Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De voordelen van een SSD Drive
Een harde schijf slaat de gegevens op uw harde schijf met behulp van schijven en lees - schrijf koppen , samen met een motor aan de schijf draaien . Eerst geïntroduceerd aan het publiek in 2008 , een solid - state drive ( SSD ) is een nieuwere vorm van harde schijf die geen bewegende onderdelen heeft , met behulp van halfgeleiders , in tegenstelling tot elektronenbuizen . Hoewel aanzienlijk duurder , een solid - state drive heeft tal van voordelen dat het de moeite waard de investering . Lawaai en Duurzaamheid

Aangezien de SSD heeft geen bewegende delen , is het genereert geen geluid tijdens de werking . Het is ook beter bestand tegen schade door schokken of vallen , omdat de stukken niet bewegen en lopen geen risico voor Trillingen tijdens beweging. De voornaamste reden voor de harde schijf defect is door fysieke schade , met name tijdens de harde schijf gegevens leest . Dit verschil maakt gebruik van een solid - state drive voordelig , vooral als u het opslaan van belangrijke of onvervangbare data , zoals foto's .
Speed ​​

Speed ​​
is de voornaamste reden individuen en organisaties schakelen naar solid state drives , in tegenstelling tot aandrijvingen met draaiende onderdelen . Traditionele harde schijven moeten draaien voor het opstarten en bij het verwerken van de gegevens . Solid - state drives lees de gegevens sneller , omdat er geen disc te starten en te stoppen tijdens de werking . In tests uitgevoerd door National Instruments , de gemiddelde lees tarieven varieerden van 79,9 MB /s tot 176,7 MB /s op de SSD , terwijl de traditionele harde schijven waren beperkt tot 33,5 MB /s tot 56,2 MB /s . De gemiddelde toegangstijd was een van de grootste verschillen , met 0,15-4,4 ms op de SSD en 12,2-12,6 ms met traditionele HDD .
Verminderde Stroomverbruik

Solid - state drives worden steeds vaker in laptops , omdat ze minder stroom kan leveren . Met het ontbreken van bewegende delen , is de laptop niet nodig om de macht van de motor of de schijven te draaien . In tests uitgevoerd door National Instruments , solid state drives gebruiken 0,06-0,32 watt , terwijl inactieve en 0,41-1,5 Watt tijdens het lezen en schrijven . Een traditionele harde schijf gebruikt 0,6-0,99 watt tijdens stationair en 1,9 watt tijdens het lezen of schrijven .
Temperatuur

Solid - state drives
zijn beter bestand tegen hoge temperaturen . In een vergelijking gedaan door National Instruments , tussen de traditionele harde schijven en solid state drives , de solid - state drive was bestand zijn tegen temperaturen van 0 graden Celsius tot 70 graden Celsius , terwijl zijn tegenhanger 5400 RPM SATA harde schijf alleen kon weerstaan ​​temperaturen tot tot 55 graden Celsius . Temperatuur is een primaire overweging bij desktop computers , met name gaming computers, die heet worden bij langdurig gamen te krijgen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Knipperende LE…
·Hoe maak je een S - Video- ver…
·Het verschil tussen Multitaski…
·How to Get Rid van U3 SanDisk …
·Hoe te Audio en video bestande…
·Hoe maak je een verborgen Par …
·Hoe je het formaat van opslagm…
·Wat betekent RADAR Mean 
·Hoe Exchange Log Bestanden ter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je Dual Core Processor Speed ​​Fix 
·Hoe te wijzigen Tablet penpunten 
·Het automatisch laden Loud Noise op een …
·TonerSaver Vs . Lichter Afdrukken 
·Hoe je je hele harde schijf wissen 
·De specificaties van een ASUS P4B Moeder…
·How to Set Up een Hauppauge TV tunerkaar…
·Hoe RAM schikken 
·Hoe Hook Up een PCI Express-kaart om een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com