Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan een iPad Lees tekstbestanden ?
Oorspronkelijke besturingssysteem software van uw iPad , genaamd iOS , kunnen verschillende soorten tekstbestanden in de preview-modus lezen . Dit betekent dat u tekstdocument bijlagen rechtstreeks vanuit uw e-mail applicatie openen en lezen zonder extra software . U kunt ook bestanden op het Internet bekijken in veel gevallen . Extra apps kan het aantal bestandstypen uw iPad leest , evenals waardoor u maken en bewerken van tekstbestanden uit te breiden . Tekst Typen File

De meest elementaire vorm van computer tekstbestand is een platte tekst document , aangeduid met de . Txt -bestand extensie . In aanvulling op . Txt-bestanden , kan de iPad inheemse software RTF lezen ( . Rtf ) , Microsoft Word ( . Doc en . Docx ) , Apple Pages ( . Pagina's ) en portable document format ( . Pdf) -bestanden . U kunt deze bekijken in de preview-modus in het basis-besturingssysteem , zodat u deze bestanden te lezen , maar niet bewerken .
Beperkingen

De iPad is niet de documenten op te slaan u toegang in preview mode . Als u wilt opslaan , organiseren en uw tekstdocumenten te bewerken , zal je een extra app die deze kenmerken heeft behoefte . De iPad kan ook moeite hebben met het lezen van minder voorkomende tekstdocument types , zoals die zijn gemaakt met eigen software voor specifieke zakelijke doeleinden .
Tekst bewerken en de opslag

de iPad App Store bevat een breed scala van apps om uw behoeften te voldoen als je moet meer doen dan lezen van tekstbestanden . Voor het maken, bewerken , opslaan en ordenen van uw tekstdocumenten , de pagina's , Quickoffice , Documents to Go en Office HD apps werken allemaal met platte tekst alsmede gemeenschappelijke MS Word -formaten . Deze hebben de neiging om meer dan . Txt alleen - editors gekost , dus als je alleen werken met platte tekst bestanden , kunt u de app store zoeken naar lage - of geen - cost tekst apps met behulp van de termen " plain text " of " txt " in het zoekvak .
beheren tekstbestanden

de iOS- software ontwikkeld voor de iPad aanvankelijk vereiste overdracht van uw tekst bestanden op de iPad via een bekabelde synchronisatie met iTunes . Online opslag accounts zoals Dropbox , Box en SugarSync maken het makkelijker voor u om bestanden bijgewerkt tussen een computer en de iPad te houden , met behulp van een internetverbinding , en sommige apps hebben ook interne bestandsoverdracht capaciteiten . Echter , met de release van iOS 5 in de herfst van 2011 , is Apple brengt draadloze opslag van documenten op de iPad . Zodra uw iPad heeft deze software-update , die gratis is voor bestaande iPad -gebruikers , kunt u uw tekst bestanden op te slaan online en lees ze op uw iPad zonder synchroniseren het apparaat aan op uw computer .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je Tether de iPad om de Dr…
·U kunt importeren PDF's op een…
·Hoe te Verbind uw iPad naar uw…
·How to Get Rid van Podcasts op…
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Apple iPad Garantie Reparaties…
·Kunt u gebruik maken van de iP…
·Hoe een bestand Put Van een iP…
·Hoe maak je een . MKV afspelen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·iPad installatiehandleiding 
·Het verschil tussen een 620 en 620B Cano…
·Linksys E2000 Help 
·Hoe kan ik bestanden opslaan op een Sand…
·Hoe maak je een PowerPoint- bestand uit …
·EMachines T5048 Recovery 
·Hoe de RAM in een iBook G3 bijwerken 
·Hoe te Tijdelijke mappen wissen 
·Hoe te Overclock Met behulp van een Asus…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com