Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat Computer rivalen van de MacBook ?
Terwijl tablet verkoop steile druppels in traditionele computer verkoop hebben veroorzaakt , is er nog steeds (vanaf de late zomer 2013 ) een behoefte aan computers als content creatie apparaten , met toetsenborden en trackpad . Een van de marktleiders op het gebied van laptop computer verkoop is Apple , met hun MacBook lijn . Terwijl MacBooks gebruiken Intel-processors , net als Windows-pc's doen , Apple heeft een aantal specifieke kenmerken in hun laptops zonder Windows analogen , en Apple is meer dan bereid om jettison functies die het voelt haar klanten niet meer gebruikt. CPU en harde schijven

Apple
laptops momenteel gebruik van de Intel i5 en i7 processors , en voor een bepaalde processor snelheid , zal duurder zijn dan vergelijkbare Windows- hardware. Als processor snelheid was het enige dat telde , zou de keuze simpel zijn . Harde schijf snelheid ( en SSD versus draaiende schotel ) heeft ook gevolgen voor de prestaties . Apple schakelt de MacBook Pro aan solid state drives tijdens de 2013 vernieuwing van de lijn . Dit vermindert de hoeveelheid opslagruimte op de machines ( die momenteel varieert van 128GB aan de lage kant om 768GB op het hoogste ) , maar maakt ze zeer responsief bij het laden van programma's en het opstarten .
Displays < br >

Terwijl Apple verkoopt nog steeds de niet - Retina-display MacBook Pro , de eerste en meest opvallende kenmerk scheiden van een MacBook vanaf een Windows -pc's is de zeer hoge resolutie display . Apple schalen de graphics en beelden tot iconen bruikbaar te houden . De hoogste resolutie beschikbaar voor Windows -pc's op een laptop is momenteel 1920 pixels bij 1200 pixels , tegenover 2560 pixels bij 1600 pixels op de MacBook Pro 13.3 - inch en 2880 pixels bij 1800 pixels op het 15.4 - inch model . Zelfs de oudere MacBook modellen hebben indrukwekkende resolutie scherm , bij 1280 pixels bij 800 voor de 13.3 - inch model en 1440 pixels bij 900 pixels voor de 15,4- inch model .

Alle Apple beeldschermen komen kleur - gecorrigeerd en gamma- gecorrigeerd uit de doos . Voor grafische kunstenaars , is dit een must - have feature . Voor mensen die geen grafische kunstenaars , het betekent alleen dat de kleuren er " mooier " op het scherm .
Industrial Design

Terwijl Apple 's iPod en iPad zijn alom geprezen als kenmerken van industrieel ontwerp , de MacBook ( en MacBook Air ) zijn ook onderscheidend. Ten eerste , de machines hebben een enkel stuk aluminium behuizing dat is duurzaam en krasbestendig ; hun glazen touchpads zijn onderscheidend en touchpad ondersteuning van Apple voor multi - vingerbewegingen is ongeëvenaard in de Windows-wereld . ( Windows 8 heeft zich gericht op touchscreens als een interface user mode , OS X heeft niet - dus geen Mac- laptop heeft momenteel een touchscreen ) . Apple MagSafe- connectors hebben ook geen analoge in de Windows-wereld , en alle Apple laptops hebben een uitstekende back -lit toetsenborden .
Havens

Apple
is meedogenloos over het verwijderen van verouderde functies . Het vergelijken van de basis MacBook Pro aan de top-of - the-line model met Retina Display is illustratief voor dit : De MacBook met Retina Display weglaat de FireWire- , optische drive , microfoon -poort en Ethernet -station , die allemaal op het basismodel . De MacBook Air verzuimt dezelfde functies .

De andere havens Apple biedt zijn USB 3.0 -poorten ( twee aan elke model ) , Thunderbolt (een aan de lucht en de basis Pro-model , twee op het Retina Display -model ) , een SD-kaartlezer , koptelefoonaansluiting , en op het Retina Display modellen , een HDMI-poort . De Thunderbolt-poorten kunnen worden gebruikt om externe beeldschermen , met inbegrip van oudere VGA- en DVI-beeldschermen met een extra converter kabel rijden .
Vergelijking

Voor eenvoudige prijs /prestatie uitsluitend uit op basis van de CPU-prestaties specificaties , de meeste Windows-machines zijn betere waarde dan een MacBook . Zodra u begint prijsstelling in alle van de extra dingen die Apple propt in een MacBook , zoals het Retina-display , de langere levensduur van de batterij en het ' leuk om te hebben , maar niet essentieel " kenmerken , de waarde propositie verandert . Als u die extra pixels , dan is er niets dat te vergelijken met een MacBook op het moment . Als u het touchscreen interface van Windows 8 , dan is geen MacBook out nodig heeft daar het.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je uitschakelen van de WiF…
·Hoe maak je een Thinkpad X60 V…
·Hoe kan ik een laptop upgrade …
·Trage laptop Boot Up 
·Hoe de cover Take Off de IBM T…
·Stap-voor- stap instructies vo…
·Hoe maak je een Thinkpad 390E …
·Hoe maak je een Xbox 360 Lapto…
·Hoe te Program Toetsen op de C…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
  Hardware Articles
·NiCd Vs . NiMH-batterijen 
·Hoe kan ik een printer driver installere…
·Intel Pentium Dual - Core T3400 Vs . Int…
·Hoe om te vertragen van een CPU Fan 
·Lijst & Leg de drie belangrijkste onderd…
·Hoe maak je een Intel D101GGC moederbord…
·Hoe maak je een SIM -kaart in de Dell XP…
·Hoe kan ik Get Logitech Cordless Optical…
·Hoe kan ik drivers voor S3 Graphics Inc …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com