Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Problemen met een Toshiba Satellite 1415 - S105
A Satellite 1415 - S105 is een type consument - level laptop computer ontworpen en verkocht door Toshiba . Dit bijzondere model van Satellite laptop is voorzien van 1,6 gigahertz processor , een 20 gigabyte harde schijf en 256 MB aan vooraf geïnstalleerde RAM-geheugen . Ook schepen met het Windows XP-besturingssysteem . Als u problemen heeft met uw Satellite 1415 - S105 laptop computer , zal het oplossen van problemen en proberen een paar dingen die u helpen om de wortel van deze problemen . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw harde schijf is niet te vol geworden . Een Toshiba Satellite 1415 - S105 heeft een 20GB harde schijf en de dichter die harde schijf krijgt om zijn volledige capaciteit , hoe langzamer het gaat lopen . Verwijder alle onnodige bestanden en back -ups van belangrijke bestanden naar een flash drive , externe harde schijf of een dvd . Herstart de computer en kijk of dat prestatieproblemen oplost .

Voer Windows Update 2 , een hulpprogramma dat downloads en installeert updates voor Windows . Vaak zijn deze updates fix software-problemen met een verscheidenheid aan programma's , alsook met uw besturingssysteem . Klik op "Start ", " Programma's " en vervolgens " Windows Update " om de software te draaien . Zodra updates worden gedownload en geïnstalleerd , start de computer opnieuw en kijk of dat het probleem oplost .
3

Run Windows Defender , dat is een virus en spyware scanner ontwikkeld door Microsoft voor gebruik met haar verschillende Windows-besturingssystemen . Hoewel Windows Vista en 7 gebruikers krijgen Windows Defender direct uit de doos geïnstalleerd , zal Windows XP-gebruikers ( en standaard Satellite 1415 - S105 laptop gebruikers) hebben om deze gratis downloaden vanaf de website van Microsoft . Voer Windows Defender en start de computer opnieuw op uw computer te ontdoen van virussen en spyware .
4

Voer de ingebouwde Windows XP harde schijf prestatieverbetering nutsbedrijven . Gelegen in uw " Start > Bureau-accessoires > " menu , zoals programma's als ' Schijfopruiming ' en ' Schijfdefragmentatie ' zal de prestaties van uw computer te verhogen door het opruimen van tijdelijke bestanden van uw harde schijf en het veranderen van de manier waarop gegevens worden opgeslagen . Als je met algemene prestatieproblemen met uw Toshiba Satellite laptop computer , het uitvoeren van deze eenvoudige programmaatjes heeft een goede kans van de vaststelling van hen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Hoe maak ik een DV4000 Problem…
·Om de Heat Vergadering op een …
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Het automatisch laden van de F…
·Hoe om uw eigen laptop Cooling…
·Hoe de Touchpad van een dv6000…
·Hoe kan ik een laptop touchpad…
·Waarom een Laptop start Up & D…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Om te lezen hoe een Memory Chip 
·Hoe te Audio van een MacBook Pro voor HD…
·Hoe te Onboard Sound in Computers inscha…
·Cache Vs . Processorsnelheid 
·Anyview 1.3MP USB PC Web Camera instruct…
·Hoe de opstartvolgorde wijzigen in het B…
·Hoe maak je een voetpedaal installeren 
·Dell D600 wil niet starten 
·De oorsprong van de Microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com