Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe kan ik converteren van een interne SATA 150 harde schijf naar een externe ?
Serial ATA of SATA , is een communicatie standaard voor fysieke computer opslagapparaten . Het werd ontworpen als een vervanging voor de oudere PATA -standaard, die de alomtegenwoordige platte grijze parallel lint kabels , vaak IDE kabels wel gebruikt . U kunt een externe behuizing te kopen voor uw SATA harde schijf om het huis buiten uw computerkast . Dit zal de drive gemakkelijk draagbaar naar andere computers te maken , zodat u snel gegevens uitwisselen met vrienden of collega's . Instructies
Ga External
1

verkrijgen van een externe behuizing voor uw SATA harde schijf . De behuizing moet een interne interface compatibel is met SATA 150 , ook wel SATA I. De meeste SATA- behuizingen zijn compatibel met zowel SATA I en de nieuwere SATA II . De externe interface van de behuizing moet overeenkomen met een beschikbare poort op uw computer , en op alle andere computers die u van plan bent om de drive te gebruiken met . USB 2.0 , Firewire ( IEEE1394 ) en eSATA zijn de meest voorkomende externe interfaces voor SATA- behuizingen , en vele behuizingen hebben meerdere interfaces . Ten slotte moet uw behuizing compatibel met de fysieke grootte van uw harde schijf , 2,5 worden " of 3,5 ". Uw behuizing moet ook de nodige bekabeling om te communiceren met de computer , evenals een voeding .

Power 2 uit en trek uw computer , open dan de behuizing van de computer en zorgvuldig ontkoppel de bekabeling naar uw SATA harde schijf . Verwijder de schijf uit de behuizing.
3

Open de externe behuizing . Elk heeft een ander ontwerp , dus volg de aanwijzingen opgenomen als je niet kan intuïtief openen . U zal de 7 - pins SATA -connector en 15 - pins SATA power connector in de behuizing vinden . Sluit deze op uw harde schijf , en stevig monteren van de schijf in de behuizing volgens de instructies die bij het . Sluit de behuizing .
4

Sluit de voeding aan op de behuizing en op een stopcontact . Als er een schakelaar op de behuizing , laat het in de uit-stand voor nu .
5

Sluit uw computer zaak , plug hem in , en zet hem aan . Nadat het is opgestart , sluit u de behuizing aan op een beschikbare USB , Firewire of eSATA-poort , en zet de behuizing als het een stroomschakelaar .
6

Vind uw harde schijf vermeld , samen met de andere drives aangesloten op uw computer . Het verschijnt automatisch een seconde of twee nadat u het aansluit . U kunt nu de harde schijf normaal , en het kan worden uitgeworpen , uitgeschakeld , en vervoerd naar een andere computer om gegevens over te brengen .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe te openen een Toshiba 500 …
·Een computer herkent de extern…
·Hoe kan ik Windows XP installe…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe kan ik instellen Beyond Mi…
·Waarom wordt er een externe ha…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe kan ik een WD externe hard…
·Kan ik gebruik een externe har…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je samen een harde schijf behui…
·Waarom wordt mijn laptop verbinding met …
·Hoe Dubbelzijdig Printen op een HP J4680…
·Hoe weet ik of er een probleem is met uw…
·Soorten Barcode Scanners 
·Hoe maak je een BlackBerry Format 
·Hoe kan ik een boek op een Kindle Retrie…
·Typische Notebook Laptop Stroomverbruik 
·Hoe om uw computer te upgraden zodat u k…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com