Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
DIY VoIP Headset
Een VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -headset is een communicatie-apparaat dat werkt met een VoIP-provider . VoIP-systemen via internet te vergemakkelijken audio communicatie met gelijkaardige werking op een telefoon . Een VoIP- headset is in wezen een microfoon en hoofdtelefoon. Het ontwerp en de omvang van een zelfgemaakte VoIP headset is afhankelijk van de functionaliteit van de gebruiker wenst te hebben . Voorgefabriceerde VoIP headsets zijn gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop . Wat je nodig hebt
Microfoon
Headphones
Super lijm
Clamp
Toon Meer Aanwijzingen
1 Grote hoofdtelefoon kunt u de microfoon makkelijker hechten .

Bepaal het ontwerp van uw VoIP- headset . Het type microfoon en hoofdtelefoon die gebruikt zal worden zal volledig van elkaar afhankelijk . Er zijn vele soorten microfoons , array microfoons op standaards , headset microfoons die clip op overhemd van de gebruiker en ook de headset microfoons . Kopen van 2 Headset microfoons zal gemakkelijk hechten aan de koptelefoon .

Aankoop koptelefoon en een microfoon . VoIP hoofdtelefoon kan zo simpel zijn als kleine oordopjes die rust in je oren of zo groot als grote studio hoofdtelefoon . De selectie van de hoofdtelefoon is afhankelijk van het type microfoon aangeschaft . Als u kiest stijl studio koptelefoon , koop een computer headset microfoon. De headset microfoon zal een clip die hecht aan het oor van de drager .

Plaats 3 de koptelefoon op . Aan de voorzijde van een spiegel voor te houden de microfoon tegen de buitenkant van de hoofdtelefoon en richt de ontvanger naar uw mond . Zodra een goede positie is gevonden , in plaats tegen de hoofdtelefoon en verwijder de hoofdtelefoon .
4

Breng superlijm om het gedeelte van de headset microfoon, die in contact met de hoofdtelefoon komt . Houd de microfoon van de hoofdtelefoon en wacht tot de lijm drogen ( controleer de lijm aanwijzingen om wachttijd te bepalen ) . U kunt een klem ook gebruiken om de headset microfoon en koptelefoon stevig bevestigd totdat de lijm droogt te houden . Nadat de lijm droog is , test u de headset om te controleren of de microfoon is aangesloten .
5

Steek de stekker van de hoofdtelefoon in de computer 3.5mm "Stereo Out " of " Hoofdtelefoon " jack . Steek de stekker van de microfoon in de 3.5mm " Microphone " van de computer -aansluiting . Open de VoIP- toepassing en test je headset .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de opslagruimte vergroten …
·Hoe kan ik een dvd Met behulp …
·Hoe Hook Up een PS3 controller…
·Timex Indiglo Battery Change I…
·Hoe kan ik Flash Toestemming V…
·Hoe te Unformat SD Cards 
·- Veel verborgen en beschermd …
·Hoe maak je verbinding PC Case…
·Hoe maak je een draadloze sign…
  Related Articles
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
Hoe maak je een Bluetooth Headset In een…
DIY Solar Charger voor een iPad 
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
DIY Televisiefsouffleur Met Android Tabl…
DIY Computer geluidskaart Amplification 
Hoe maak je een headset gebruiken met ee…
  Hardware Articles
·Hoe de Toshiba 1800 PS183A BIOS bijwerke…
·Hoe te Refill de inktcartridges voor de …
·Wat is een goede laptop voor een student…
·Hoe maak je een geheugenkaart te formatt…
·Hoe kan ik een printer Maintenance Beric…
·Hoe maak je een Bluetooth seriële poort…
·Apple Vs . PC Benchmarks 
·Hoe printer inkt te verwijderen van papi…
·Hoe maak je een USB-stuurprogramma upgra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com