Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn HP G60 Is Oververhitting
Zoals alle computers en laptops , de elektronische componenten binnen uw HP G60 genereren warmte tijdens het gebruik . Vanwege de krappe aard van de laptop gevallen , kan deze warmte opbouwen snel , wat resulteert in mogelijke operationele en functionaliteit problemen met uw G60 . Hoewel er weinig wat je kunt doen om de hoeveelheid warmte die de G60 produceert als je het gebruikt te verminderen , zijn er maatregelen die zullen helpen oververhitting te voorkomen en de daaropvolgende schade die het kan doen om uw systeem . Symptomen

Wanneer uw G60 oververhit raakt , het onthult de delicate interne elektronica tot hogere temperaturen dan veilig worden beschouwd door de fabrikant . Langdurige blootstelling aan hoge temperaturen kan uw componenten , printplaten en draden kromtrekken of zelfs smelten , evenals het verhogen van het aantal en de frequentie van het systeem vastloopt en bevriest . Uw G60 uiteindelijk zal automatisch en zonder waarschuwing aan de warmte toe binnen om af te voeren en te voorkomen dat schade aan uw systeem shutdown .
Cooling System

Genesteld binnen uw G60 buurt van de component dat de meeste warmte , de centrale verwerkingseenheid ( of CPU ) , genereert zijn een kleine ventilator en koellichaam . Deze helpen de warmte als het wordt geproduceerd door het passeren van het uit de laptop via drie ventilatieopeningen aan de onderzijde van de laptop weg te vegen . Een vierde ontluchter , voor het trekken van lucht in de machine , zit op de achterkant van de laptop , onder het LCD -scherm scharnier .
Grondige Reiniging

Haar
, pluisjes en stof zijn allemaal klein genoeg om via of verzamelen over de ventilatieopeningen , om de ventilator , heatsink en andere openingen verstoppen . Deze verzameling van vuil grote invloed op de effectiviteit van de warmteafvoer van de G60 en laat de temperatuur hoog . Gebruik perslucht om het puin en stof te wissen of hebben een professionele laptop schoonmaken technicus grondig reinigen van uw laptop voor een goede luchtstroom te moedigen .
Stay Cool

Externe factoren
kan ook spelen een rol in uw G60 oververhitting , zoals het plaatsen van uw laptop in de buurt van een kachel of open haard . Het gebruik van de machine op een zachte ondergrond zoals een sprei of kussen blokkeert de ventilatieopeningen , het voorkomen van interne ventilator van de G60 's uit het verplaatsen van de warmte in de laptop uit . Blijf uit de buurt van warme omgevingen en gebruik je laptop alleen op vaste oppervlakken . Laptop koeling stands kan extra hulp bieden aan uw G60 ingebouwd koelsysteem door het verstrekken van een extra ventilator of twee in een stevige stand .

Previous: Next:
  laptops
·Lenovo T400s Vs . T400 
·Hoe de Eraser Head uitschakele…
·Hoe maak je een CR 1220 batter…
·Hoe te Turn On de Bluetooth op…
·Hoe je de tijdzone instellen o…
·Dell Inspiron 1100 Laptop Spec…
·Hoe maak je Demonteer een CF -…
·Hoe de DV4 Keyboard Vervang 
·Hoe de Acer Aspire 5610Z Scree…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te Extend een Apple Garantie 
·Hoe Vergelijk HP LaserJet kleurenprinter…
·Hoe kan ik converteren van een interne S…
·Hoe een CPU Fan Wire 
·Hoe te Scanners & Camera's verwijderen u…
·Overklokken een GeForce FX 5200 
·Hoe maak je een RapidShare App in een Ma…
·Wat is een PCI Serial Controller ? 
·Hoe de iPad kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com