Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe een CPU Fan Wire
De hersenen van de computer staat bekend als de centrale verwerkingseenheid of CPU voor kort. Deze chip doet het overgrote deel van het werk in uw computer en kan behoorlijk warm worden . Dit is geen goede zaak , als een CPU werkt het best bij lagere temperaturen . Dit is de reden waarom CPU fans zijn een noodzaak geworden als CPU's worden steeds krachtiger . Bedrading van een CPU-ventilator is niet moeilijk , als zelfs een beginner kan dit project af zonder speciaal gereedschap . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Cup /bowl
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de computer . Koppel alle randapparatuur zoals beeldschermen en printers . Maak de voedingskabel van de computer uit het stopcontact . Kopen van 2

Gebruik een Phillips- schroevendraaier om de schroeven van de behuizing . De meerderheid van deze is te vinden op de achterkant van de zaak , waar de meeste van de perifere stekkers zijn . Stel de schroeven die u in een klein kopje of schotel hebt verwijderd om te voorkomen dat ze te verliezen . Nieuwere computer gevallen mag een kleinere paneel aan de zijkant voor een betere toegang tot het moederbord . De schroeven van deze kunnen meestal worden met de hand verwijderd .
3

Raak een metalen voorwerp aan om uzelf te aarden . Dit zal eventuele statische elektriciteit opgebouwd in uw lichaam verdrijven . Statische elektriciteit kan componenten zoals chips en moederborden beschadigen . U kunt ook gebruik maken van een anti - statische polsband .
4

Zoek de CPU , die moet worden in het midden van het moederbord . Als een fan al is geïnstalleerd , zal het op de top van de CPU , en moet worden verwijderd voordat u een nieuwe CPU fan kan bedraden . Hoe dit gebeurt is afhankelijk van de ventilator stijl . Sommige fans schroef in het koellichaam bovenop de CPU , terwijl een ander deel op het moederbord naast de CPU door middel van veerklemmen . Verwijder de oude ventilator van de voeding van de computer door het uit elkaar trekken van de verbindende bedrading contactdoos met je vingers .
5

Bevestig de nieuwe ventilator op de CPU , hetzij met behulp van de schroef methode of door het knippen van het op zijn plaats .

Wire 6 van de CPU fan van de plastic aansluiting aansluiten op het einde van de ventilator bedrading naar de computer voeding . De meerderheid van de CPU- fans zullen van de vier - pins socket type . Zoek een vier - pins aansluiting leidt tot de stroomvoorziening en de bougiekabel van de ventilator in het stopcontact .
7

Bevestig het toetsenbord , muis en monitor . Steek de stroomkabel van de computer opnieuw Zet de computer aan en kijk naar de CPU-ventilator ervoor te zorgen dat het draait . Als dit niet gebeurt , haalt u de computer uit en controleer het stopcontact aansluiting . Als de CPU- ventilator draait , uitschakelen van de computer , zet de zaak en sluit alle externe apparaten .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe CPU-snelheid verhoogt de l…
·Macbook CPU Geschiedenis 
·Hoe vindt u een serienummer op…
·Hoe een Emachine CPU Upgrade 
·Instructies voor een Dell Opti…
·Pentium 4 2.4 CPU Identificati…
·Hoe de CPU batterij op een IBM…
·Zal een Celeron CPU werk voor …
·Hoe een CPU identificeren 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een nieuwe HP Printer Queue o…
·Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
·Hoe te defragmenteren te bespoedigen een…
·Welke Desktop Speakers werken goed met d…
·Nvidia 8200 videokaart Specificaties 
·HP Pavilion DV6809WM Notebook PCM Specif…
·Routebeschrijving Voor De 62150 Microsof…
·Een Competitive Analysis van Sony , Dell…
·De Specificaties van een IBM Desktop MT …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com