Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een webcam Vervang in een Inspiron 1545
De Dell Inspiron 1545 is voorzien van een ingebouwde webcam , en omvat de Dell Webcam Manager , een programma waarmee je foto's te nemen en mee te videochatten met de camera . Als de camera niet meer werkt op de Inspiron 1545 , en alle methoden voor probleemoplossing hebben gefaald om het probleem op te lossen , het vervangen van de webcam kan de enige oplossing zijn . U kunt vervangende onderdelen kopen via Dell . Om de webcam op een Inspiron 1545 te vervangen , moet u deze verwijderen en demonteer het LCD-paneel . Wat je nodig hebt
plastic pennetje of kleine platte schroevendraaier
Kleine kruiskopschroevendraaier
antistatische polsband
Replacement webcam
Toon Meer Aanwijzingen
1

sluit de notebookcomputer af , en koppel de netstroomadapter . Sluit het LCD -scherm , en zet u de computer om, zodat de onderkant naar boven . Kopen van 2

Doe een antistatische polsband om de hardware componenten te beschermen tegen elektrostatische ontlading ( ESD ) . Laat de batterij slot en haal de batterij uit het compartiment.
3

Draai de twee schroeven aan de onderkant van het compartiment . Verwijder de vier schroeven waarmee de onderplaat aan de Inspiron 1545 . De onderplaat ziet eruit als een grote rechthoek met een L - vormig stuk bevestigd .
4

Draai de Inspiron 1545 terug over , en open het LCD-scherm zo ver mogelijk . Steek de punt van een plastic pennetje of een platte schroevendraaier onder de rechterrand van het centrum stuurdeksel , vond net boven het toetsenbord .
5

Werk het topje van de schrijver of een schroevendraaier om de controle op totdat deze wordt losgemaakt van zijn basis . Trek de controle deksel en zet het opzij .
6

Zoek de kabels aangesloten op de draadloze minikaart , die zijn te vinden lopen loodrecht op de koperen strip . Teken een diagram van de kabelgeleiding om ervoor te zorgen dat u deze correct zijn geplaatst bij het opnieuw monteren van de PC .
7

Koppel de kabels los van de minikaart , verwijder de kabels uit de geleiders. Draai de twee schroeven aan weerszijden van de laptop basis.

Turn 8 over de Inspiron 1545 , en open het LCD-paneel . Draai de twee schroeven gevonden boven het toetsenbord , dan is het toetsenbord optilt en draai het om . Stel het gezicht naar beneden op de bovenklep .

Release 9 het kabelslot dat het toetsenbord kabel bevestigd aan het moederbord . Trek de kabel uit het moederbord , en zet het toetsenbord opzij .
10

Zoek de minikaart , LCD en camera kabels , gelegen op de rechter -of linkerkant van de notebook , net onder de LCD panel . Teken een diagram van de routing kabels .
11

Trek het lipje op het LCD- connector om de display kabel los te koppelen van het moederbord . Koppel de webcam los van het moederbord . Verwijder alle kabels uit de geleiders.
12

Draai de vier schroeven waarmee het LCD-paneel aan de computer . Verwijder het LCD-scherm van de pc . Verwijder de rubberen schroefdoppen die lijn het LCD-scherm .
13

Draai de schroeven zich onder de rubberen schroefdoppen . Trek de aan de binnenkant rand van het LCD- bezel om het los te maken van de basis .
14

Werk je weg in het LCD-scherm , het losmaken van de bezel beetje bij beetje , totdat de ring komt helemaal uit . Stel de bezel opzij .
15

Draai de vier schroeven langs de onderzijde van het LCD-scherm . Koppel de kabels aangesloten op de omvormer bord . Stel het scherm opzij , op een schone , vlakke ondergrond . Zoek de ingebouwde webcam , gevonden op de bovenkant van het LCD-scherm .
16

Draai de schroeven waarmee de beugels aan de camera bord . Verwijder de beugels en ontkoppel de webcam kabel , gelegen aan de rechterkant van de webcam , van het bord . Til de camera bord .
17

Haal de vervangende webcam uit de beschermende verpakking . Lijn de schroefgaten van de camera uit met de schroefgaten in de Inspiron 1545 LCD-paneel . Monteer de beugels over de camera board , dan schroef de nieuwe webcam op zijn plaats .
18

Sluit de camera aan op de nieuwe camera te eindigen vervangen van de webcam op de Inspiron 1545 . Volg de bovenstaande aanwijzingen in omgekeerde volgorde om de notebook weer in elkaar .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Waarom wordt mijn HP laptop Br…
·Trends in Embedded Technology 
·LiteOn SOHC - 5236V Specs 
·Hoe te Exponenten Enter op de …
·Is een WD harde schijf Exchang…
·Programma's om USB-drives rein…
·Hoe te Corrupt Lotus 123 Tekst…
·Xeon Processor Vs . Quad Core 
·Hoe te Ontdek hoe een Sniffer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Ik Ongecoupeerd de IBM X41 en Nu Het gaa…
·Hoe u uw trage computer Fix for Free 
·Waar op Plug in een Ear Force SPC een ge…
·Hoe je foto's laden op een Flash Drive 
·Wat is het Centrum van de muis pointer ?…
·Hoe kan ik een Arris TM502G Install 
·Hoe te iSight instellen om een foto te m…
·Hoe maak je een HP C4180 printer te inst…
·Hoe Computer Bestanden verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com