Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een PC-systeem bouwen
Het bouwen van een computer systeem biedt meer dan financiële beloningen . Evalueren van uw eigen vereisten voor een computer en de onderdelen die aan deze eisen voldoen selecteren zorgt ervoor dat de computer past bij uw behoeften . Het kiezen van de componenten voor de computer kunt u de hoogste kwaliteit onderdelen uw budget toelaat te selecteren . Assembleren van de computer biedt u de kennis die je nodig hebt om het te upgraden wanneer dat nodig is . En het bouwen van een computer systeem is veel makkelijker dan je zou denken . Wat je ontwerpen, Kleine en middelgrote kruiskopschroevendraaiers
antistatische polsband
PC behuizing
Voeding
Moederbord
Central Processing Unit ( CPU ) op koellichaam < br Need > Random Access Memory ( RAM ) op harde schijf
Optische drive
Videokaart
Computer monitor
Besturingssysteem
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
< br > 1

Verwijder de behuizing van de computer terug. kopen van 2

Installeer een voeding ( PSU ) in het geval als de zaak niet is uitgerust met een. Lijn de PSU ventilator naar de achterkant van de behuizing van de computer en de draden naar de voorkant . Plaats de voeding in het geval , en lijn de PSU en case schroefgaten . Gebruik chassis schroeven om veilig de PSU .
3

Zoek de CPU-socket op het moederbord , en open de CPU- socket hendel . Lijn de ingetoetste hoek van de CPU naar de ingetoetste hoek van de socket . Laat de CPU in de aansluiting zonder het gebruik van geweld . Sluit de CPU- socket hendel .
4

Breng en verspreiden een paar kleine druppels koelpasta aan de bovenkant van de CPU . Stel de warmte zinken vierkant op de top van de CPU . Het koellichaam clips af te stemmen op de tabs stopcontact , en zet het koellichaam op de CPU . Raadpleeg de CPU handleiding voor aanvullende informatie .
5

Zoek de geheugensleuven op het moederbord . Haal de clips aan elk uiteinde van een geheugenslot . Breng de uitsparingen op de geheugenmodule , zodat ze goed passen in het geheugenslot, en schuif de module in de groeven van de clips . Druk stevig op de bovenkant van de geheugenmodule te schuiven in de geheugensleuf totdat beide clips sluiten en vergrendelen .
6

Plaats de bij het ​​moederbord meegeleverde in het gat faceplate gesneden voor het in de rug van de zaak .
het moederbord installeert
7

Lijn de montagegaten in het moederbord om de corresponderende gaten in de zaak . Na te hebben vastgesteld de bijpassende gaten , installeer de uitsteeksels in de gaten in de zaak . (Zie het moederbord product handleiding voor aanvullende informatie over het installeren van de uitsteeksels . ) Gebruik de meegeleverde schroeven om het moederbord te hechten aan de uitsteeksels .
8

Sluit de voedingskabel van de voeding naar het moederbord . De connectoren zijn gecodeerd voor een correcte installatie . Sommige moederborden vereisen extra stroom aansluitingen van de PSU . Raadpleeg het moederbord product handleiding voor extra stroom aansluiting informatie
9

Verbind de volgende apparaten op de zaak naar de overeenkomstige connectors op het moederbord : . Schakelaar , reset switch , power LED /toetsvergrendelingsschakelaar , harde schijf LED , PC speaker . Deze aansluitingen bevinden zich meestal samen op het moederbord . Raadpleeg uw moederbord product handleiding voor meer informatie over deze aansluitingen .
De harde schijf
10

installeren Stel de jumpers op de achterkant van de harde schijf naar "cable select " als de drive is een IDE drive . SATA-schijven geen jumper instellingen vereisen .
11

Verwijder de schijf rack uit de computer geval als de zaak heeft een verwijderbare schijf rack . Lijn de harde schijf en de schijf rack schroefgaten . Bevestig de harde schijf met behulp van de meegeleverde schroeven en plaats de schijf rack in de zaak. Als de drive rack is niet afneembaar , plaats de vaste schijf in het station rek in de zaak . Lijn de harde schijf en de schijf rack schroefgaten . Bevestig de harde schijf met behulp van de meegeleverde schroeven .
12

Zoek een stroomkabel op de PSU met een connector die overeenkomt met de harde schijf power connector , en bevestig de voedingskabel aan op de vaste schijf power connector .
13

Zoek het einde van de IDE- lintkabel met een connector , en bevestig de connector op de primaire IDE-controller . Bevestig een van de IDE- connectoren aan het andere uiteinde van de kabel aan op de connector van de harde schijf . Lijn de kant van het lint kabel met de rode streep op pin 1 op de harde schijf -aansluiting . Voor een SATA-schijf , de kabel wordt aangesloten op een SATA -controller .
Optische-schijfeenheid installeren
14

Selecteer een drive bay waarin u uw cd-of dvd optische drive installeren . Verwijder de drive bay deksel , en als er een metalen plaat dekt de drive bay , verwijder deze.

Slide 15 uit de drive rails als uw geval heeft verwisselbare schijf rails . Bevestig de optische drive om de drive rails met de bijgeleverde schroeven . Schuif het geheel in de behuizing . Als de zaak niet heeft verwisselbare schijf rails , plaatst u de optische drive in de drive bay . Lijn de optische drive en aandrijfrail schroefgaten en bevestig het optische station met de meegeleverde schroeven .
16

Zoek een stroomkabel op de PSU met een connector die overeenkomt met de optische drive power connector , en bevestig de voedingskabel aan op de optische drive power connector .
17

Bevestig het uiteinde van de optische drive lintkabel met een connector op de secundaire IDE -controller -aansluiting , en sluit een connector aan het andere uiteinde van het lint kabel aan op de optische drive connector . Lijn de kant van het lint kabel met de rode streep met pen 1 van de optische drive connector .
De videokaart installeren
18

Zoek een sleuf op het moederbord dat overeenkomt met het type videokaart geselecteerd . Er zijn drie types : . ISA , PCI en AGP
19

Verwijder het metalen plaatje dat de sleuf waarin u van plan om de videokaart te installeren dekt

invoegen 20 . de videokaart in de sleuf , en zet het vast met een schroef .
het invullen van de Build
21

Plaats de computerbehuizing terug.
22

Bevestig het toetsenbord , muis en monitor op uw computer . Sluit de monitor netsnoer aan op het stopcontact op de computer , en sluit de computer netsnoer aan op een stroomvoorziening .
23

Druk op de computer uit-schakelaar om de computer opstart . Wanneer de BIOS-scherm verschijnt , raadpleegt u de handleiding van het moederbord voor instructies over hoe de BIOS te configureren . Voor het opslaan en het verlaten van de BIOS-instellingen , plaatst u het met uw besturingssysteem meegeleverd in het optische station bootable cd . Wanneer u bespaart en de BIOS Setup af te sluiten , zal de computer opnieuw opstarten .
24

Volg de aanwijzingen om de harde schijf en optische drive te bereiden voor gebruik en om het besturingssysteem te installeren als de computer herstart . < Br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een COM3 Poort toe…
·Hoe maak je een laptop - to- I…
·Dell OptiPlex 330 Problemen : …
·Basis computer kennis Vragen 
·Wat zijn enkele functies die N…
·Hoe een XO laptop kopen 
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe word je gecertificeerd Met…
·Hoe te Processor Speed ​​Ident…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de driver installeren voor een HP L7…
·Lijst van Imac Models 
·Hoe kan ik Vervang het LCD-scherm op een…
·Wat zijn Drive Letters ? 
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD-kaa…
·GeForce 8800 GT vs XFX GeForce 8800 GT 
·Hoe maak je een Mercury 2500 PC Upgrade 
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een Epso…
·Hoe je bestanden naar de externe harde s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com