Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe naar Berichten verzenden Met iPad Post
Als je nog nooit Apple Mail hebt gebruikt en zijn niet erg vertrouwd zijn met Apple -toepassingen in het algemeen , wennen aan de interface van de Mail- app op de iPad kan een beetje tijd in beslag nemen . Hoewel Post is ontwikkeld door Apple , hoeft u niet naar een MobileMe e-mailadres om het te gebruiken . De Mail-app is compatibel met een POP- , IMAP -en server - gebaseerde e-mail diensten , die u direct kunt configureren op de iPad of synchroniseren van uw computer in iTunes . Zodra u de applicatie Mail setup , kunt u beginnen met het verzenden en ontvangen van berichten op uw iPad . Instructies
1

Configureer uw e-mailaccount of accounts . Tot e-mailaccounts synchroniseren van uw computer , sluit u uw iPad en open iTunes . Klik op het pictogram van het apparaat voor u iPad en vink het vakje " Sync Mail Accounts " in het tabblad info . Om een e-mailaccount handmatig toe te voegen op je iPad , tikt u op de Instellingen-app , tikt u op ' Mail, Contacten, Agenda ' en tik op ' Voeg account toe . " Kopen van 2

dubbel - check uw internet via 3G of Wi - fi verbinding . Tik op de Instellingen-app en tik op ' Wi - Fi ' om uw Wi - Fi-instellingen of " Carrier " lukt om je 3G- instellingen te beheren .
3

Tik op de "Mail" app -pictogram om Open Mail. Tik op de " New Message " icoon in de rechterbovenhoek , die een stuk papier met een potlood lijkt .
4

Tik op de " To" veld en beginnen met het typen van het e-mailadres van de ontvanger . Tik op het blauwe + icoon rechts om een contactpersoon uit de Contacten app op je iPad te kiezen . Tik op de naam van een contactpersoon te selecteren . Als je eenmaal begint met Mail regelmatig op je iPad , zal automatisch contact suggesties verschijnen wanneer je begint te typen in het veld "Aan " .
5

Tik op de " CC /BCC /Van "-veld uit te breiden . Typ een adres in het veld ' Cc ' of selecteer een contactpersoon uit uw lijst om een ​​kopie van uw e-mail te sturen naar een extra ontvanger . Typ een adres in het veld " Bcc " of selecteer een contact om een blinde kopie van uw e-mail te sturen naar een extra ontvanger .
6

Tik in het veld 'Van' en tik op de e-mailaccount te selecteren die u wilt gebruiken in het pop - upmenu .
7

Tik de hoofdtekst veld en typ het lichaam van uw e-mailbericht . Wanneer u klaar bent met het typen van uw bericht , tik op " Verstuur ".

Previous: Next:
  iPad
·Ik kan niet Delete Mail on My …
·Hoe maak je een gebruikte iPad…
·Hoe de Apple iPad opladen 
·Hoe maak je een Pandora -radio…
·Hoe de Safari Bar op een iPad 
·Hoe te Graphics voor de iPad o…
·DIY Solar Charger voor een iPa…
·Kan ik laden Microsoft Word op…
·Hoe je foto's uploaden naar ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Acer Aspire One SSD Vervang Met C…
·Is een WD harde schijf Exchangeable Met …
·Hoe kan ik Windows Movie Maker Fix als h…
·Hoe kan ik YouTube Get on Pandigital Nov…
·Zijn flashdrives hetzelfde als FAT32 ? 
·Hoe te verwijderen alle HP L7650 All - i…
·Hoe te Overclock Mijn ATI X1950 videokaa…
·De voordelen van een SSD Drive 
·Hoe een Aspire 4520 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com