Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
NeatDesk Functies
De NeatDesk is een high - speed desktop scanner en digitale archiveringssysteem met gesegmenteerde compartimenten voor het voeden en het scannen van verschillende documentformaten zoals brieven , visitekaartjes en de opbrengsten . De meegeleverde software zet de gescande documenten naar doorzoekbare PDF's en andere veelgebruikte bestandstypen . In een 2010 beoordeling , M. David Stone van PC Magazine zei de NeatDesk " doet een geweldige job met bonnetjes en visitekaartjes . " Character Recognition

De NeatWorks software die bij de NeatDesk herkent tekens in gescande documenten . Tijdens het proces van het scannen van een document en het converteren naar een PDF-bestand , kan de NeatDesk software platte tekst insluiten in het resulterende bestand . Dit geeft u de mogelijkheid om te zoeken naar inhoud met dezelfde tools die je gebruikt om te zoeken naar andere documenten op uw computer . Daarnaast kunt u tekst uit een PDF- document te kopiëren en plakken in een e-mail of Office-document .
Onkostennota

De NeatWorks software heeft de mogelijkheid om een te creëren databank van de inhoud van de ontvangsten voor het samenstellen als onkostendeclaraties of importeren in financiële software . De financiële software programma's die NeatWorks ondersteunt onder andere QuickBooks , Quicken en TurboTax . Na het scannen van een ontvangstbewijs , kunt u commentaar aan het toevoegen als u nodig hebt om informatie over een aankoop toe te voegen .
Visitekaartjes Organizer

De NeatWorks software bevat een sectie voor het opslaan van zakelijke card informatie . De Business Card Organizer functies als een database met contactpersonen . Na het scannen van een visitekaartje, kunt u meer informatie over de contactpersoon aan de database toe te voegen invoer te voltooien . De Business Card Organizer slaat informatie inclusief contacten ' namen, adressen , telefoonnummers , e-mailadressen en website -URL's . U kunt zoeken naar contacten met een van deze velden .
Inbox

De sectie Postvak IN van de NeatWorks software is de bestemming waar nieuwe documenten verschijnen nadat u ze hebt gescand . Met behulp van het Postvak IN , kunt u gescande documenten beoordelen en herstel eventuele fouten als gevolg van gebreken in het karakter proces herkenning . U kunt de informatie ook niet in de originele documenten en zet documenten om mappen voor organisatie toe te voegen .

Previous: Next:
  Scanners
·Scannen Met behulp van een HP …
·Barcode Scanners Dat Dump Into…
·Hoe te Maps Papier converteren…
·Hoe maak je foto's met een Can…
·Hoe maak je een Microtek scann…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe installeer ik mijn HP 4200…
·Hoe om afbeeldingen Met behulp…
·Hoe je Historische Documenten …
  Related Articles
Secret iPad functies 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Functies van de toetsen op de iPad 
Grafische videokaart Functions 
Wat zijn de functies van een multiplexer…
Functies van een veiligheidsinformatiebl…
Hoe te NeatDesk Install 
Wat zijn de functies van Computer Memory…
Wat zijn de functies van Memory Chips ? 
  Hardware Articles
·Hoe de titratiecurve van Microsoft Word …
·Hoe om gegevens van de ene computer naar…
·De beste manier om verbinding een Macboo…
·Hoe maak je een Uitpuilende condensator …
·Handmatig Unload een DLT Tape 
·Hoe te Operate Mijn iMac 24,5 
·Hoe te Cruzer Software verwijderen 
·Hoe te besparen een Flash Movie op een h…
·Logitech Webcam vergrendelen op Audio 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com