Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Deskjet 3940 Artikelen wachtrij maar niet druk:
De HP Deskjet 3940 - een kleuren inkjetprinter die Amerikaanse computer-technologie bedrijf Hewlett - Packard uitgebracht in 2005 - kan het onvermogen om documenten af ​​te drukken beleven , ook al afdruktaken staan ​​in de wachtrij staat . Om het probleem op te lossen , biedt HP verschillende opties bij het ​​hoofdstuk Problemen oplossen van het product van de startpagina van . Macht Reset

In sommige gevallen , het geplakt afdrukwachtrij probleem van de HP Deskjet 3940 kan opgelost worden door iets eenvoudigs als het resetten van de printer . Met de printer ingeschakeld , koppelt u de stroomadapter uit zijn rug evenals het stopcontact en wacht tenminste 15 seconden . Sluit vervolgens de stroom en zet hem weer aan door op de "Power " -knop .
Wachtrij wissen

U kunt ook proberen het opruimen van de HP Deskjet 3940 wachtrij en opnieuw opstarten de afdruktaak . Herstart eerst de computer door te klikken op de knop "Start " en het selecteren Restart . Wanneer de computer komt terug , dubbelklikt u op het pictogram van de printer in de onderste rechterhoek van de pc naar de afdrukwachtrij , die leeg moet zijn geopend .
HP Print Diagnostic Utility

HP Print Diagnostic Utility
is een softwaretoepassing die diagnoses de toestand van de belangrijkste aspecten van het HP-printers , die de afdrukwachtrij bevat . Als er een probleem is met de afdrukwachtrij , moet er een witte X in een rode cirkel . De Print Diagnostic Utility lost dit automatisch wanneer u de optie Fix te kiezen . Als u niet de applicatie hebt u kunt het downloaden van de Software & Driver Downloads link aan de HP Deskjet 3940 homepage .
Verwijderen en opnieuw installeren

De meest drastische optie voor het oplossen van de HP Deskjet 3940 afdrukwachtrij probleem is het verwijderen en opnieuw installeren van de HP-printersoftware . Opnieuw te installeren , trek USB -kabel van de printer , klikt u op 'Start' en selecteer Configuratiescherm in het venster dat verschijnt , kiest u de Uninstall link onder Programma's , kiest u de HP -software uit de lijst en klik op " Installatie ongedaan maken . " Als je hoeft de software-cd niet hebt , kunt u deze downloaden van de software & Driver Downloads sectie van de support van HP pagina voor dit model printer . Wanneer u de software opnieuw hebt geïnstalleerd , kunt u het afdrukken opnieuw proberen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe download ik HP Deskjet 250…
·Hoe kan ik Get HP Officejet 91…
·Hoe maak je een Canon PIXMA MP…
·Hoe je het geheugen wissen op …
·Hoe te negeren de Canon MP 470…
·Hoe maak je een printer aanslu…
·Hoe Set Up HP Officejet 6300 N…
·Hoe maak je een nieuwe USB-kab…
·Hoe maak je een Poster splitse…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HD DVR Build 
·Trendnet probleemoplossing 
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
·Kindle Book Ideeën 
·Hoe te Hot Sync Palm Zire 21 
·Hoe te Audio Play maken op specifieke di…
·Hoe maak je een Lenovo Gemakkelijk Captu…
·Hoe maak je een afdrukspoolerbron toevoe…
·Hoe Dell PC Restore -partitie gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com