Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zes manieren om een iPad te optimaliseren
Iedereen die eigenaar is van een iPad weet precies hoeveel manieren je kunt het gebruiken , vooral als je op reis bent of onderweg . Als het gaat om online browsen , het bekijken van films , spelen van games , inhaalslag op podcasts en lezen tijdschriften , kunt u de levensduur van uw iPad batterij drain voordat je het weet . Als u wilt levensduur van de batterij van uw iPad te verlengen voor die momenten waarop je geen toegang hebt tot een stopcontact zal hebben , kunt u de volgende zes eenvoudige stappen om het te optimaliseren . Uitschakelen Achtergrond Apps

Als u de iOS 4 Multitasking functie wilt gebruiken, hebt u waarschijnlijk veel apps op de achtergrond draaien en niet eens beseffen. Al deze apps kan ernstig verminderen de levensduur van uw batterij . Om apps die u niet gebruikt te sluiten , tikt u twee keer op de thuisknop om het multitasking bar , en houd elke app -pictogram totdat het wiebelt . Als het eenmaal is wiebelt , drukt u op de rode icoon in de hoek om te sluiten .
Turn Off Location Services en Bluetooth

Als u verbonden bent met het internet en gebruik Locatie diensten met meerdere apps , wordt je iPad voortdurend het verzenden van informatie over en weer als je je verplaatst . Deze constante communicatie kan snel afvoer uw batterij , dus ga naar je Instellingen en zet Location Services wanneer u ze niet gebruikt . Ook Bluetooth- verbinding van uw iPad voortdurend scant naar nieuwe apparaten . Draaien het behoudt van je batterij nog meer .
Turn Off Auto - helderheid en WiFi

Volgens Apple , " Het managen van de helderheid van het scherm is de beste manier om de iPad levensduur van de batterij te verlengen . ' Ga naar je instellingen en schakel automatische helderheid . Dim de helderheid op de laagste mogelijke instelling die nog steeds kun je gemakkelijk zien op het scherm .

Bij het verlaten van Wi - Fi op terwijl je beweegt rond , wordt uw iPad voortdurend op zoek naar een verbinding en dat put uw batterij nog sneller . Ga naar uw instellingen en schakel Wi - Fi , maar weer aan te zetten als je het echt nodig hebt . Op dezelfde noot , kunt u uitschakelen van de 3G-verbinding wanneer het niet in gebruik is .
Controleer uw e- Minder vaak

Als u de automatische e-mail te controleren functie te gebruiken , het feit dat uw iPad herhaaldelijk is op zoek naar en downloaden van nieuwe berichten kan uw batterij aanzienlijk verminderen . Optimaliseer uw levensduur van de batterij door het ophalen van nieuwe gegevens minder vaak . Ga naar je Instellingen en tik op ' Mail'> Contacten > Agenda's. " Tap" 'Nieuwe gegevens ' en tik vervolgens op ' Handmatig '. Dit betekent dat uw iPad zal niet controleren op nieuwe berichten totdat u daadwerkelijk geopend Mail en controleren voor jezelf .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je alle apps tonen in een …
·Heeft de iPad werken met Sprin…
·Hoe maak je een iPad Verbindin…
·Hoe je mailbox Instellingen wi…
·Hoe je favorieten Sleep Van ee…
·Hoe om te zien hoeveel iPad Ap…
·Hoe uw eigen iPad Ontwerp 
·Apple iPad Album Art Problemen…
·Hoe je 3G Access op uw iPad Ge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·10 manieren om uw computer sneller 
·DIY Refill Toner 
·Hoe maak je Tweet Van een Cricket Phone 
·Hoe het opzetten van SATA-harde schijven…
·Instructies voor de HP L1906 Monitor 
·Hoe maak je draadloos naar HP Officejet …
·Een instructie handleiding over hoe om R…
·Hoe maak je een Global Address List in E…
·Hoe kan ik een dvd- drive ingesteld op U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com