Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Lenovo probleemoplossing
Het merk Lenovo heeft al snel een favoriet bij veel bedrijven geworden - en met veel individuele gebruikers. Met de juiste verzorging en onderhoud is er geen reden dat een Lenovo-computer niet kan duren voor vele jaren , maar het is nog steeds belangrijk om te weten wat te doen als er iets mis gaat . Het nemen van uw Lenovo-computer naar een reparatiewerkplaats kan duur zijn , maar weten hoe u veelvoorkomende problemen zelf kan u een hoop geld op te lossen. Shutdowns onverwachte

Als uw Lenovo-computer begint af te sluiten zonder aanwijsbare reden , overwegen recente veranderingen op uw systeem , als er geen . Als u onlangs een nieuw stuk hardware of een nieuw softwarepakket , kan dat stukje hardware of software worden veroorzaakt een conflict met het systeem en waardoor het instabiel worden . Als u vermoedt dat dit het geval kan zijn , verwijder deze om te zien of dat het probleem oplost .

Als er zijn geen recente wijzigingen in het systeem , kon die onverwachte shutdowns een teken van oververhitting zijn. Wanneer de processor van de computer een te hoge temperatuur bereikt, kan deze automatisch uitgeschakeld om de computer te beschermen tegen oververhitting . Een van de meest voorkomende oorzaken van oververhitting is een ventilator die ofwel niet werkt of geblokkeerd door stof en vuil . Om dit te controleren , opent u het geval de Lenovo's en gebruik een kan van samengeperste lucht te blazen eventuele geaccumuleerde stof en vuil .
Problemen met de harde schijf

Als u vermoedt dat dat er een probleem met de harde schijf , iBoot uw computer in het menu Instellingen en voer diagnostiek op het station . Zet uw computer aan , en als het wordt opgestart , kijk voor de setup -bericht en druk op de juiste toets . Wanneer het installatieprogramma start , kijk voor de diagnostische menu en voer de diagnose op de stations . Als het diagnoseprogramma meldt dat de schijf is niet , vervang zo snel mogelijk die falende schijf . Back-up van uw gegevens, met behulp van een externe harde schijf , een USB-stick of een online backup dienst .
Beeldschermproblemen

Als u plotseling merkt dat het scherm op uw Lenovo- pc is teruggekeerd naar 16 kleuren , de status van de display driver . Soms is een display driver kan corrupt geworden , en dat kan ertoe leiden dat de computer om terug te keren naar de standaard weergave -status. Om de huidige instellingen te controleren , klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies " Eigenschappen" uit het menu . Klik op het tabblad " Instellingen " en kijk of je de kleurinstellingen kunt wijzigen . Om de display driver opnieuw te installeren , klik met de rechtermuisknop op ' Deze Computer " en kies " Eigenschappen " uit het menu . Klik vervolgens op het tabblad " Hardware " , klik op de " Apparaatbeheer" knop en uitbreiden van de optie 'Display Adapter " . Klik met de rechtermuisknop op het display adapter en kies " Stuurprogramma bijwerken " uit het menu aan de meest recente printerstuurprogramma opnieuw te installeren .

Previous: Next:
  PC Computers
·Basics in Computers 
·Hoe kan ik een DVD converteren…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je een System Fan ins…
·AMD Dual Core Vs . Quad Core 
·Packard Bell Computers Informa…
·Hoe om te achterhalen Als Hype…
·Hoe te Enter Dell PC Restore 
·Hoe Memory installeren op een …
  Related Articles
Grafische kaart probleemoplossing 
Hoe de videokaart Schakel een Lenovo T40…
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Lenovo Tablet Pros & Cons 
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
Lenovo X61 Tablet Styles 
Lenovo S10 - 3T Vs . Asus T91MT 
Hoe te Notes Schrijven op een Lenovo S10…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SoundMAX Audio Driver In…
·Hoe je Award BIOS configureren voor WD40…
·Hoe te Kleur aanpassen op een printer aa…
·Zo plaatst inkt in een HP 5440 
·Hoe de chip resetten op een HP 88XL Inkt…
·Hoe te activeren CIA2 
·Wat is de meest krachtige laptop compute…
·Hoe te Netgear Print Server Setup 
·Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com