Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Mijn iPad Keyboard verschijnt niet
De iPad toetsenbord verschijnt alleen wanneer dat nodig is. Als de cursor zich niet binnen een veld of een app tekst - invoer , het toetsenbord verbergt zich , zodat u meer ruimte voor schermweergave . Als u tikt in een bekende tekst invoerveld en uw toetsenbord nog steeds niet verschijnt, probeer vast te stellen of het probleem is geïsoleerd op een app of invloed op de hele iPad . Bepaal het probleem van de omvang

Druk home knop van de iPad en selecteer een tekst - gebaseerde applicatie , zoals de iPad 's ingebouwde Notes . U kunt ook proberen Mail of Safari als Notes is waar je het probleem tegenkomt . In Notes , selecteert u een notitie en tik in het tekstinvoergebied . In Mail , tikt u op het pictogram " Compose " en tik in het e-mailbericht lichaam gebied . Voor Safari , tik in het zoekveld . Als geen van deze brengt het toetsenbord, uw probleem is het hele systeem . Als het toetsenbord komt in deze apps , maar niet degene die je oorspronkelijk wilde gebruiken , het probleem is dat app - specifiek .
Controleer voor concurrerende apparaten

Als u gebruik een Bluetooth- toetsenbord of ander invoerapparaat , kan dit voorkomen dat uw virtueel toetsenbord verschijnen . Als het probleem lijkt het hele systeem , start de app Instellingen en selecteer het tabblad " Algemeen " . Schakel de Bluetooth- functie uit om alle Bluetooth-apparaten los te koppelen . Ga terug naar je tekstinvoervelden en zien of het toetsenbord lanceert . U kunt er ook voor kiezen om uw Bluetooth-toetsenbord ontkoppelen door te kiezen voor de pijl ernaast in het apparaat aanbiedingen met de Bluetooth ingeschakeld , dan te kiezen voor 'Vergeet dit apparaat . "
Reboot en opnieuw installeren < br >

Back -up van uw gegevens door het synchroniseren van uw iPad met iTunes . Nadat de synchronisatie is voltooid , koppelt u de iPad vanaf uw computer . Houd de app icoon van de defecte app als uw toetsenbord probleem was app - specifieke , en druk op de " X " in de linkerbovenhoek om de app te verwijderen . Al dan niet het probleem was app - specifieke , houdt u de slaap /waak -knop , schuif met uw vinger over het scherm waar aangegeven aan de macht van de iPad . Herstart het apparaat na een paar minuten en de tekst van het toetsenbord opnieuw. Als uw probleem was app - specifieke , bezoek de App Store om de app opnieuw te installeren . U kunt elke gekochte app opnieuw gratis downloaden sinds iTunes houdt een register bij van de aankoop . Als het probleem blijft met de app , contact opnemen met de app-ontwikkelaar voor een oplossing .
Overwegingen

Dit probleem treedt meestal op na het gebruik van een Bluetooth-toetsenbord omdat de iPad nog steeds de zintuigen toetsenbord is aangesloten . Maak er een gewoonte van het uitschakelen van de Bluetooth nadat je klaar bent met een extern toetsenbord of in ieder geval loskoppelen van het apparaat als u nog steeds de Bluetooth voor andere aansluitingen nodig . Overtollige Bluetooth gebruik kan de batterij van uw iPad verkorten , want het verbruikt stroom naar Bluetooth-signaal te verzenden en ontvangen .

Previous: Next:
  iPad
·Het schakelen tussen programma…
·Hoe je iPad Apps Schik op genr…
·Hoe te Screen Rotation Lock op…
·Hoe je foto's toe aan een iPad…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe kan ik een Graphic Novel o…
·Hoe om video te converteren na…
·IPad Audible Problemen : Zien …
·Toegang krijgen tot mijn iPad …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je S - Video Haak Van een PC naar ee…
·Over Computer Merken 
·Hoe te kopen gebruikte Apple laptops 
·Hoe kan ik afdrukken zwart-wit kopieën …
·Hoe Netbooks werken? 
·Hoe de zorg voor Tablet Notebooks 
·Wat is het verschil tussen USB 1.0 en US…
·Hoe te Functietoetsen programmeren op de…
·Hoe kan ik een Mini dataschijf Into My A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com