Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Pixma iP6220D Problemen
De Canon PIXMA iP6220D is een fotoprinter is ontworpen voor thuis fotografie afdrukken . Het kan afdrukken vanaf de computer , geheugenkaarten of tijdens het rechtstreeks is aangesloten op de camera . Het is een gebruiksvriendelijk ontwerp waarmee de meeste problemen worden opgelost vanuit huis . Maak een foto en binnen enkele minuten kunt u het uitprinten en zet het in een frame . Digitale fotografie heeft het mogelijk consumenten de mogelijkheid om herinneringen direct delen . Foto's kunnen worden gedeeld via e-mail , foto messaging , sociale netwerken of door ze af te drukken . Wat je nodig hebt
geheugenkaart
Overspanningsbeveiliging
Toon Meer instructies
Problemen met een Pixma iP6220D
1

Verander de printer cartridge om te gaan met afdrukken . De printer gebruikt twee cartridges , en ze moeten worden vervangen als uitgeput . Open de kaartsleuf en open de voorklep . Verwijder de lege cartridge door te drukken op de voorkant van de cartridge om snap het los . Voer de nieuwe cartridge en sluit de klep . Kopen van 2

Controleer de USB-kabel en zorg ervoor dat het stevig is aangesloten op de computer . Als de computer niet wordt detecteren van de printer , download dan een nieuwe driver van de Canon website . Eenmaal gedownload , zal de nieuwe driver zodat de printer kan worden bediend vanaf de computer , en de foto's bewerkt met de software kan worden afgedrukt .
3

Steek de stekker in een ander stopcontact en zorg ervoor dat is aangesloten op de printer . Gebruik een overspanningsbeveiliging om mogelijke schade aan de Canon Pima iP6220D en andere aangesloten apparaten te voorkomen . Het zal ook bijkomende verkooppunten als de printer dicht bij de computer apparaten wordt gehouden .
4

Zet de camera aan wanneer u afdrukt met de PictBridge-verbinding . Als de camera is uitgeschakeld , kan de printer geen toegang tot de foto's om ze af te drukken . Sluit de camera aan op een AC-adapter om ervoor te zorgen dat het niet zonder stroom tijdens de overdracht . Voor veiliger overdracht, de geheugenkaartlezer om direct te printen .
5

Ontgrendel de geheugenkaart om de informatie toegankelijk te maken . De lock -instelling is normaal gesproken aan de linkerbovenkant van een SD-kaart . Eenmaal ontgrendeld , moet de beelden opgeslagen op de kaart zichtbaar zijn op het LCD-scherm van de printer .

Refill 6 de papierlade met het papierformaat dat u wilt afdrukken . De printer maakt gebruik van 4x6 en 8x10 fotopapier . Kies de maat die u wilt afdrukken , hetzij vanaf de computer of op het LCD- menu .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Officejet 56…
·Hoe maak ik Stuur een fax Onli…
·Hoe kan ik een HP PSC 1200 ser…
·Hoe maak je een tonercartridge…
·Hoe maak je een A940 Dell Prin…
·Het verschil tussen een 620 en…
·Hoe te printen oplossen in Win…
·Compatibele cartridges voor de…
·Hoe maak je een Brother MFC - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DIY : het navullen van inktcartridges 
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
·Hoe een Optiarc DVD RW AD - 7530A Vervan…
·Hoe maak je een Rubber Ducky Flash Drive…
·Celeron M420 Vs . Sempron 
·Hoe te Zet Muziek op Micro SD Cards 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een R…
·Logitech LX8 Vs . Logitech LX7 
·Hoe te herstellen van een printer spoole…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com