Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Inspiron 1525 Oververhitting
De Dell Inspiron 1525 laptop genereert warmte als zij actief is . Dit vormt een bedreiging voor de delicate onderdelen als de warmte is toegestaan ​​om te bouwen , zodat Dell ontworpen een ingebouwd koelsysteem om de warmte af te voeren voordat de temperatuur klimt te hoog . Een interne koellichaam en ventilator met zes externe luchtopeningen helpen trekken koelere lucht in de laptop en duw de warmte buiten . Bepaalde omstandigheden kan het voorkomen dat de goede ventilatie van warmte , wat resulteert in oververhitting . Vents

Een van de eenvoudigste redenen voor warmteontwikkeling in je 1525 is verstopt ventilatieroosters . Deze openingen , aan de achterkant en onderkant van de machine , trek buitenlucht in om te helpen bij koeling . Omdat het trekt deze koelere lucht in , het kan ook tekenen deeltjes in de lucht , zoals stof , pluizen en haar . Dit vuil kan verzamelen over de ventilatieopeningen , waardoor verstopping en het voorkomen dat lucht beweegt in of uit de laptop . Kleine zachte borstels helpen verwijderen deze opbouw , en ingeblikte lucht helpt om vuil dat kan hebben opgebouwd binnen bewegen .
Ventilator en koellichaam

De centrale verwerkingseenheid unit of CPU , het moederbord genereert de meeste warmte , aangezien voert de processen die nodig zijn voor gebruik. Een koellichaam en kleine ventilator geïnstalleerd dichtbij en boven de CPU chip weg te trekken zo veel mogelijk warmte . Na verloop van tijd , deze koeling hulpmiddelen bevuild raken met stof en haren . Dit vermindert de effectiviteit . Voor het reinigen van deze onderdelen , demonteer de 1525 en gebruik ingeblikte lucht of wattenstaafjes licht vochtig met water of alcohol om grondig te verwijderen alle bebouwde stof en vuil .
Renew Thermische pasta < br >

slathered boven op je CPU chip is een laagje zilverkleurige warmte - isolerend materiaal genaamd koelpasta . Deze pasta , ook bekend als verbinding of vet , droogt aan via normale werking . Zonder deze pasta , zal de 1525 warmer dan normaal draaien . Vervang de pasta door het demonteren van uw laptop , het verwijderen van wat er over is van de oude laag met alcohol en het aanbrengen van een nieuwe dunne laag . Koelpasta is verkrijgbaar bij de meeste elektronicazaken .
Laptop Cooling Stand

Hoewel de 1525 uitgerust met een koelsysteem om de interne temperatuur laag te houden , is het systeem soms niet genoeg om verwijder de warmte zo snel als de machine produceert . Aparte koeling staat zorgen voor een stevige , verhoogde sokkel voor een maximale luchtstroom door beschikbare ventilatieopeningen , evenals extra ventilatoren voor meer koeling . Deze stands zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties , en meestal krijgen stroom via de laptop de USB -poort .
Milieuaspecten

Als de 1525 het interne koelsysteem en de ventilatieopeningen zijn allemaal duidelijk en je koelpasta voldoende , externe factoren kunnen bijdragen aan oververhitting . Het plaatsen van uw laptop op zachte materialen , zoals een kussen of je schoot kunt Blokkeer de ventilatieopeningen , verstikkende de machine en het vangen van de warmte binnen . Persoonlijke kachels , open haarden en verwarming registreert gelegen nabij de laptop kan ook bijdragen aan een hoge temperatuur . Gebruik uw laptop op stevige , vaste oppervlakken en uit de buurt van externe warmtebronnen om mogelijke oververhitting te minimaliseren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de harde schijf in een Del…
·Hoe Dell Latitude E6500 Gebrui…
·Hoe te verbinden een laptop VG…
·Hoe je het geheugen in een Ace…
·Toetsenbord verwijderen op een…
·Top 10 3 GHz Notebooks 
·Hoe je games op je laptop 
·Herstel van de ThinkPad Z60m 
·Hoe kan ik een Sony VAIO PCV -…
  Related Articles
Mijn iPad is Oververhitting 
Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
Hoe de videokaart upgraden in een Dell I…
Hoe de videokaart vervangen in een Dell …
Hoe de videokaart upgraden op een Inspir…
Hoe maak je een Video Card In een Dell I…
Hoe kan ik een Inspiron 9100 videokaart …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe maak je een videokaart upgrade op ee…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Ricoh Scanner Driver Ins…
·Hoe maak je een Hauppauge USB tv-tuner 8…
·Hoe kan ik een HP 12A converteren naar e…
·Hoe maak je een PC die ging slapen met e…
·Hoe de BIOS Enter op een IBM ThinkCentre…
·Hoe kan ik een Dell Latitude C510 opmake…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een TV…
·Problemen met een HP Deskjet D2345 
·Soorten Computer Monitor Kabels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com