Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is een goede laptop voor een student
? Het kiezen van een laptop voor een student hoeft niet moeilijk te zijn . Weten wat te zoeken maakt het vinden van de perfecte laptop gemakkelijker . Student laptops hoeven niet duur te zijn , hetzij . Door te weten welke functies nodig zijn , in tegenstelling tot wat de student wil kan sterk verminderen van de prijs . Winkelen op voorhand ook zal u toelaten om kortingen te vinden . Met een beetje informatie , kunt u de meest geschikte laptop voor een student vinden . Misvattingen

Studenten
niet over de nieuwste high - end laptop voor school gebruik nodig . Ondanks wat kan populair zijn , een goedkoper model met minder functies is perfect voor gebruik van een student . U hoeft niet naar een specifiek merk of model , beiden kopen . Dit is een veel voorkomende misvatting , vooral als de school bevordert een bepaald merk of model . Als de laptop voldoet aan de behoeften van een student , zal de laptop net zo goed werken als een ander merk .
Grootte

Laptops
kan wegen zo weinig als £ 1 en hebben een scherm grootte van slechts 12 centimeter . Hoe groter de grootte van het scherm , hoe meer de laptop weegt . Middelzware laptops van minder dan £ 8 zijn populair bij studenten . Met het gewicht van de boeken en schriften , een lage - tot medium - gewicht laptop nodig .
Soorten

drie belangrijke soorten laptops
zijn beschikbaar voor studenten . PC's zijn Windows - gebaseerde laptops en zijn compatibel met de meeste school- netwerken . Apple laptops run Mac-besturingssystemen . Apple computers hebben minder virus problemen dan pc's maar meestal meer kosten . Linux - gebaseerde laptops worden online verkocht . Apple en PC laptops kunnen worden opgemaakt om Linux , een gratis besturingssysteem . Laptops zijn beschikbaar voor studenten met een standaard LCD -scherm , als een tablet en touchscreen . Tabletten hebben een draaibare scherm en hebben ook een touchscreen functie . Touchscreens zijn stationair , maar kan gebruikt worden met een stylus .
Functie

Een goede leerling laptop is uitgerust met een tekstverwerker voor rapporten en notities . Studenten moeten toegang hebben tot het internet ook. Bedrade en draadloze netwerkkaarten zijn geschikt . Laptops gericht op studenten hebben ook toepassingen voor het beheren en afspelen van muziek en video's . De ideale student laptop heeft ook anti - virus software om bestanden van de student te beschermen . Een student laptop hoeft niet de snelste processor of het meeste geheugen op de markt , zolang de laptop draait programma's die nodig voor school werken en een beetje plezier aan de kant , zoals muziek en games .
locatie

Student - gericht laptops
worden verkocht zowel online als in de meeste elektronicawinkels . Tijdens en vóór feestdagen zoals Thanksgiving en Kerstmis , zijn de meeste laptops verdisconteerd . Student laptops zijn het best vinden in de maanden mei , juni , juli en augustus als back - to-school specials worden gerund .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je Wireless Zet in een Tos…
·Hoe de monitor vervangen voor …
·Dell Inspiron B120 Geheugen In…
·IBM T40 Specs 
·Hoe naar Flash met firmware op…
·Hoe maak je een Waterdichte La…
·Hoe kan ik repareren van een G…
·Hoe uit elkaar te halen Compaq…
·Hoe de ASUS Eee PC TouchPad ui…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de batterij vervangen op de PMU voor…
·Hoe maak je een MiniSD herstellen 
·Over Engels House Bedrading 
·Hoe je gegevens van de ene externe harde…
·Hoe te Segment bestanden stoppen 
·Hoe je dvd's op een iPad 
·Hoe om documenten te scannen met een HP …
·How to Get Rid van een lcd- Bleed 
·Hoe Computer Hardware Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com