Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan niet zien Al de apps op mijn iPad
Elke iPad met iOS 4.3 of hoger kan tot 11 startschermen aan je apps , plus extra opslag huisvesten in mappen . Als u niet weet welke versie van het iOS besturingssysteem van uw iPad heeft , sluit deze aan op iTunes alsof je gaat om het te synchroniseren , en controleer vervolgens de belangrijkste overzichtspagina in iTunes om te zien of u een update melding . Zo niet , uw iOS up to date is . Standaard App Access

Telkens wanneer u een nieuwe app te downloaden , het pictogram voor die app zal laden op het startscherm van je iPad . Als uw eerste home-scherm vol is , zullen nieuwe apps te downloaden op de volgende actieve startscherm . U kunt toegang krijgen tot de extra homescreens door met uw vinger over het scherm van rechts naar links , en terug te keren naar de vorige schermen door met in de tegenovergestelde richting . Dit zal onthullen alle apps en mappen die u beschikbaar op de home schermen hebben .
App Folders

De iPad laat je ook apps in mappen plaatsen . Je zal niet de individuele iPad apps in deze mappen opgeslagen zien totdat u de map te openen . Maak een map door op en houden een app totdat alle iconen beginnen te schudden , en sleep een pictogram naar een ander om ze te plaatsen in de map . Als u de map wilt openen om je apps later zien , tikt u op het pictogram map op uw home-scherm en het zal openen , onthullen je extra apps .
App Grenzen
< br > p Er is geen specifieke limiet aan het aantal apps je iPad kan anders dan de opslagcapaciteit van uw apparaat te houden , . Echter , kan elk startscherm alleen vasthouden 20 app iconen plus de zes apps in je dock . U kunt ook elk startscherm app icoon vervangen door een map die plaats biedt tot 20 apps in die map . Hiermee kunt u tot 400 apps per startscherm plus de zes dock apps , die ook kan worden mappen van maximaal 20 apps per stuk. Dit brengt uw totale zichtbare app limiet aan 4520 .
Toegang Extra Apps

Als u meer dan 4.520 apps of geen gebruik maakt van mappen om hun volledige capaciteiten , sommige je apps zijn niet zichtbaar . In dit geval moet u de spotlight zoekfunctie gebruiken om de app te vinden die u zoekt . Vanaf je eerste startscherm , veegt u met uw vinger van links naar rechts op de zoekpagina te onthullen . Typ de eerste paar letters van de naam van de app die u wilt openen en tik erop om het uit de lijst die verschijnt selecteert . Als u wilt deze app te verschijnen op uw home-scherm , moet u andere apps verwijderen uit het scherm om ruimte te maken . Verwijder alle apps die u niet wilt gebruiken , of plaats meerdere apps in mappen vrij te maken extra ruimte op uw schermen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je verbinding een Mem…
·Hoe te Connect mijn iPad naar …
·Zes manieren om een iPad te op…
·Hoe maak je een SIM-kaart in e…
·Hoe eigen Wallpaper activeren …
·Hoe Yahoo! Chat Op een iPad To…
·Hoe te Nook Books krijgen op d…
·Apple iPad Anti - Glare Screen…
·How to: iDraw App iPad Lines 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Inkjet Printers die niet nodig een kleur…
·Hoe te luisteren naar een TV- Show met m…
·Hoe faxen Van een Lexmark X2580 
·Hoe maak je een Pixma iP6220D Problemen 
·Hoe Foto's Downloaden vanaf een computer…
·Hoe te lezen Books op iPad 
·Hoe kan ik een externe DVD -brander In e…
·Hoe de computer Sound Level voor opname …
·Hoe maak je een Docking Station & Tweede…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com