Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
HP 5300C scanner Specificaties
Een dual -verbinding flatbedscanner , de Hewlett - Packard ( HP ) 5300C bevat zowel een Universal Serial Bus ( USB ) en parallelle poort interfaces . De parallelle poort interface is handig als u bent u de scanner op een computer die geen USB -poort heeft. De HP 5300C kunt u een verscheidenheid van documenten in uw computer te scannen , waaronder brief /Legal-formaat memo's , formulieren en zelfs zwart-wit en kleurenfoto's . Zodra het document of de foto is in uw computer , scansoftware van de HP 5300C 's kunt u de scans naar uw wens te bewerken . Specificaties algehele

De HP 5300C is een een -pass 36 - bits kleuren , 1200 dots per inch ( DPI ) -scanner die ook scant en verwerkt zwart-wit documenten . De scanner heeft een 1200 bij 2400 hardwareresolutie en een 9600 DPI verbeterde resolutie . De HP 5300C weegt 8,1 £ . en is 11,9 cm breed en 4,1 cm hoog met een diepte van 19,9 centimeter . De HP 5300C bevat frontpaneel "Scan ", " Copy ", "E - mail " en " Fax " toetsen voor het snel invoeren van een document in uw computer zonder dat u toegang tot de HP Precisionscan software.
< Br > schalen Ability

De scanner is in staat om scaling 12-1200 procent in stappen van 1 procent op 1200 DPI .
Speed ​​Specificaties
< br

de HP 5300C 's > ingaande toerental is binnen enkele seconden met de mogelijkheid tot het invoeren van een 4 inch x 6 inch kleurenfoto en een volledige pagina met tekst voor Optical Character Recognition ( OCR ) in minder dan 50 seconden binnen Microsoft Word . De scanner is geschikt voor het scannen van een zwart-wit document in Word in minder dan 40 seconden . De snelheid specificaties zijn gebaseerd op het gebruik van een 466 megahertz ( MHz ) Windows-systeem en de USB-interface .
Documentspecificaties

maximale documentformaat
De scanner is 8,5 bij 11,7 inch , een Amerikaanse letter-formaat document , maar het is geschikt voor het scannen van een 8.5 - by 14 - inch US Legal-formaat document , met behulp van de optionele automatische documentinvoer . Gemiddelde tijd van de HP 5300C 's between failures ( MTBF ) is 10.000 scans , en de scanner doet omvat een eenjarige garantie op de hardware en informatie voor het verkrijgen van reparatie /steun van Hewlett - Packard als de garantietermijn is verlopen .
< Br > Specificaties software

de HP 5300C wordt geleverd met HP Precisionscan 3.0 scansoftware met een Optical Character Recognition ( OCR ) component voor tekst een afgedrukt document 's converteren en bewerken ; HP Precisionscan Pro 1.0 voor de Mac ; HP Scanjet Copy Utility , voor het verwerken van kopieën van documenten , voor zowel PC als Mac-systemen ; ReadIris 4.11 voor Macintosh , een OCR- programma voor de Mac ; elektronische ondersteuningsprogramma's , waaronder HP Scanjet scanner setup-programma , nieuwe gebruikers Demo en een E - mail en Web Task gids, Adobe PhotoDeluxe , een beeldbewerkingsprogramma pakket , voor zowel PC als Mac-systemen ; Internet DesignShop Gold 4.2 , een website creatie pakket voor alleen pc's ; Hemera Photo - Objects Gallery , een image management pakket voor alleen pc's , en Hemera NetGraphics Optimizer2 , een afbeelding optimaliseren pakket voor pc's alleen .
HP 5300C Eisen

De scanner werkt op Windows 95 , 98 , 2000 en NT-systemen met een Pentium-processor met 90 MHz of meer en 32 Megabytes ( MB ) van Random Access Memory ( RAM ) . Uw systeem heeft 105 MB vrije schijfruimte voor scannen installatiesoftware van de HP 5300C en HP Precisionscan en een 2x cd - rom-station om de installatie van de scanner en andere software te laden . Uw Windows-systeem moet ook een vrije USB -of parallelle poort en een VGA-monitor kan weergeven 256 kleuren of meer.

Mac-gebruikers
nodig ea Mac Power PC of hoger met 32 MB RAM minimaal , maar HP raadt ten zeerste 64 MB RAM-geheugen als u van plan over het scannen van grafische - zware documenten en foto's . Uw Mac-systeem heeft 15 MB vrije schijf ruimte op harde schijf voor de HP installatie en Precisionscan Pro -software en uw Power PC moet worden met Mac OS 8.5 of hoger . Uw Mac-systeem moet ook een vrije USB of een derde partij USB-kaart geïnstalleerd .
HP Precisionscan File Formats

De HP Precisionscan software ondersteunt Portable Document Format ( PDF ) , TIFF --- zowel gecomprimeerde en ongecomprimeerde , Bitmap ( BMP ) , PCX , JPEG , FlashPix ( FPX ) , GIF , PNG , Windows Meta File ( WMF ) ; Hypertext Markup Language ( HTML ) , tekst ( TXT ) , Rich text Format ( RTF ) ; Adobe PhotoDeluxe --- TM , PDD , PBD , PSD ; . en Encapsulated PostScript ( EPS ) -bestanden
Specificaties vermogen

De HP 5300C stroomverbruik is 19 Watt ( W ) maximum, 12 W wanneer de lamp van de scanner actief is en 8 W wanneer lamp van het apparaat is uitgeschakeld . Opties voor stroomadapter van de scanner zijn de volgende : 100 tot 120 V AC --- 50 tot 60 Hertz ( Hz ) , 200 tot 240 VAC --- 50 tot 60 Hz en 100 tot 240 V --- 50 tot 60 Hz . De scanner werkt het best in een omgeving die tussen de 50 en 95 graden F met een relatieve luchtvochtigheid van 10 tot 85 procent niet-condenserend , volgens Hewlett - Packard .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe om te zorgen voor een comp…
·Scannen Met behulp van een HP …
·Hoe maak je een Barbie- USB -s…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Scannen met HP 3330 
·Hoe te verbinden de HP ScanJet…
·Hoe je negatieven van foto's o…
·Hoe aan dia's scannen met een …
·Hoe om uw HP C8100 Scanner 
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
Hoe kan ik herstellen van een Symbol PDT…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SD-kaart ID Verander 
·Hoe te beginnen een Mac Mini met een boo…
·HP Deskjet 3940 Artikelen wachtrij maar …
·Verschil in Bluetooth USB Keys 
·Typen A /C Voedingconnectors & Pluggen 
·Hoe maak je een Floppy Disk Drive instal…
·Hoe kan ik een Dell 926 Printer 
·De specificaties van een ASUS G1S 
·Kindle & Project Gutenberg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com