Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe kan ik een externe harde schijf
Externe harde schijven zijn fysieke opslagapparaten die vaak worden gebruikt om extra opslagruimte voor uw computer of zelfs een betere beveiliging van uw computer programma's te maken Fix . Een externe harde schijf zit aan de buitenkant van uw desktop of laptop computer en is draagbaar , zodat u als het niet nodig is te verwijderen en op te slaan . Het kan ook worden gebruikt voor back-up van gevoelige documenten of grote programma's die zou vertragen de werking van uw interne harde schijf . Vanwege het gebruik ervan , kan een externe harde schijf soms nodig repareren . Vaststelling van een externe harde schijf kan een zeer eenvoudig proces te zijn , waardoor u gebruik te blijven maken van de extra opslag apparaten . Wat je nodig hebt
Kleine schroevendraaier
Perslucht kan
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal wat voor soort reparatie zal moeten worden op uw externe harde schijf . Hoor je een knarsend geluid dat een fysieke reparatie of een zoemend geluid dat is het starten en stoppen , je te vertellen dat de harde schijf is nodig software te hulp zou vereisen . Kopen van 2

Sluit uw externe harde schijf naar een andere computer om te controleren of het probleem is met de harde schijf of met de computer . Als u vaststelt dat het je externe harde schijf die is te repareren , beslissen of u software nodig om het probleem op te lossen of als u nodig hebt om de harde schijf uit elkaar te halen om het te repareren .
3

Download een harde schijf reparatie programma, zoals het hieronder in het gedeelte Bronnen beursgenoteerde die , als je voelt dat het probleem is software storing . Voer het programma uit te proberen en reparatie van de externe harde schijf . Als de software -programma de harde schijf niet zal herstellen , gebruik dan een file recovery programma om te proberen om uw bestanden op te halen .
4

Verwijder de schroeven uit de externe harde schijf met een schroevendraaier als u het probleem vast te stellen fysieke . Verwijder voorzichtig de afdekplaat en inspecteer de fysieke schijf op tekenen van beschadiging voordat u onderdelen verwijderen .
5

Reinig de inwendige delen door het verwijderen van stof of deeltjes door het sproeien van een fles met samengeperste lucht om reinig de onderdelen . Kijk naar de harde schijf , hendels en armen om te zien als er onderdelen beschadigd zijn . Als onderdelen zijn verbogen , poging om ze te repareren en bevestig vervolgens weer de afdekplaat met schroeven .
6

Probeer het gebruik van uw externe harde schijf om te controleren of eventuele reparaties of reinigen u uitgevoerd op de harde schijf zijn verbeterd zijn prestaties .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe om bestanden van een exter…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·De beste manieren om Transfer …
·Is het mogelijk om Soort My 2T…
·Hoe te Applications kopiëren …
·Windows herkent geen een exter…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe maak je een besturingssyst…
·Hoe de interne harde schijf na…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Turn Off the Vergrootglas op een …
·Hoe om te controleren Computer Memory Ty…
·Wat is het verschil tussen RAID 0 en RAI…
·Wat zijn Bidirectionele Buffers in een m…
·Hoe een inktcartridge invoegen in een Ca…
·Waarom wordt mijn laptop in de slaapstan…
·Hoe te vergelijken Intel Processor Speed…
·Stap-voor- stap instructies voor het ver…
·Hoe je twee SATA harde schijven combiner…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com