Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Plaatsen om te Koop & Verkoop Gebruikte computers in Helena , MT
Als u woont in Helena , Montana , en zijn op zoek naar zowel een gebruikte computer kopen of verkopen , heb je heel wat opties . Verkennen van alle mogelijkheden zal niet alleen geven u een betere kans op het vinden van een betere deal op het kopen van een "nieuwe" computer, maar kon zie je meer geld te krijgen voor uw oude pc ook. Goodwill

Als u in de markt voor een computer , maar hebben geen zin om top- dollar uitgeven voor een mid - range computer , een uitstekende plek om te beginnen uw zoekopdracht is de lokale Goodwill . De Helena Goodwill winkel is gelegen op 1100 Roadrunner Drive en is te bereiken door te bellen naar ( 406 ) 457-1325 . Als u niet kunt vinden wat u zoekt daar , kan je altijd op zoek naar een kwaliteit gebruikte computer bij Goodwill winkels in Butte , Great Falls en Missoula.While je zult geen geld te verdienen door middel van Goodwill , uw computer te doneren aan het goede doel is nog veel meer eco-vriendelijk dan gooien het uit . Trouwens , sommigen zeggen dat de liefde is zijn eigen beloning . Bedenk dat voordat woelen uw machine in de prullenbak .
Pandjeshuizen

Pandjeshuizen
zijn een uitstekende plek om uw zoektocht te starten naar een kwaliteit gebruikte computer . Bovendien, als u op zoek bent om zich te ontdoen van uw huidige computer en willen iets terug voor te krijgen in plaats van gewoon te gooien in de vuilnisbak of doneren aan Goodwill , bent u verzekerd dat u een bepaalde hoeveelheid geld zal krijgen uit de verkoop van het aan een pion winkel . Gewoon niet verbaasd zijn als het bedrag dat u uiteindelijk krijgt voor uw machine lijkt een beetje minder dan wat je hoopte for.There zijn verschillende pion winkels verspreid over Helena , Montana : Alias ​​Smith & Jones Pand gelegen op 1130 Cedar St. , telefoon nummer (406) 449-6771 ; Goede Vriend Pawn Shop op 1202 Helena Ave , telefoonnummer ( 406 ) 443-0019 ; . en Dave's Pand is gelegen op 437 N. Last Chance Gulch , van wie het telefoonnummer is ( 406 ) 449-5150 .
Helena Independent Record advertenties

De advertenties kunnen goede manieren om computers te vinden en te verkopen . De Helena Independent Record is de belangrijkste krant in de stad , en wordt gelezen door duizenden mensen per dag , van wie velen lezen de advertenties . Als u een advertentie plaatst , is er een zeer reële kans dat je terug kon in slechts een paar dagen te horen .
Computer winkels

Soms is de laatste plaats waar je kijkt is de meest voor de hand liggende en als u op zoek bent naar een gebruikte computer in Helena , zijn er verschillende computer winkels die gebruikte computers kunnen verkopen voor scherp geprijsde prices.Custom computer Technologies is een van hen , het is in 1530 Prospect Ave . en is te bereiken op ( 406 ) 457-0485 . MSD Computer Supply is gelegen op 821 Last Chance Gulch , telefoonnummer ( 406 ) 443-1710 . Tenslotte is de toepasselijke naam " De PC Store " is te vinden op 1314 Euclid Ave . en kan worden bereikt door te bellen naar ( 406 ) 442-5731 . Helena heeft ook winkelketens die typisch verkopen nieuwe computers , zoals Radio Shack , Sears , Walmart , en ga zo maar door .
< br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe kan ik zoeken & Fix Comput…
·Presario C700 Specs 
·Hoe te openen een Dell Compute…
·Hoe je op afstand toegang Exte…
·Hoe te Vergelijking winkel voo…
·Dell Dimension XPS M200s Compu…
·Hoe kan ik een NTFS- partitie …
·Wat zijn Intel i5 en i7 proces…
·Hoe een SLI gaming computer te…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Computer Printer problemen op te los…
·Uitleggen Input Devices 
·Hoe te installeren van een zijpaneel 120…
·Over Sound Drivers 
·Mijn Dell Inspiron 1525 start niet op AH…
·Hoe de Upgrade van de Computer Lab Bespr…
·Hoe de capaciteit die nodig zijn voor ee…
·Hoe kan ik uitlijnen Hewlett - Packard i…
·Hoe maak je een RS - 232- Express-kaart …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com