Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een HD DVR Build
Het bouwen van je eigen high - definition ( HD ) digitale video recorder ( DVR ) is een proces vergelijkbaar met het bouwen elk ander computersysteem . De onderdelen zijn hetzelfde , behalve voor de vervanging van een slanke home theater PC ( HTPC ) geval tot een kleinere profiel voor het systeem dat gemakkelijk naast andere consumentenelektronica en de toevoeging van een HD-TV Tuner -kaart past bieden . Na de hardware bouw , Windows 7 biedt alle software die nodig is voor het uitvoeren van uw DVR via het Windows Media Center . De resultaten , een systeem te bouwen dat in staat is full 1080p HD opnemen en afspelen , Blu - Ray -compatibiliteit en de dagen ter waarde van HD-kwaliteit opslag . Wat je nodig hebt
antistatische polsband
PC moederbord
Multi - core CPU Pagina 2 GB RAM
kruiskopschroevendraaier
HTPC case Pagina 2 SATA harde schijven < br > Blu - Ray recorder rijden
PCI Grafische kaart
PCI - e HD-TV Tuner -kaart
SATA datakabels
PC voeding
Windows 7 OS
Laat meer instructies < br >
1

Onderzoek de productspecificaties voor alle onderdelen om de compatibiliteit te garanderen met elkaar .

Place 2 de antistatische polsband om uw pols en dan een uiteinde van de riem een metalen oppervlak , om u te aarden tijdens het werken met de componenten .
3

Leg het moederbord op een antistatische mat . Trek aan de hendel naast de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) socket omhoog om het stopcontact te ontgrendelen en verwijder de beschermende CPU socket deksel . Lijn de kleine pijl op de zijkant van je CPU met de pijl op de hoek van de CPU- socket en plaats voorzichtig de CPU in de socket . Duw de vergrendeling niveau naar beneden , het blokkeren van de CPU op zijn plaats .
4

Verwijder het beschermende papier uit de thermische patch op de onderkant van de CPU heatsink en ventilator en lijn de vier posten van de heatsink en ventilator met de vier gaten in het moederbord rond de CPU. Plaats de berichten door de gaten , het leggen van de heatsink en ventilator boven de CPU . Draai de hendels aan de bovenkant van de palen in hun vergrendeling posities om het koelelement en de ventilator op zijn plaats te vergrendelen . Zoek de ventilator van cpu power connector op het moederbord naast de CPU-socket en steek de stekker van de ventilator op zijn plaats .
5

Duw de hendels aan weerszijden van de RAM-sleuven op het moederbord buiten om duidelijk de sleuven . Lijn de inkeping aan de onderkant van de RAM- chips met de inkepingen in de sleuf en schuif de chips op zijn plaats . Duw de hendels terug in de uitsparingen in de zijkanten van de ram -chips om de chips te vergrendelen.
6

Verwijder het deksel aan de zaak HTPC door het verwijderen van de schroeven aan de achterkant van de zaak die veilige de kap op zijn plaats . Trek de afdekking van de zaak om de zaak interieur .

Pop 7 uit de folie input-output ( IO ) deksel aan de achterkant van de zaak . Vervang het geval IO deksel met de IO deksel meegeleverd met het moederbord . Schroef het moederbord schroeven die met de zaak kwam in de montagegaten in de basis van de zaak .

Plaats 8 het moederbord in het geval door op de IO-poorten aan de achterkant van het moederbord door de gaten in de folie IO deksel en vervolgens het plaatsen van het moederbord plat op de bodem van de behuizing . Beveilig het moederbord op zijn plaats door schroeven geval schroeven door de gaten in het moederbord in de geïnstalleerde schroeven aan de onderkant van de zaak .
9

Monteer de voeding in het geval met de ventilator aan de kant van de voeding geplaatst tegen de stroomtoevoer ontluchting gat aan de achterkant van de behuizing . Beveilig de voeding in plaats van schroeven geval schroeven door de achterkant van de zaak in de montagegaten van de voeding in de behuizing .
10

Verwijder het afdekplaatje aan de achterkant van de zaak die de gleuf naast de eerste uitbreidingssleuf op het moederbord door de schroef die het deksel op zijn plaats . Lijn de inkeping aan de onderkant van de grafische kaart met de inkeping in de uitbreidingssleuf en druk de kaart in plaats met de video- aansluiting op de achterkant van de kaart uitsteken door de onbedekte geval sleuf . Zorg ervoor dat de uitsparing op de top achterzijde van de kaart uitgelijnd met het schroefgat in het geval sleuf . Zet de kaart in de sleuf met schroeven op zijn plaats door de inkeping en de sleuf schroefgat .
11

Installeer de HD-TV Tuner -kaart in het kleine PCI - e uitbreidingssleuf op het moederbord met behulp van dezelfde installatieproces zoals de grafische kaart .
12

Steek het geval kabels , zoals de kracht en reset knoppen , in het moederbord .
13

Monteer de harde schijven in de geval drive bay door het schuiven van de stations in de baaien totdat de schroefgaten in de baai zijkanten af te stemmen met de montagegaten in de zijkanten van het station . Beveilig de aandrijving met schroeven . Sluit de datakabels aan de achterkant van de schijven en dan de kabels aansluiten op het moederbord . Sluit de voedingskabels van de stroomtoevoer naar de stopcontacten aan de achterkant van de aandrijving . Verwijder het deksel van de 5 1/4-inch rijden vanaf de voorkant van de behuizing en monteer de Blu - ray drive in de drive bay . Sluit de drive aan het systeem als u de harde schijven deed .
14

Sluit de voedingskabels van uw voeding aan op de stroomaansluiting op het moederbord en de grafische kaart .
15 < p > Plaats het deksel weer op de zaak en zet de deksel met de schroeven van de behuizing .
16

Sluit uw televisie in de grafische kaart en de kabel van uw tv- bron in de achterkant van de TV-tuner -kaart . Sluit het systeem luidsprekers om uw luidspreker uitgang van het moederbord en steek de stekker in het stopcontact om het hardware gedeelte van het bouwen te voltooien .

Turn 17 op de televisie en de PC . Plaats de Windows 7 installatie-cd in de Blu - Ray drive en laat het systeem op te starten in Windows setup . Volg de installatie-instructies om Windows 7 te installeren op uw primaire vaste schijf .
18

Start de Windows Media Center en volg de installatie-instructies . Kies de secundaire harde schijf voor video-opslag . Na de installatie kunt u media center gebruiken om uw DVR draaien .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een Fast pc naar h…
·Toren vs Laptop 
·Laptop Vs . Desktop prestaties…
·Hoe maak je een Dual Core Proc…
·Hoe maak je een opstartbare sc…
·Hoe om te upgraden T5274 EMach…
·Hoe om afbeeldingen Unload Van…
·Goede Computer voor kinderen 
·Handmatig Recover My Presario …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kensington Lock instructies 
·De nadelen van het gebruik van Document …
·Thermische Inkjet Vs . Laser 
·Hoe je Intel Wireless Pro 2200BG drivers…
·Hoe kan ik boeken downloaden van de Were…
·Wat is de Front Side Bus voor een AMD X2…
·Hoe te verwijderen en controleren of de …
·Wat is het belangrijkste verschil tussen…
·Hoe te openen een Averatec C3500 laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com