Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de iPad ?
Meegeleverde adapter De iPad wordt geleverd met een USB-synchronisatiekabel alleen bedoeld voor gegevensoverdracht van en naar je computer via iTunes . Apple biedt ook de iPad Camera Connection Kit , die een adapter die de iPad docking poort verandert in een USB-poort bevat . Net als de sync -kabel , deze poort heeft een beperkte functionaliteit . Poorten IPad

enige haven van de iPad , met uitzondering van een hoofdtelefoonaansluiting , is de 30 - pins docking poort gebruikt voor de meegeleverde laden /synchroniseren koord . Dit koord heeft een USB- male connector aan het andere uiteinde van de 30 - pins connector , die geschikt zijn voor de stekker in de iPad 10 - watt lader of een computer USB-poort . Zelfs als u een man-naar - male adapter gebruiken om een ​​USB-apparaat aansluit op deze koord , is er geen ondersteuning anders dan synchroniseren en opladen functies . Om andere apparaten aan te sluiten , bracht Apple de Camera Connection Kit , die een 30 - pins connector aan elk van zijn twee adapters gebruikt : . Ene met een SD-kaartslot en een met een vrouwelijke USB -poort
Ondersteunde functies

de USB-poort op de camera Connection Kit ondersteunt camera-ingang om foto's uit het geheugen van de camera overbrengen naar uw iPad " foto's" app . U kunt ook een iPhone aansluiten op dit apparaat voor foto- overdracht . Andere telefoons kunnen werken, maar Apple heeft niet specifiek hen te steunen . Het apparaat werkt met sommige USB- toetsenborden , maar de software van de iPad is niet specifiek deze functie ondersteunen , dus het is niet gegarandeerd te werken . Sommige USB- hoofdtelefoons en luidsprekers kunnen werken , zoals software van de iPad ondersteunt dit type extern apparaat , maar zoals bij toetsenborden de steun niet is gegarandeerd .
-Ondersteunde functies
< br >

De Camera Connection Kit ondersteunt geen overdracht anders dan foto's bestanden . Het kan ook geen ondersteuning van andere USB-apparaten zoals externe harde schijven , flash drives en andere opslagmedia . Je kunt het niet gebruiken om een USB- muis aan te sluiten , zoals de iPad niet de software voor de muis -ingang hebben . Wezen , apparaten die vereisen USB power om in plaats bedienen dan de bevoorrading van hun eigen macht , zoals camera's en telefoons , zal niet draaien op deze verbinding .
Special Hardware

de Sanho bedrijf maakt een externe schijf speciaal voor de iPad genaamd de HyperDrive , die werkt met de USB Camera Connection Kit voor de opslag van uw iPad uit te breiden . Vanaf Juli 2011 , dit is de enige externe schijf die werkt met de iPad . Dit is omdat het trucjes de iPad in zien als cameraopslagmiddelen door deling van uw bestanden in segmenten die werken met de iPad en de Camera Connection Kit grenzen .
Overwegingen

Als je bent afhankelijk van het gebruik van uw iPad met externe apparaten , kunt u teleurgesteld in de prestaties van uw USB- adapter . Draadloos online opslag en overdracht van bestanden door middel van cloud-diensten , zoals Dropbox , iDisk of aanstaande iCloud van Apple in het najaar van 2011 , kunt u de opslag van uw iPad uit te breiden en de bestanden die u nodig laadt alleen dan zonder het gebruik van USB -hardware .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je iPad Entourage notities…
·Hoe maak je een Animated iBook…
·Hoe je iPad Apps overbrengen n…
·Hoe kan ik uitwerpen van een S…
·Hoe je foto's naar een iPad 
·Kunt U Hook Up een iPad op een…
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Kan de iPad Lees PDF's ? 
·Hoe kan ik een laptop te verva…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Punten om te overwegen wanneer het kopen…
·Specificaties voor de GeForce 7050 
·Hoe te dia converteren naar Digital op e…
·Core I7 Vs . AMD Quad Core 
·Kan ik een iPod te gebruiken met een Net…
·C2340 Fujitsu Specs 
·Deskjet Vs . LaserJet printers 
·Hoe je Boot CD Hiren 's installeren op e…
·Verschil tussen PC Geheugen & Pc2 Geheug…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com