Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De USB- poorten niet werken aan mijn HP G60 Laptop
De HP G60 laptop biedt gebruikers twee of drie USB-poorten , afhankelijk van de specifieke configuratie van de machine . Deze poorten maken het aansluiten van externe apparaten , zoals een printer , muis of harde schijf . In de meeste gevallen , de G60 automatisch installeert de software die nodig is voor het gebruik van het apparaat , maar als de laptop het apparaat niet kan zien, omdat de USB-poorten niet goed functioneren , is dit een probleem . Soms is een eenvoudige oplossing wordt het probleem opgelost , hoewel intensievere probleemoplossing vereist . Reboot

De mantra van veel ervaren Windows-gebruikers is " Als je twijfelt , reboot . " Soms uw laptop zal weigeren om geïnstalleerde componenten te zien als gevolg van een bestand glitch , en herstart uw G60 helpt om " reset " het systeem om de juiste configuratie . In veel gevallen zal een simpele reboot fix kleine problemen . Probeer opnieuw op te starten met en zonder het aangesloten USB-apparaat , zoals de aansluiting van een nieuwe stukje hardware kan " verwarren " het systeem zoals het laarzen .
Drain restlading

elk onderdeel binnen uw G60 elektriciteit nodig om goed te functioneren , maar deze componenten kunnen ook energie op te slaan in hun kringen . Als de laptop verzamelt een te hoge concentratie van energie binnen, kan het interfereren met de werking van uw machine . Drain deze opgeslagen energie door alle aangesloten apparaten en stroombronnen - de accu en adapter kabel - en op de power -knop gedurende 30 seconden tot een minuut . Vervang de voeding , en de power up .
Windows Update

Computer technologie is een complex gebied . Elk aantal bestanden of software op uw systeem geïnstalleerd zouden kunnen worden waardoor de USB- storing. Te helpen minimaliseren problemen , Microsoft brengt regelmatig nieuwe updates gerapporteerde bugs en ​​software problemen . Afhankelijk van uw instellingen , kan uw laptop automatisch controleren , downloaden en installeren van alle Windows -updates , of u kunt een bezoek de website van Microsoft om handmatig te controleren .
Gebruik Apparaatbeheer

corrigeren verloren, beschadigde of corrupte bestanden , gebruik dan de Device Manager om te scannen naar gewijzigde apparaten . Klik op " Start" en type " devmgmt.msc " in het vak Zoekopdracht of Uitvoeren . Dit zal Apparaatbeheer te openen . Markeer uw computer door erop te klikken , en vertel het aan " Zoeken naar gewijzigde apparaten " onder de " Actie " commando . Indien zij vaststelt uw USB -poorten , zal Windows automatisch de juiste stuurprogramma's voor hen te installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Mac Vs . PC Laptop 
·Kan ik gebruik een externe mon…
·De poorten op een laptop met B…
·Hoe u op een ThinkPad 
·Hoe de ventilator te reinigen …
·Harde schijf kapot in een lapt…
·Hoe te gebruiken Dell Studio 1…
·Wat Computer rivalen van de Ma…
·HP Pavilion DV600 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren een garantie voor …
·Het installeren van een Power Supply Uni…
·Hoe om te doen Time Lapse in Aperture 
·Hoe maak je een Seagate harde schijf 
·Hoe kan ik meerdere USB Drives verbindin…
·Aanbevolen Overspanningsbeveiliging voor…
·Hoe te beveiligen met wachtwoord USB Fla…
·Hoe maak je een stick formatteren op een…
·Hoe je Keynote -thema's installeren op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com