Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Toshiba A75 Gebruik
De Toshiba Satellite A75 laptop -serie is voorzien van een krachtige Intel Mobile processor , veel geheugen en opslag , Radeon mobiele video- ondersteuning en ingebouwde wifi voor snelle internettoegang . Surfen op het internet , het opslaan van films en muziek en het spelen van games is nog nooit zo eenvoudig geweest . Toshiba-laptops zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken , dus gewoon de volgende stappen en je zult up and running in no time . Wat je nodig hebt
Toshiba A75 computer
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 in en zet uw laptop . Met de meegeleverde AC- adapter , sluit uw A75 om te beginnen met het opladen van de accu . Zoek de knop op het gebied in de buurt van het toetsenbord en druk hem aan te zetten . U ziet de laptop begint op te starten . In een paar seconden heeft u de Windows XP welkomstscherm te zien . Kopen van 2

uzelf vertrouwd met de belangrijkste functies . Gebruik de knoppen naast het toetsenbord om het volume te regelen en open veelgebruikte programma's . Gebruik de zij -ingangen voor het aansluiten van een hoofdtelefoon of een microfoon , evenals USB -apparaten , een netwerkkabel of een externe monitor . Zoek de cd - rom-station aan de linkerkant en druk op de knop om deze uit te werpen . Elke CD of DVD die u plaatst moet automatisch afgespeeld door Windows XP .
3

verbinding met het internet . Als je van een draadloze internetverbinding , gebruikt u de A75 's ingebouwde wifi- adapter om verbinding te maken. U kunt ook verbinding maken met een standaard netwerkkabel . Als de kabel is aangesloten of het netwerk gedetecteerd , gebruikt u de Windows XP -netwerk configuratie wizard om uw internetverbinding . Als het eenmaal succesvol is opgezet , opent u Internet Explorer en ga naar uw favoriete pagina .
4

Blader door de meegeleverde software . De A75 wordt standaard geleverd met vele handige programma's , zoals Microsoft Office , cd - en dvd - brandsoftware en games . Klik op het menu 'Start ' en surfen op het programma door te kiezen voor " Alle Programma's " in het menu .

Bekijk films 5 en naar muziek luisteren . Uw Toshiba's CD-ROM drive kan muziek cd's of dvd's af te spelen . Steek uw favoriete schijf en Windows moet de juiste film of muziek speler te openen . Als dit niet gebeurt , kiest u Windows Media Player in het menu Start nadat u de schijf hebt geplaatst .
6

Open en sluit uw laptop . Je hoeft niet elke keer dat u stap verwijderd van uw A75 Windows af te sluiten . Gewoon sluit het deksel en het zal gaan in " slaapstand" . Open het deksel om de computer te activeren . Het zal je terug naar wat je aan het doen waren voordat het ging om " slapen . "
7

Neem uw A75 op de weg. Bij gebruik in huis , is het het beste om uw A75 aangesloten vertrekken inch Echter , zal de batterij vele uren duren op een lading , dus aarzel niet om de stekker en breng hem mee te werken of te spelen . Houd een oogje op de batterij percentage meter in de taakbalk van Windows XP ( rechts onderaan ) , en steek de stekker weer in als dat nodig is.

Previous: Next:
  laptops
·Inspiron 1525 Oververhitting 
·Hoe maak je een IBM 600E lapto…
·Hoe maak je een trackpad Probl…
·Toshiba Satellite Laptop Compu…
·Hoe te wijzigen een AC /DC-Jac…
·Hoe maak je een Bluetooth conf…
·Verbinding maken met een openb…
·Hoe een HP Battery Mod 
·Hoe vervang Een Power Jack op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Radeon HD 4290 Specs 
·Hoe maak je een Sata harde schijf met Wi…
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·De specificaties van een Compaq Armada 1…
·Hoe maak je een Fake CD Cover Print 
·Hoe maak je een DAW PC Build 
·Hoe USB Thumb drives formatteren van DOS…
·Wat zijn Bidirectionele Buffers in een m…
·Hoe de nummer Lock Unlock op IBM Laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com