Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Vooruitgang in de capaciteit van computers
Het gebied van computers wordt gekenmerkt door zijn snelle tempo van de technologische vooruitgang tot gebreken in besturingssystemen te overwinnen . Een van 2011 , de belangrijkste recente ontwikkelingen in computers betrekken multicore processoren , opslagcapaciteit , video- capaciteit en de harde schijf snelheid. De meeste vooruitgang zijn ontworpen om de snelheid van de computer te verhogen , hetzij geheel of in een bepaald gebied , zoals games . Multicore

centrale verwerkingseenheid van een computer ( CPU) , ook wel een processor voert alle berekeningen die nodig zijn voor het besturingssysteem en programma's functioneren . Door het ontwerp , kan processoren alleen draaien een set van instructies tegelijk . Fabrikanten hebben besloten dat de beste manier om verder verhogen van de snelheid van processors als ze een piek bereiken snelheid en warmte omvat de toevoeging van twee kernen in een fysieke processor . Elke kern behandelt een reeks instructies tegelijk , dus een verdubbeling van de rekenkracht beschikbaar . Programma's moeten de mogelijkheid hebben om meerdere cores te gebruiken , maar het besturingssysteem kan verschillende programma's toewijzen aan verschillende kernen wanneer die programma's niet kunt gebruiken meerdere cores tegelijk .
Storage

opslagbehoeften de gemiddelde individu zijn sterk toegenomen met de komst van digitale camera's met een ingebouwde filmmodus. In het eerste decennium van de 21e eeuw , de capaciteit van harde schijven toegenomen 100 - voudig , gaande van 10 gigabyte ( GB) aan meer dan 1.000 GB . Met ingang van begin 2011 , kan harde schijven bereiken 3 terabyte --- genoeg om 750.000 foto's of 750 DVD- films op te slaan .
Video

Video games waren de belangrijkste drijvende kracht achter de ontwikkeling van krachtige grafische kaarten . De graphics processing unit ( GPU ) , alleen kan verwerken tweedimensionale voorwerpen bij de start , kunnen miljoenen 3D-objecten elke seconde vanaf 2011 te verwerken , waardoor ze bruikbaar buiten de gaming arena 's ontlast de verwerking van high - definition video vanaf de processor of om wetenschappelijke berekeningen te verwerken in een fractie van de tijd die het zou kosten op een CPU .
Hard Drive Speed ​​

Terwijl CPU's en GPU's hebben sterk gezien hun snelheid verhogen , harde schijf snelheid niet bijbenen . De onderliggende technologie van de harde schijf nog steeds vertrouwd op 50 - jaar - oude technologie . Vanaf 2011 , de nieuwe generatie harde schijven , SSD's genoemd , maakt gebruik van dezelfde soort technologie zoals geheugenkaarten gebruikt in camera's . Deze stations bieden snellere toegang tot informatie die is opgeslagen op de SSD , samen met de snelheid vele malen sneller dan die van de oudere harde schijven . Het laat de computer om applicaties vrijwel direct te starten en start de computer sneller .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de Motion Eye gebruiken op…
·Hoe maak je een lege pagina Fo…
·Vergelijking tussen 32 bit & 6…
·Gebruik van computers in Local…
·Vergelijking van de Pentium D …
·Verschil tussen DDR en SD- RAM…
·Wat is een gereviseerde comput…
·Hoe te Processor Queue Length …
·Hoe te Thermal Paste Toepassen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Stuck tape van een DLT700…
·Hoe je SATA Voeding converteren naar IDE…
·Hoe te vertellen als uw Dell Dimension 4…
·Hoe te Replication Onderbreken bij een L…
·Soorten Computer Processoren & Speed ​​
·Hoe uw eigen Desktop PC Build 
·Hoe Apple Magic Mouse Install 
·Hoe de Dell 2400 Memory Upgrade 
·Hoe de Pixma MP240 scanner to Work 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com