Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De externe luidspreker op mijn iPad werkt niet
De iPad is een volledig op zichzelf staand apparaat dat je moet kunnen gebruiken zonder extra luidsprekers . Als de ingebouwde luidspreker niet werkt , heb je een aantal problemen oplossen opties beschikbaar . Als u niet in staat om het probleem zelf op te lossen zijn , neemt de iPad naar een Apple dealer voor verdere diagnose . Probeer niet om de behuizing van de iPad te openen , want het zal de garantie ongeldig maken en je hebt beschadigen de iPad . Mute en Volume

De iPad heeft volumeknoppen en een schakelaar langs een rand . De schakelaar kan worden gebruikt als een mute of een rotatie lock . Als u het geluid hebt verloren via de externe luidsprekers van uw iPad , schuift u de schakelaar naar de bovenkant van uw iPad ( de rand met de slaap /waak -knop ) en vervolgens op het bovenste gedeelte van het volume schakelaar . Een luidspreker pictogram moet verschijnen op uw iPad scherm wanneer u deze dingen te doen . Zolang de spreker heeft geen lijn doorheen en er zijn diverse witte vlekken aangeeft volumeniveau onder het pictogram , moet u het volume krijgen via uw iPad is een ingebouwde luidspreker .
Headphone Jack
< br >

Af en toe , de contacten die laat je iPad iets weet is aangesloten op de koptelefoonaansluiting kunnen onjuiste signalen te versturen. Wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten op de aansluiting , schakelt de externe luidspreker uit . Als het probleem zich heeft voorgedaan net nadat je unplugged hoofdtelefoons , luidsprekers of een ander toestel van de aansluiting , dit is uw meest waarschijnlijke oorzaak . Probeer het inpluggen van een koptelefoon en de stekker een paar keer opnieuw te schakelen de interne schakelaar . Dit kan uw luidspreker probleem verhelpen .
Hard Reboot

Soms is een software glitch kan problemen met uw iPad luidsprekers en andere functies op het apparaat veroorzaken . Dit kan optreden nadat u nieuwe apps te downloaden of als je niet hebt uitgeschakeld en herstart uw iPad voor een lange tijd . Druk op de slaap /waak -knop en de Home-knop op uw iPad gelijktijdig ingedrukt . Houd ze ingedrukt te houden totdat de iPad schakelt helemaal uit en laat ze . Draai de iPad weer aan na een wachttijd van minimaal 20 seconden en probeer het afspelen van muziek of het gebruik van een andere geluid - genererende app om te zien of het probleem is opgelost .
Andere problemen

Als het geluid werkt op sommige apps , maar niet anderen , proberen te verwijderen en opnieuw installeren van de getroffen apps of contact opnemen met de app-ontwikkelaars over de kwestie . U kunt ook proberen volledig verwijderen en opnieuw installeren van het besturingssysteem van uw iPad als al het andere faalt . Synchroniseren en back-up van al uw gegevens voor het eerst , en gebruik vervolgens de knop " Restore " in iTunes te vegen en reset je iPad . U kunt uw gegevens te synchroniseren naar de iPad van uw back-up , maar je moet handmatig opnieuw een aantal items , zoals uw gekoppelde e-mail en agenda- accounts .

Previous: Next:
  iPad
·Welke Boek Formaat zal een iPa…
·Hoe te Voice bellen Vanuit een…
·Hoe te Pictures Synchroniseren…
·Hoe te Tv-opnamen Ga naar de i…
·Top Picks voor iPad Apps 
·Hoe te gebruiken iWork op de i…
·Hoe uw monitor Spiegel aan uw …
·Hoe te Cydia te verwijderen va…
·Heeft de iPad hebben een Flash…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 1.44 diskettestation in …
·Plaatsen om te Koop & Verkoop Gebruikte …
·Hoe je grafische kaart iMac 's Waardeer 
·Hoe kan ik een draadloze kaart uitschake…
·Thinkpad X61 Vs . T61 
·Hoe Hook Up Mackie SRM450 naar Laptop 
·Hoe maak je een Bluetooth-apparaat gebru…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 960C inktcartr…
·Server Vs . Desktop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com