Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Laptop Vs . Desktop prestaties
Ondanks een aantal recente innovaties en verbetering van de technologie , laptops blijven achterlopen desktops in hun prestaties , of u overweegt hoe gemakkelijk je ze kunt upgraden , wat er nodig is om ze te repareren of wat je kunt krijgen van ze als je run veeleisende video of gaming toepassingen . Ze doen echter , de meest gebruiksvriendelijke computer ervaring , die leent hun blijvende populariteit . Upgraden

De desktop computer , ontworpen als een investering op lange termijn en een opgewaardeerd platform dat niet hoeft te vervangen om het jaar , blijft zijn doel te dienen . Een computer gebruiker met alleen de basiskennis van wat waar in de computer kan bijna elk aspect van het geheugen naar disk drives naar videokaarten upgraden , terwijl er veel onderdelen van een laptop , zoals de disc drives , videokaarten en centrale verwerkingseenheden , dat gebruikers niet kunnen upgraden helemaal . Na twee of drie jaar een laptop achterhaald kon worden, maar een desktop kan upgrades opnieuw en opnieuw te ontvangen .
Repareren

Laptop computers
zijn veel moeilijker te herstellen voor de gemiddelde computer gebruiker , indien een deel binnenkant van de behuizing te breken . Laptop onderdelen te komen kleiner ontworpen en duurder om te produceren , en hun zaken niet los komen zo gemakkelijk , meestal die nog volbracht computergebruikers naar een gelicentieerde computer reparatie bedrijf , zoals Best Buy Geek Squad in te schakelen voor hulp .
< Br >
Kosten

Desktop computer prijzen
lager dan vergelijkbare geconfigureerde laptop computers draaien . Een universiteit van Wisconsin in Madison webpagina ontworpen om studenten te instrueren in het kiezen tussen desktops en laptops suggereert dat laptops kost bijna twee keer zoveel als een vergelijkbare desktop . Computer geheugen upgrades , een van de weinige laptop onderdelen die gebruikers zelf eenvoudig kunnen upgraden , evenzo zijn duurder in laptops dan desktops in voor dezelfde hoeveelheden geheugen . Reparatiekosten voor een laptop kan duurder worden en - als een desktop toetsenbord breekt , zal een nieuw exemplaar kost je ongeveer tien dollar bij een lokale retailer . Als een laptop toetsenbord pauzes moet u het terug naar de fabrikant van de computer of een erkende reparatiebedrijf voor vervanging , die veel meer kan kosten .
Multimedia

Desktop computer
biedt betere video en gaming prestaties in vergelijking met laptops . Een artikel uit Intel.com , een toonaangevende fabrikant van computer technologieën , stelt dat een desktop is superieur voor deze " omdat het kan omgaan met meer krachtige technologieën . " Computer gaming , muziek-en video -technologie alles beter te draaien op vergelijkbare desktops dan op laptops .
User Friendly

De ene gebied waar de laptop blinkt uit in prestaties over het bureaublad , gebruiksvriendelijkheid, bestaat uit zaken als draagbaarheid en gemak-of - gebruik . Een laptop is kleiner en kan overal worden uitgevoerd u wilt gaan . Ingebouwde accu kunt u de computer te gebruiken , zelfs als je buiten of uit de buurt van stopcontacten , iets wat je kan zeker niet doen met een desktop . De laptop presenteert computer - on - the- go voor gebruikers die niet kunnen of niet willen thuis te blijven met hun werk .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een Compaq 5320Us …
·Hoe kan ik gratis of Low Cost …
·Hoe te HomeGroup gebruiken op …
·Hoe maak je een Rack - Mount P…
·Hoe Vergelijk HP desktop pc 's…
·Zal Corsair Triple Channel Mem…
·Mijn Compaq Presario Zal niet …
·Lijst van artikelen die nodig …
·Hoe kan ik een Sony Handycam D…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
Verbinding maken met uw bureaublad met e…
Toegang krijgen tot uw PC Desktop vanaf …
  Hardware Articles
·Hauppauge WinTV 885 Capture Card Specs 
·Hoe de Inverter Board wijzigen op een To…
·Hoe te ontgrendelen Micro SD Cards 
·Hoe de Spooler resetten op een USB -prin…
·Glossy Vs . Matte scherm van de laptop 
·Het verwijderen van de cd - rom- drive v…
·Hoe maak je een grote foto afdrukken 
·Hoe te verbinden Twee Geluidskaarten Sam…
·Hoe te Inkjet Printer Heads Reinig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com