Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Zijn flashdrives hetzelfde als FAT32 ?
Flash drives , ook bekend als pen drives , jump-drives en data toetsen , zijn kleine USB-dongles met eenvoudige solid - state opslag bevestigd . Ze hebben effectief vervangen ouderwetse diskettes en diskettes voor snelle data-overdracht . Echter , het bestandssysteem op de flash drive is variabel , net als degene die op de harde schijf van uw computer . Wat is een File System ?

Het bestandssysteem op uw computer de harde schijf , en uw flash drive , is het systeem waarbij de computer opslaan en beheren van gegevens. Het is een partij zoals de archiefsystemen gebruikt in kantoren en bibliotheken over de hele wereld , maar in plaats van het opslaan van documenten of boeken , het slaat individuele bits van de gegevens . Het bestandssysteem kan de computer gegevens op vaste en herschrijfbare media , zoals uw harde schijf , een flash drive , diskette of een CD snel en efficiënt te halen .
Verschillend bestandssysteem Types
< br >

Er zijn tientallen verschillende bestandssystemen beschikbaar voor uw computer systeem te gebruiken , allemaal met verschillende voor-en nadelen . Het belangrijkste onderscheid is hoe groot een " cluster " of " block" is : hoe kleiner het blok , hoe kleiner de fysieke ruimte op een schijf . Systemen die meer kleinere blokken gegevens opslaan in een bepaalde capaciteit , omdat de ruimte efficiënter kan worden gebruikt . De meest gebruikte besturingssystemen die worden gebruikt door Windows- computers zijn FAT , FAT32 en NTFS .
NTFS-of FAT ?

Het algemeen , je moet het FAT32-bestandssysteem gebruiken systeem voor flash drives . Het FAT32 -systeem kan worden gelezen en door alle moderne besturingssystemen geschreven , en apparaten zoals smartphones en MP3-spelers kan lezen en schrijven naar FAT32-stations . Er zijn beperkingen , echter. U kunt geen bestanden groter dan 4 gigabyte op een FAT32 schijf opslaan . Als je te maken hebt met grote bestanden , zoals high - definition video of grote beeldbewerking formaten , kan NTFS worden verplicht om bestanden over te brengen . ( Dit maakt NTFS ideaal voor high - volume USB-harde schijven . ) Maar denk eraan : . Apple's OSX besturingssysteem en de meeste Linux- machines hebben moeite het schrijven naar NTFS -schijven , en sommigen kunnen ze niet eens lezen
formatteren van je Flash Drive

Om uw flash- schijf te formatteren , volgt u de volgende stappen : steek de USB- stick in de USB poort van uw computer . Klik op ' Start' en vervolgens " Computer " ( " My Computer " op oudere Windows-machines ) . Rechtermuisknop op het pictogram van uw schijf , klik op ' Format '. Kies het bestandssysteem in het drop-down menu ( zie hoofdstuk 3 om te kiezen welke geschikt is ) . Kies een label voor de schijf en klik op ' Start '. Houd in gedachten dat alle gegevens op de schijf worden gewist als onderdeel van het formatteren . Als er iets belangrijk is op de schijf , kopiëren naar de harde schijf van uw computer eerste .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Heeft Apple Time Machine werk …
·Logitech HD Webcam C310 microf…
·Hoe een computer te bouwen voo…
·Hoe maak je een webcam interfa…
·Hoe maak je een SATA HDD erken…
·Het installeren van een DVD-br…
·Wat is Kernel geheugen in een …
·USB- problemen met een HP Comp…
·Hewlett- Packard 17B II Gebrui…
  Related Articles
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Kan ik Download Flash om de iPad ? 
Hoe kan ik Flash bekijken op een iPad 
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft de iPad hebben een Flash Player ? 
  Hardware Articles
·IR C3200 Specs 
·Aanwijzingen voor Dynex Compressed Gas 
·Hoe te openen Terug van een Gateway MX62…
·Hoe maak je een SD -kaartlezer Zorg 
·Hoe maak je een iPad te werken met een C…
·Hoe maak je een SDHC Digital geheugenkaa…
·Het verschil tussen een parallelle poort…
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·AMD Mobile Turion X2 Prestatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com