ontwerp .
4

Creëer een ontwerp met behulp van welke software je hebt op uw computer . U kunt gebruik maken van een beeldbewerkingsprogramma of een desktop publishing applicatie . Plaats een foto of scan van een tekening die je hebt gemaakt . Typ een citaat of uw naam of het bericht u wilt . Vergeet niet dat alle gebieden die wit uitzien op je scherm leeg wordt afgedrukt , wat betekent dat ze zullen kijken duidelijk wanneer u ze afdrukt op het raam sticker papier . Daarom zal de kleur van de bovenkant van uw laptop door middel van tonen in deze gebieden.
5

Print uw ontwerp op het raam hangen decal vel . Trim het , indien nodig , en zet het op je laptop . Zorg ervoor dat uw laptop deksel schoon is eerst en volg eventuele instructies die bij het ​​raam hangen lakens .
Bestel een Custom Decal
6

Bezoek de website van een bedrijf dat maakt aangepaste laptop decals , zoals GelaSkins , schtickers of SkinIt . Deze bedrijven verkopen vooraf ontworpen laptop skins en stickers , maar ze bieden ook de mogelijkheid van het maken van uw eigen ontwerp .
7

Selecteer het model van uw laptop , of de inbreng van de grootte van uw laptop als de specifieke maken en het model wordt niet vermeld .
8

Kies of upload uw kunst . U kunt kiezen voor een aantal van hun kunstwerk , en voeg uw eigen bericht . Of u kunt artwork u hebt gemaakt uploaden, in de vorm van een beeldbestand dat u zou kunnen hebben op uw computer . Je zou een foto die u hebt genomen kiest , of gewoon degene die je gevonden die je leuk vindt . Of scan in een tekening . Klik op " upload image file " en zoek de afbeelding op uw harde schijf om het te uploaden .
9

Schik de lay-out . Controleer het kunstwerk in de juiste positie . Voeg een citaat of zeggen dat je wilt , en zorg ervoor dat het past in de manier waarop u het wilt , en is de juiste kleur .

Voorbeeld 10 van de manier waarop uw kunstwerk zal kijken op je laptop . Zodra het eruit ziet zoals je wilt , goed te keuren , en maak een online betaling aan de sticker te bestellen . Het zal worden geleverd aan u . Zodra u het heeft ontvangen , volgt u de instructies om het op je laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het geheugen voor een P…
·Hoe de CMOS resetten voor een …
·Mijn Toshiba vastloopt bij het…
·Hoe Hook Up een HP Omni 2100 L…
·De specificaties van een Think…
·Hoe kan ik een Dell D610 toets…
·Hoe maak je een batterij die H…
·Mijn HP G60 Is Oververhitting 
·Hoe kan ik My Space Bar Terug …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Tongue Touch Keypad ? 
·Hoe maak je een computer harde schijf Sc…
·Wat zijn enkele tips voor het gebruik va…
·Hoe de buitenkant van een laptop Pas 
·Wat is het verschil tussen een N270 en N…
·Toegang krijgen tot Microsoft Excel op e…
·Lexmark P4350 Scannen instructies 
·Hoe te Ongewenste Pre -Installed Softwar…
·Hoe Set Up Internet Printing in Windows …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com