Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik toevoegen Adobe Mobile aan mijn iPad ?
Als je niet in staat zijn om een ​​zakelijke bijeenkomst bij te wonen in persoon, maar je moet nog steeds om deel te nemen , zou u de voorkeur aan videoconferencing te gebruiken met Adobe Connect Mobile , en vraag me af of u deze service kunt gebruiken met uw iPad . Adobe Connect Mobile is beschikbaar via Apple's App Store , en u kunt eenvoudig installeren op uw iPad . Over de iPad

Apple's iPad is een tablet-computer met een touch- gevoelige scherm . Het wordt geleverd met een ingebouwde camera en luidspreker en een 9,7 - inch backlit LED-scherm , waardoor het geschikt is voor het opnemen van video van jou en het verzenden ervan via het internet , terwijl tegelijkertijd weergeven van video van de mensen het bijwonen van een vergadering op een andere locatie .
< br >
Adobe Connect Mobile

Adobe Connect Mobile is een gratis app van Adobe , die draait op Apple-apparaten met iOS 4 besturingssysteem , waaronder de iPhone , de iPod Touch en de iPad . Adobe Connect Mobile te nemen aan een online vergadering met video-conferencing , evenals uitzicht documenten wordt gepresenteerd , zoals PDF's en video's . U kunt ook gebruik maken van Adobe Connect Mobile om tekstberichten uitwisselen met deelnemers tijdens een vergadering .
De iPad en de Internet

De basic iPad -model kunnen aansluiten op het internet via Wi - Fi wanneer hij in het bereik van een Wi - Fi-netwerk . De iPad Wi - Fi +3 G -model ook een verbinding met het internet via mobiele datanetwerken , waardoor het nuttig voor het bijwonen van een vergadering met Adobe Connect Mobile wanneer u niet in het bereik van een Wi - Fi-netwerk .
< Br > In Adobe Connect Mobile om uw iPad

Druk op "Home " -knop van de iPad , die zich onder het aanraakgevoelige scherm . Tik op de " App Store " pictogram om toegang te krijgen tot Apple's App Store . Tik op "Zoeken ", typ dan " Adobe Connect Mobile " in het zoekveld . Tik op ' Zoek ' en tik vervolgens op de naam van de app uit de lijst met resultaten . Tik op het woord " gratis " naast de woorden " Adobe Connect Mobile , ' en tik vervolgens op ' Install '. Typ uw Apple ID wanneer daarom wordt gevraagd . De Adobe Connect Mobile app downloadt en installeert op uw iPad . Tik op het pictogram van de Adobe Connect Mobile app om het te lanceren .

Previous: Next:
  iPad
·Kunt u de grootte van de Opsla…
·Hoe het opzetten van WiFi op e…
·Hoe kan ik een verwijderde Opm…
·Ik kan niet Bekijk MOV bestand…
·iPad Bluetooth Problemen 
·Hoe maak je een PDF- bestand n…
·Hoe maak je een iPad Stop Rote…
·Hoe maak je een iPad Lock Van …
·Wat kan de Apple iPad doen? 
  Related Articles
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te Toevoegen Gmail aan uw iPad 
Hoe je toe Yahoo Mail naar uw iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een kalender toevoegen op ee…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Refill een HP Deskjet 810C 
·Wat is een Pentium Dual Core Processor 
·Hoe de CPU upgrade op een Eee PC 
·How Do You Refill een HP 6300 inktcartri…
·Hoe maak je extra USB poorten toe aan De…
·Specificaties van de eMachine T3646 
·De functie van een PDA 
·Hoe maak je een WD harde schijf Verwijde…
·Hoe maak je een draadloze muis voor gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com