Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn Toshiba vastloopt bij het opstarten
Toshiba is een Japans - gebaseerde elektronica bedrijf dat vele soorten consumenten apparaten , vooral laptops produceert . Een veel voorkomend probleem gerapporteerd door veel Toshiba -gebruikers wordt het vriespunt bleef bij een poging om de Toshiba laptop opstarten . Dit kan worden veroorzaakt door een hardware probleem dat tijdens normaal gebruik computer . Sommige beschadigde Toshiba hardwarecomponenten , zoals de geheugenmodule , zijn eenvoudig te vervangen . Anderen kunnen hulp van ondersteuning van Toshiba centrum nodig . Hardware Failure

Continue oneigenlijk startups
op een Toshiba laptop is een symptoom van hardwarestoring. Om het probleem op te lossen , moet u zoeken en vervangen van de defecte hardware . U kunt de hardware te identificeren door het bedienen van uw Toshiba in de veilige modus , die minder middelen nodig en kan vaak lopen ondanks hardware problemen . Upload hardware diagnostische software om uw Toshiba in de veilige modus via flash drive of cd , en start het programma . Memtest86 + is een diagnostisch programma dat problemen zich kunnen identificeren met het geheugen van uw laptop .
Vinden Memory Module

geheugenmodule van een laptop is een interne component met random-access geheugen van de laptop . Dit onderdeel kan worden vervangen op te lossen opstarten problemen die kunnen worden veroorzaakt . Schakel de Toshiba's macht , en verwijder de accu en de netadapter voordat u probeert om de geheugenmodule te vinden . Geheugenmodules op de meeste Toshiba laptops kan gevonden worden door het verwijderen van een deksel onder de laptop . De geheugenmodule op de Tecra M1 en M2 Tecra modellen is onder het toetsenbord strip .
Replacement

Toshiba geheugen modules kunnen worden verwijderd door te drukken in de vergrendelingen met de geheugenmodule op het moederbord , meestal langs de korte randen van de module . Dit zal een veer die de geheugenmodule loskomt zodat deze eenvoudig kan worden weggetrokken activeren . Plaats de vervangende module door op het in de lege dop; een gids inkeping die lijn staat met een inkeping op de Toshiba moederbord helpt zorgen voor een goede afstemming
Toshiba Ondersteuning

. voor de meeste andere hardware problemen , met name die welke solderen nodig , gebruik maken van Toshiba ondersteunende diensten . Als uw bevroren Toshiba is minder dan een jaar oud , de standaard garantie die wordt geleverd met alle aankopen dekt reparatiekosten , inclusief pick-up en levering , voor uw Toshiba . Uitgebreide garantie voordelen die hardware reparaties te dekken voor langer dan een jaar beschikbaar voor Toshiba -gebruikers , die de SelectServ garantie -service kunt kopen via de Toshiba Education Center .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor de Acer Asp…
·Hoe je Wireless Assistant insc…
·Hoe maak ik een Thinkpad 600 C…
·Hoe kan ik een Inspiron 1100 C…
·De specificaties voor een IBM …
·Hoe geef ik mijn Sony Laptop o…
·Compaq Presario V6000 Gebruike…
·Hoe de processor in een ZV 500…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen Backspace & D…
·Hoe bekijkt een projector en monitor van…
·Hoe maak je een faxapparaat gebruiken Me…
·Hoe te converteren naar 3,5 Floppy 5.25 …
·Wat doet RAM op een computer Mean ? 
·Hoe maak je een Intel Pentium III Proces…
·Hoe maak je een CPU Processor installere…
·Hoe maak je een virtuele diskdrive 
·Hoe te Geluidskaarten Switch 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com