Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u de grootte van de Opslag in een iPad ?
De iPad bevat geen door de gebruiker upgradeable parts , dus je kunt niet verhogen opslagruimte . Echter , er zijn verschillende manieren om uw opslag veelzijdiger op de iPad te maken . Cloud- opslag en het delen van bestanden met uw computer kan de hoeveelheid gegevens die beschikbaar zijn om u uit te breiden op de iPad . Maar je kunt ook vinden dat je minder opslagruimte dan u denkt nodig hebt , zoals iPad applicaties nemen minder ruimte in dan een standaard computer software . Virtual Storage

De iPad is compatibel met de meeste grote cloud storage diensten , zoals iDisk , Dropbox , SugarSync en Apple's nieuwe iCloud . De meeste van deze diensten aanbieden 2GB tot 5 GB gratis online opslagruimte , plus betaalde opbergmogelijkheden voor maximaal 500 GB met een aantal diensten . Deze diensten bieden gratis iPad apps om uw documenten rechtstreeks te beheren vanaf de iPad , hoewel ze een computer nodig om de bestanden op te slaan ook. Met dit type van opslag , u downloadt alleen de bestanden die u nodig hebt en ze opslaan op uw iPad . Wanneer u meer dan cache van uw dienst laat downloaden , zal de overtollige bestanden in opslag online voor latere toegang blijven, maar zal uit de opslag van het apparaat worden verwijderd om uw actieve werkruimte te maximaliseren .
Computer Synchroniseren

High - definition films en tv-shows
nemen de meeste opslagruimte in vergelijking met andere soorten bestanden . U kunt binnen de opslagproblemen van uw iPad werkt door het opslaan van deze items op uw computer en synchroniseren alleen die items die je het meest nodig hebt om je iPad . Je mag niet in staat zijn om uw gehele video -bibliotheek op je iPad te houden , maar je kunt een aantal punten om naar te kijken te laden tijdens de week , en dan ruilen oude films voor nieuwe als u een back- up en het synchroniseren van uw iPad op een wekelijkse basis . < br >
External Storage Devices

Apple
biedt een camera Connection Kit voor de iPad die u kunt gebruiken om uw digitale camera aansluit op foto's naar de iPad . Deze kit bevat ook een SD-kaartlezer . Als u extra opslagruimte voor foto's nodig hebt , kan je ze op SD-kaarten en sluit de kaartlezer aan op de iPad wanneer u wilt om de foto's die momenteel niet op uw harde schijf bekijken . Vanaf het moment van publicatie , de enige externe harde schijf compatibel met de iPad is de HyperDrive , die je extra documenten opslaat als waren zij op fotokaarten en vraagt ​​de Camera Connection Kit om mee te werken . Apple biedt geen ondersteuning voor dit apparaat op de iPad te garanderen .
Kiezen van een Storage Grootte

Vanaf het moment van publicatie , kunt u de iPad te krijgen in 16GB , 32GB en 64GB opslag maten . De kleinste kan te klein zijn als je van plan bent om een bibliotheek vol met films , televisie- en hoge - resolutie foto's op je iPad te houden , of als je moet werken met grote presentatie bestanden zoals Keynote -of PowerPoint- bestanden die ingesloten video's bevatten . Voor de typische gebruiker , 32GB is genoeg om je apps , boeken , muziek , documenten , een matige fotoalbum en een paar films en shows te slaan . Als u verwacht meer dan dit nodig hebben , het gebrek aan ware uitbreidbaarheid betekent dat je moet de 64GB iPad te overwegen . De beste manier om een iPad maat te bepalen is om uw computer te controleren op de bestandsgrootte te vinden voor de items die u op de iPad nodig hebt . Als de totale capaciteit van deze items is groter dan 64 GB , moet u een externe opslag methode te gebruiken als een alternatief voor het verhogen van de capaciteit van de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Zal ePub werken op een iPad ? 
·Hoe kan ik foto's uit een came…
·Functies van de toetsen op de …
·Hoe je mailbox Instellingen wi…
·Hoe de iPad beheer scherm Toeg…
·Wat kan ik doen met de USB-ada…
·Hoe je foto's importeren op ee…
·Hoe aan bladwijzers importeren…
·Hoe maak je een iPad App Dat S…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe te annuleren kopiëren naar een cd 
·Heeft een Apple Werk met een DVD + R -sc…
·ECS K7S5A Pro Specificaties 
·Welk type van Ingang Heeft een Touch Scr…
·Hoe kan ik controleren de Clock Rate Sne…
·Hoe vindt u de Dell Batterij Referentie 
·Hoe te Onboard Video BIOS Flash on Asus …
·Geheugen Grenzen van de Dell Dimension E…
·Instructies voor een Compaq SmartStart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com