Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te kopen gebruikte Apple laptops
Gebruikt Apple laptops kan niet geven u zo groot van een onmiddellijke ego boost , maar ze besparen op de portemonnee drain . Als u wilt laptops die worden gebruikt kopen , maar er zijn een paar stappen te nemen om zeker te zijn laptops die betrouwbaar zijn en leveren wat u nodig heeft. Instructies
1

overwegen hoe u gebruik maakt van de MACINTOSH LAPTOP

Wanneer je laptops moet u de machine af te stemmen op uw daadwerkelijke bestemming te kopen . Als je in de eerste plaats gebruik maken van uw laptop voor tekstverwerking , e-mail en simpele internet activiteiten , zoals sociale netwerken en winkelen dan heb je geen behoefte aan een macbook pro . Je kan zelfs wel goed met een gebruikte iBook G4 model dat kost een derde van de nieuwe macbook prijs .

Als u veel video-editing gebruiken , downloaden van grote bestanden de hele dag , of een gamer bent dan mag u wil de macbook pro te krijgen. Koop laptops dat je fit . Kopen van 2

BEKIJK DE OPTIES BRIL .

Je moet altijd kopen laptops met de accessoires die u gebruikt . Een combinatie rit kunt u gebruik maken van CD 's en DVD's , alsmede burn CD 's . Een super drive biedt u de mogelijkheid om te branden DVD 's , maar vertraagt ​​branden van cd's . De grootte van het RAM-geheugen is een van de belangrijkste factoren betreffende de uitvoering . Je moet 512 MB ​​aan OS X werken goed , en het is het absolute minimum ( kaal ) voor Leopard . Zorg ervoor dat u niet laptops zul je moeten upgraden in een maand te kopen .
3

MENEN GERENOVEERD MACINTOSH LAPTOPS .

Deze zijn duurder dan gebruikte modellen, maar ze hebben een sterkere garantie en zijn vrijwel nieuw . Zij zijn slechts terug voor een of andere reden , dat wordt bepaald , en kan niet worden verkocht als officieel nieuw . Als u wilt laptops kopen aan de bovenkant van de ' gebruikte ' categorie is dit voor jou .

ONDERZOEK meerdere websites 4 VOOR PRIJS .

Zodra u uw specifieke model en de specs in het achterhoofd kun je locaties onderzoeken zonder vergelijken van appels met appelschijfjes . Veel sites zijn ebay aangedreven en de biedprijs is niet noodzakelijkerwijs de prijs zou je uiteindelijk krijgt het voor . Check out de eventuele vergoedingen en verzendkosten en factor die in uw vergelijking. Zorg ervoor dat er een garantie van bepaalde lengte om eventuele hardware problemen te dekken .
5

KOOP LAPTOPS VOOR GEBRUIK GEEN SHOW .

Wees voorzichtig met de verleiding om de nieuwste en beste gewoon omdat ze er mooier uit . U kunt zeven honderd dollar te besparen door simpelweg het nemen van een gebruikt maar in goede staat model van iemand anders die doet kopen laptops voor de show . Voordat u op de knop ' buy laptops ' klikt , vraag jezelf af of dit is de computer die u nodig hebt .

Zie tips en waarschuwingen hieronder .

Previous: Next:
  Apple Computers
·De bedrijfstemperatuur van een…
·Hoe maak je een Mac G4 harde s…
·Mac Notebook Problemen 
·Hoe te Trading Cards Maak op e…
·Hoe maak je een Mac- formaat m…
·Hoe te herstellen van een Froz…
·Hoe kan ik VHS omzetten naar D…
·Hoe maak je een AirPort-kaart …
·Hoe maak je een DMG -bestand m…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te detecteren Mijn Multimedia Audio …
·Hoe maak je een Flash Drive Kies 
·Wat maakt een goede PC Speaker ? 
·Zotac GF8200 - CE Moederbordspecificatie…
·De verschillen tussen Memorex DVD - RW e…
·Hoe maak je op transparanten op een Cano…
·Sound Blaster Microfoon Problemen 
·Hoe maak je direct verbinding maken Link…
·How to Set Up SPDIF Met een USB geluidsk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com