Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe je Historische Documenten scannen
Het scannen van uw historische documenten , of ze nu oude foto's , familie brieven , geboortebewijzen of enig ander gedateerd document , is een uitstekende manier om de informatie lang nadat de oorspronkelijke item is weggeëbd behouden . Historische kunnen worden gescand en opgeslagen met behulp van een computer en scanner , en kan worden geoptimaliseerd met behulp van een verscheidenheid aan software , zoals Photoshop . Eenmaal gescand , kunnen de historische documenten worden opgeslagen in een klimaat - geoptimaliseerde locatie weg van menselijk contact om hun levensduur te behouden . Wat je nodig hebt
Scanner
Microvezeldoek
Perslucht
Glasreinigingsmiddel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een scanner als je don ' t hebben er al een. Zorg ervoor dat het compatibel is met uw besturingssysteem , en dat het is minstens 1200 dpi en heeft een 48 - bits kleur . Steek de stekker in het stopcontact , sluit vervolgens de USB- kabel die bij het ​​kwam van de scanner naar de computer . Plaats de driver -en software- schijf die bij het ​​apparaat is geleverd in het cd -station van uw computer . Wanneer u wordt gevraagd , klikt u op "Run EXE " . Wacht tot de installatiewizard verschijnt , volgt elke stap , start de computer opnieuw wanneer u klaar kopen van 2

Veeg het oppervlak van uw document zorgvuldig om stof en vuil dat te ontladen . . Wees erg voorzichtig om te voorkomen dat vlekken elke schrijven op het papier , en te voorkomen dat het verhogen van de grootte van een kleine scheur die al aanwezig kunnen zijn . Als je niet veilig het document af te vegen zonder het te beschadigen , spuit de stof uit met een fles met samengeperste lucht .
3

Open het deksel om uw scanner . Veeg het glas schoon met een doek en glasreiniger om ervoor te zorgen dat het is brandschoon . Plaats een van de documenten die op het glas , zodat het gedeelte dat u wilt scannen naar beneden is gericht . Af te stemmen op de hoek van de scanner die wordt gemarkeerd met een pijl . Zorg ervoor dat het recht is. Sluit het deksel en druk op de " Scan" knop .
4

Volg de aanwijzingen die op de monitor van de computer verschijnen . De scansoftware wordt automatisch gestart en accepteer de gescande afbeelding . U kunt kleine aanpassingen om het gebruik van de software voor het scannen , zoals kleurcorrectie en uitlijning . Als het document goed gescand , klikt u op "Finish " en wacht tot het systeem om een ​​definitieve scan te doen . Wanneer u wordt gevraagd , kiest het formaat dat u het document wilt opslaan als . Kies bijvoorbeeld " PDF" als u het document wilt opslaan als een leesbare archief , of kies ' JPEG ' als u wilt het document in een grafisch programma te openen .
< Br >

Previous: Next:
  Scanners
·Aanwijzingen over hoe om te sc…
·Hoe maak je een Canon scanner …
·Hoe kan ik kalibreren Mijn Eps…
·How to Set Up een Netwerkscann…
·Hoe kan ik Verwijder Adres Map…
·Wat is het verschil tussen een…
·Specificaties voor Coolscan 4 
·Hoe te gebruiken Mijn HP ScanJ…
·Hoe maak je een Pandigital Por…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe wordt een digitale pen gemaakt ? 
·Snelste SATA harde schijven 
·Hoe de BIOS controleren op een Dell 
·Hoe de antenne vervangen op mijn IBM Thi…
·DIY Home Automation 
·Hoe de RAM in een Asus Eee PC Vervang 
·Hoe een HP Hard Drive Verwijder 
·Wat zijn de belangrijkste onderdelen van…
·Dell Inspiron LCD Backlight Installatie-…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com