Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe kan ik een Epson Perfection 2450 Install
Epson biedt een breed scala van computer producten, waaronder haar lijn van scanners . De Epson Perfection 2450 scanner is een gebruiksvriendelijke fotoscanner . De scanner neemt weinig ruimte op uw bureau , want het is lichtgewicht en compact . De Perfection 2450 stelt gebruikers in staat om te scannen in foto's , filmstrips , dia's en negatieven met een druk op de knop . De Epson Perfection 2450 wordt geleverd met alle software en hardware nodig om de scanner op uw systeem te installeren . Het is belangrijk om de scanner per richtlijnen van Epson 's installeren om de best mogelijke kwaliteit te garanderen . Wat je nodig hebt
Installatie schijven
Epson USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 de installatie-cd van Photoshop , die in de scanner verpakking , in de computer CD drive . U moet eerst Adobe Photoshop Elements vanaf de cd installeren voordat u de scansoftware . Wanneer u wordt gevraagd , kiest u " Adobe Photoshop Elements " en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien . Verwijder de cd uit het cd-station . Kopen van 2

Plaats de scanner installatie- CD-software , ook bij de scanner , in het cd -station . De installatie begint automatisch . Wanneer u wordt gevraagd , lees de gebruikersovereenkomst en klik op "Akkoord" om verder te gaan met de installatie . Volg de aanwijzingen op het scherm om de benodigde software te installeren . Als u klaar bent , klikt u op " Finish ". Verwijder de cd uit het cd-station .
3

Ontgrendel de scanner door het invoegen van een munt in de transport slot en rechtsom te draaien . Het transport slot aan de zijkant van de scanner houdt de klep van de scanner op zijn plaats tijdens het transport om schade te voorkomen . Verwijder de witte sticker aan de achterkant van de scanner .
4

Sluit de transparantie -kabel aan op de achterkant van de scanner door de stekker in de ronde kabel -poort . Sluit de scanner aan op de computer door de USB- kabel in de achterkant van de scanner en het andere uiteinde in de USB- poort op uw computer . Zorg ervoor dat de USB- kabel die bij de scanner voor het beste resulaat .
5

Sluit de scanner aan op een stopcontact en druk op de knop om het apparaat aan te zetten . De scanner is nu klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe om afbeeldingen te scannen…
·Hoe een HP Scan Kopiëren naar…
·Hoe maak je een Visioneer Scan…
·Full Function Scanners 
·Hoe aan dia's scannen met Epso…
·Canon 8400F probleemoplossing 
·Hoe je Grote Jobs Scan op de K…
·Welke scanners Zal negatieven …
·Hoe maak je een HP 1200 scanne…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een muis gebruiken Met Hand & Joint …
·Het wijzigen van de Naam lettertype op e…
·Acer Aspire 3000 Geheugen Installatie 
·Hoe de grafische kaart Upgrade voor een …
·Hoe maak je een HP 4100dtn Printer Probl…
·Hoe de dvd - rom- drive verwijderen uit …
·Gewicht van een Macbook Pro Vs . Macbook…
·Toshiba Satellite L550 Features 
·Mijn Linux Operating System herkent mijn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com