Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Basics in Computers
Er zijn meer computers die er zijn dan we zouden kunnen realiseren . In aanvulling op de conventionele desktop computer , kunnen meerdere computers worden gevonden binnen de microprocessors in voertuigen , kleine elektronica en talloze andere innovaties . Echter , terwijl de meeste van deze computers functioneren op hun eigen , persoonlijke en supercomputers vereisen een zekere mate van kennis en vaardigheid om te kunnen werken . Soorten

Computers
algemeen zijn er in drie soorten . De kleinste computers microcomputers genoemd . Dit zijn kleine computers die gevonden kunnen worden in tablets , mobiele telefoons en digitale camera's . Deze computers zijn kleine , draagbare en weinig eisen stellen aan elektrische bronnen . Aangezien deze computers hebben beperkingen voor rekenkracht , opslagruimte en vermogens meeste consumenten zich met personal computers. Deze computers zijn te upgraden , zodat de consument programma's toe te voegen en verhoog de ​​verschillende kenmerken van de computer , zoals de opslagruimte en de snelheid van de computer . Echter , sommige bedrijven en organisaties hebben zeer hoge rekenkracht . Voor economische en weersvoorspellingen , engineering en het ontwerpen , zeer krachtige en dure supercomputers nodig zijn .
Eigenschappen

Personal computers
komen in een verscheidenheid van soorten , variërend van stationaire desktop computers naar mobiele laptop en handheld computers . Deze computers zijn opgebouwd uit verschillende componenten genoemd hardware. Naast de interne werking van de computer , zoals de CPU en de harde schijf , personal computers upgradeable onderdelen die de snelheid , kleur , geluid en opslagruimte van de computer kan verhogen . Naast deze onderdelen van een computer heeft een verscheidenheid van input en output apparaten die u in staat om daadwerkelijk te communiceren met de computer . Wezen , het toetsenbord , scanner en muis /touchpad /rollerball toestaan ​​om uw computer te bedienen door het verzenden van versleutelde data die wordt gedecodeerd en geanalyseerd door de CPU . De CPU gebruikt vervolgens instructies in geïnstalleerde programma's om te bepalen welke informatie moet worden gestuurd naar uitgang apparaten , zoals de monitor , printer en luidsprekers . Data kan ook worden gecreëerd en opgeslagen op de harde schijf , waar zij later kunnen worden opgehaald . Voorbeelden van deze opgeslagen gegevens zijn Word-bestanden , foto's , muziek en films .
Voordelen

Computer programmeurs en ingenieurs
zijn voortdurend creëren van software en hardware die kan toestaan gebruikers een steeds grotere verscheidenheid van dingen met hun computers doen . In aanvulling op de mogelijkheid om hun oorspronkelijke functie --- zeer complexe berekeningen --- computers individuen toestaan ​​om nummers maken en opslaan , tekst , afbeeldingen , video , audio en andere soorten gegevens dienen . Met het internet , kunnen deze gegevens worden opgeslagen in een ruimte waar iedereen kan zien en direct overgebracht van computer naar computer . Computers kunnen ook worden gebruikt om te communiceren en te vermaken individuen door sociale hulpprogramma's en games. Tenslotte computers hebben de mogelijkheid om producten zoals geluid , dvd's en gegevens op papier te produceren . De opslag , communicatie , efficiëntie en entertainment waarde van computers maakt ze erg populair en veel gebruikte producten .
Veelgebruikte programma's

Computers
komen met een verscheidenheid van basisprogramma's die zijn nuttig voor de meeste individuen . Tekstverwerkingsprogramma's individuen toestaan ​​om te typen , opslaan en afdrukken van Word-documenten in verschillende lettertypes . Fotobewerkingsprogramma's scans , verandert en herdrukken foto's tegen een lage kostprijs . Spreadsheets individuen toestaan ​​om informatie te organiseren en uit te voeren wiskundige berekeningen op een gemakkelijke en efficiënte manier. Microsoft PowerPoint laat instructeurs en presentatoren om gegevens te presenteren op opeenvolgende dia's , met grote en gemakkelijk te lezen lettertypen om informatie over te brengen aan grote groepen individuen . Webbrowsers maken een eenvoudige toegang tot het internet , zodat gebruikers om webpagina's te bezoeken simpelweg door het intypen van het webadres in de adresbalk . E-mailprogramma's kunnen gebruikers direct te verzenden tekst en beelden van computer naar computer .
Waarschuwing

Trouwens computer verslaving , er zijn een paar problemen in verband met gebruik van de computer . Maar er zijn veel dingen die een computer kan beschadigen . Computers die zijn te veel gebruikt kunnen beschadigd raken, vooral als de computer niet regelmatig wordt stilgelegd . Oudere computers kunnen mogelijk beschadigde schermen te ervaren als het scherm aan blijft staan ​​zonder een screensaver , die een visuele die is bedoeld om het beeld te voorkomen op het scherm van het verbranden in de monitor . Er zijn ook een verscheidenheid van illegale malware- programma's die worden gemaakt en verspreid op het web . Deze programma's corrupte normale computer processen , verwijdert bestanden en computers te vertragen . In sommige gevallen , kan malware zelfs crashen van een computer , waardoor deze onbruikbaar wordt . Gelukkig kunnen computergebruikers bijna alle gevallen van malware te voorkomen door het houden van hun anti - virus software up - to- date en zijn op hun hoede over onbekende websites die downloads aanbieden .

Computergebruik
kan leiden tot allerlei lichamelijke problemen zoals zoals glaucoom , houding problemen en carpale tunnel . Het nemen van pauzes van de computer , de ogen sluiten periodiek en met de hand spalken kunnen deze problemen voorkomen .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te Overclock de AMD Athlon…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·AMD Vs . Intel in CrossFire 
·Wat is de Intel I3 processor ?…
·Hoe maak je een COM3 Poort toe…
·Hoe te Rootkits op een compute…
·Hoe maak je een PC-systeem bou…
·Computer Sales Tips 
·Hoe de ventilator snelheden op…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe u uw netbook Accessorize 
·Hoe vindt u de juiste CMOS-batterij 
·Hoe een BIOS-update uitvoeren 
·Hoe een inktcartridge wijzigen in een HP…
·Soorten Plasma elektroden 
·Hoe maak je een virus te verwijderen in …
·Hoe een laptop toetsenbord vervangen op …
·Hoe te activeren CSAA 
·How to Set Up een Raid Mirror 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com